Kao što znamo, situacija s Brkljačom je riješena, nadajmo se na korist svih: i nas navijača, Brkljače, i uprave kluba. Htio sam iskoristiti ovu temu da onima koji nisu bili prisutni na sastanku sa Medićem u srijedu kažem da je president apelirao na nas navijače da ne budemo negativni prema Brkljači. Po njegovoj interpretaciji Brkljača nije tražio velike novce i ultimativni odlazak nego stvaranje fiksne odštete za eventualni budući transfer. Medić dalje spominje da je mali u klubu od 15-te godine, voli Zagreb i profesionalac je, i eto, zamolio nas je da ga ne vrijeđamo.
Svatko od nas ima svoj privatni stav o ovom slučaju, ali mislim da nam neće biti problem korektno se ponašati prema Brkljači.
Puno puta sam tijekom zadnje sezone želio da se ne skandira igračima, ali isto tako da ih se ne vrijeđa. Za pravog navijača klub je iznad svega, a sve ostalo prolazne stvari i prolazni likovi.
Nisam upoznat sa time da je bio sastanak, pa me zanima da li je to za sve članove udruge,
ili samo za odabrane, jer me nitko nije obavijestio o sastanku,obično me se zove samo kad treba ićina gostovanja ili kadn treba voziti.
Molio bih odgovor od nadležnih.