Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Udruga prvoligaša  (Posjeta: 2667 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
astraeus
Global Moderator
Senior

« : 17. Lipanj 2007, 08:59:47 »

Štimac je krenuo nabrijano sa svojim mandatom, najavljivajući povećanje lige, ali i strože kritrerije za  dobivanje licence, rotirajućim predsjedništvom itd. što je poprilično naživciralo Mamića jer više nema apsolutni utjecaj u toj instituciji... Štimca osobno ne volim, ali smatram da je ovakav pomak dobar za hrvatski nogomet. Dok me sam Štimac ne razuvjeri.

Međutim, ono što je novost i što bi htio prokomentirati je izbor našeg Medića na mjesto prvog dopredsjednika, s obzirom da su se dinamofci odrekli te pozicije. S obzirom da se nadam apsolutnoj regularnosti ta pozicija nam ne bi trebala donijeti neke koristi, ali ipak očekujem da se Zagrebov glas kroz Medića ipak malo dalje čuje...
Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
The fan
Gost
« Odgovor #1 : 17. Lipanj 2007, 11:59:15 »

Štimac je i pod Dinamovom paskom skoro proširio ligu,sada ja mislim i nadam se da bude,medić će  na svojem mjestu 70% sam siguran radit dobro nk zagrebujedino me zanima dali će to ikak utjecat na tablicu,hmmm wink wink !
Evidentirano
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #2 : 11. Lipanj 2010, 15:22:55 »

http://www.novilist.hr/Sport/liga-10-tek-od-2014-3F.aspx

Skupština Udruge prvoligaša, održana u kući hrvatskog nogometa u Zagrebu, kao glavnu točku dnevnog reda imala je prijedlog nove Odluke o sustavu natjecanja od sezone 2011./2012. Skupštinari su kao prvu ideju izložili da se dvije sezone (počevši od 2011./2012.), igra liga s dvanaest klubova, a dvije sezone potom liga s deset klubova.
Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #3 : 07. Rujan 2010, 16:25:39 »

http://www.hrsport.net/intervju/403271/nogomet-1-hnl/problem-hnl-a-su-dinamo-i-hajduk
Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #4 : 08. Rujan 2010, 10:46:14 »

Ovo mi je zanimljiva rečenica: "Ima dosta ekipa koje su kvalitetom vrlo blizu tom dvojcu, posebno kad se u omjer stavi uloženo i dobiveno na terenu."

Normalno, kad bi svi dobivali od politike toliko love, tablica vječne HNL bi izgledala drastično drugačije.
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!