Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: Brkljača  (Posjeta: 6216 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
podlac
ČLAN UDRUGE
Kadet
*

« Odgovor #15 : 18. Lipanj 2007, 12:09:45 »

To je i normalno ponašanje za igrača. Zašto bi ga bilo briga za klub?? Samo što to nitko javno ne govori. A Brkljača je baš taj koji malo napuhan! (Sjećam se, prije sezonu-dvije, kada je iza utakmice bio u kladionici i pričao s nekim na mobitelu kako je "prepustio" pucanje penala Lovreku, kao neka ga on puca. Penal je bio napravljen na njemu, ali ga je kao prepustio Lovreku) Umišljenko jedan... Zato ovo ponašanje i ne čudi baš.
Evidentirano
The fan
Gost
« Odgovor #16 : 18. Lipanj 2007, 13:42:31 »

To je normalno ponašanje hr nogometaša,u europi je drugačije!
Evidentirano
pjesnik
Gost
« Odgovor #17 : 26. Lipanj 2007, 09:31:09 »

Zbogom Brkljača nisi zaslužio nositi bijeli dres NK Zagreba,koji te je
napravio takvim igračem.
Odi lova te već zove.
Evidentirano
pjesnik
Gost
« Odgovor #18 : 30. Lipanj 2007, 21:58:49 »

Brkljača izdajico!Da sam Medić ne bi te prodao nego bi truno
pa bi vidio ko bi te htio za godinu dana.. evil evil evil
Evidentirano
chief_wolfinjo
Senior

« Odgovor #19 : 04. Srpanj 2007, 08:12:46 »

medić i dalje očekuje da će brkljača igrati za zagreb,
a brkljača i dalje ne trenira s zagrebom

evo i link :

http://www.jutarnji.hr/sport/nogomet/clanak/art-2007,7,3,,80838.jl
Evidentirano
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #20 : 12. Srpanj 2007, 15:25:50 »

Kao što znamo, situacija s Brkljačom je riješena, nadajmo se na korist svih: i nas navijača, Brkljače, i uprave kluba. Htio sam iskoristiti ovu temu da onima koji nisu bili prisutni na sastanku sa Medićem u srijedu kažem da je president apelirao na nas navijače da ne budemo negativni prema Brkljači. Po njegovoj interpretaciji Brkljača nije tražio velike novce i ultimativni odlazak nego stvaranje fiksne odštete za eventualni budući transfer. Medić dalje spominje da je mali u klubu od 15-te godine, voli Zagreb i profesionalac je, i eto, zamolio nas je da ga ne vrijeđamo.
Svatko od nas ima svoj privatni stav o ovom slučaju, ali mislim da nam neće biti problem korektno se ponašati prema Brkljači.
Puno puta sam tijekom zadnje sezone želio da se ne skandira igračima, ali isto tako da ih se ne vrijeđa. Za pravog navijača klub je iznad svega, a sve ostalo prolazne stvari i prolazni likovi.
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
davor
Senior

« Odgovor #21 : 12. Srpanj 2007, 16:14:37 »

ispravak mali, Brki je u klubu od početka, od svoje 8. godine, a od 15. ima transfer na ledjima..
Evidentirano
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior
*

« Odgovor #22 : 13. Srpanj 2007, 08:51:55 »

Imam svoje mišljenje o Brkljači, što sam i rekao na sastanku, ali poštujem predsjednikovu želju. Mislim da nam je predsjednik indirektno poručio da je situacija s Brkijem ipak njegova pogreška i zato je toliko apelirao da ga se ne vrijeđa. Nema problema, jer nije nam ni u krvi da vrijeđamo, niti protivnike a kamoli igrače koji nose grb Grada na dresu. A sad je na Brkiju da se dokaže i potrudi i više nego prije. Mora se iskupit.
Evidentirano
bold
Gost
« Odgovor #23 : 13. Srpanj 2007, 11:49:38 »

Prema Brkiju se treba ponašati kao da se ništa nije dogodilo, dapaće treba ga podržati.Ionako smo tanki u vezi, a njegova uloga bi mogla biti ključna.
Evidentirano
pjesnik
Gost
« Odgovor #24 : 13. Srpanj 2007, 13:18:42 »

Kao što znamo, situacija s Brkljačom je riješena, nadajmo se na korist svih: i nas navijača, Brkljače, i uprave kluba. Htio sam iskoristiti ovu temu da onima koji nisu bili prisutni na sastanku sa Medićem u srijedu kažem da je president apelirao na nas navijače da ne budemo negativni prema Brkljači. Po njegovoj interpretaciji Brkljača nije tražio velike novce i ultimativni odlazak nego stvaranje fiksne odštete za eventualni budući transfer. Medić dalje spominje da je mali u klubu od 15-te godine, voli Zagreb i profesionalac je, i eto, zamolio nas je da ga ne vrijeđamo.
Svatko od nas ima svoj privatni stav o ovom slučaju, ali mislim da nam neće biti problem korektno se ponašati prema Brkljači.
Puno puta sam tijekom zadnje sezone želio da se ne skandira igračima, ali isto tako da ih se ne vrijeđa. Za pravog navijača klub je iznad svega, a sve ostalo prolazne stvari i prolazni likovi.

Nisam upoznat sa time da je bio sastanak, pa me zanima da li je to za sve članove udruge,
ili samo za odabrane, jer me nitko nije obavijestio o sastanku,obično me se zove samo kad treba ićina gostovanja ili kadn treba voziti.
Molio bih odgovor od nadležnih.
Evidentirano
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #25 : 15. Travanj 2010, 15:10:08 »

Brkljača - Nadam se da je nesreći kraj.

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZEFFkuEyakVqkOXe&tmpl=coranto_hrv_news
Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #26 : 07. Siječanj 2011, 18:45:40 »

Brkljača - Dovoditi igrača za našu poziciju nema logike.  rolleyes

http://sportske.jutarnji.hr/vucevic--narucio--od-uprave-tri-igraca--a-brkljaca-se-pita--dovodenje-pojacanja-nema-logike-/915471/
Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!