|
saruman
Gost
|
 |
« : 27. Studeni 2006, 15:55:18 » |
|
U današnjem Vjesniku piše da je Brkljača vrlo blizu prelaska u Dinamo. Jel zna neko nekaj o tome?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
pjesnik
Gost
|
 |
« Odgovor #1 : 27. Studeni 2006, 16:19:02 » |
|
Ne vjerujem da bi ga Medić pustio u Dinamo,kad ga nije pustio van,ali ko zna kakve su igre na relaciji Bandić Medić ,Mamić. Ipak me je malo strah i baš si mi pokvario dan.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
davor
|
 |
« Odgovor #2 : 27. Studeni 2006, 17:57:02 » |
|
Više puta sam pričao s Brkijem o prelasku Pjesnika u Dinamo, najviše kada se je pričalo o Pelaiću. U svakom razgovoru složili smo se da to nije dobar potez i da teško ta bi itko mogao igrati značajniju ulogu u Dinamo, a u svakom drugom slučaju puno je pametnije ostati ovdje. Ne vjerujem da Brki sada misli drugačje i vjerujem da ako se njega pita da bi ostao.
Ali, s druge strane, godinu dana je u braku i ima tek rođenog sina. Znamo svi da bi plaća u Dinamu sigurno bila nekoliko puta veća, a kako čovjek sa ženom i djetetom živi praktički kod staraca, ja mu ne bih zamjerio prelazak...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pjesnik
Gost
|
 |
« Odgovor #3 : 27. Studeni 2006, 18:16:37 » |
|
Ne bi mu ni ja zamjerio prelazak,ali samo da zbog novaca propadne kao igrač u Dinamu nije vrijedno. Ko god dođe tamo unište ga, pa ako rađe nek pričeka i ode van.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
pajdo
Stariji pionir

|
 |
« Odgovor #4 : 28. Studeni 2006, 20:02:46 » |
|
a danas nekaj čuo kao da dinamo oće i vrdoljaka
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
pjesnik
Gost
|
 |
« Odgovor #5 : 12. Prosinac 2006, 15:10:20 » |
|
Evo i Pelaić ode u Hajduk,kaj ga nitko iz kluba nije mogao kontaktirati da se vrati?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior

|
 |
« Odgovor #6 : 13. Prosinac 2006, 11:22:46 » |
|
Evo i Pelaić ode u Hajduk,kaj ga nitko iz kluba nije mogao kontaktirati da se vrati?
A kaj će nam Pelaić? Imamo na toj poziciji najboljeg asistenta prve lige i mladog reprezentativca pred kojim je bolja karijera. Pelaić je budala. Otišo je od nas za kikiriki, pola godine razgledavao muzeje po Belgiji sad se na velika vrata vraća u Hajduk odakle će na ljeto opet otići u Južnu Koreju. Kaj će nam takav igrač. Ne kažem da nije dobar ali nije dugoročno rješenje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
The fan
Gost
|
 |
« Odgovor #7 : 20. Siječanj 2007, 10:03:42 » |
|
Pa čuo sam da je Medić jednom odbio više od milijuna za njega,neka samo tako nastavi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mishkin
Gost
|
 |
« Odgovor #8 : 09. Ožujak 2007, 11:20:53 » |
|
Ma ne, pa ti mediji fakat mogu nanijet takvu štetu klubu! Mislim, sve to ne mora bit ni najmanje istina, a unosi nemir među navijače, upravu, ma svugdje.. Ja jesam da se igrači osiguraju egzistencijalno, al' nek prvo daju puno ZAGREBU, postignu visoku cijenu-ko kaj bi postigli i u Dinamu, a onda nek se prodaju van za veliku lovu, u ponajbolje europske klubove. A, ne da lutaju i onda da se utope u prosjećnosti.. a onda im slijedi hladan tuš, i povratak kući!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
The fan
Gost
|
 |
« Odgovor #9 : 09. Ožujak 2007, 18:41:59 » |
|
Ma gledaj mediji ti nekada ono šta ti jedva rečeš i uopće ne shvačaš važnim jednostavno stave prek cijele naslovnice,kužiš!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mishkin
Gost
|
 |
« Odgovor #10 : 22. Ožujak 2007, 18:59:57 » |
|
Ja se sam najiskrenije nadam Medićevoj dosljednosti neprodavanja igrača ni Dinamu ni Hajduku; prevedeno, ak ih već mora prodat, nek ih proda van! Se slažete se samnom?!?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #11 : 13. Lipanj 2007, 13:50:55 » |
|
Jel zna neko kaj je na kraju sa aferom "Brkljača"?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
When we are good they dont remember When we are bad they never forget
|
|
|
|
bold
Gost
|
 |
« Odgovor #12 : 13. Lipanj 2007, 15:15:57 » |
|
Nema dogovora, Brkljača nije prijavljen za Inertoto kup. Dalje bumo videli!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
M.P.Thompson
Gost
|
 |
« Odgovor #13 : 15. Lipanj 2007, 10:32:59 » |
|
Brkljača baš i nije normalan. Klub mu je ponudio ugovor, a on nestao bez traga i glasa. Pa čak i da je dobio ponudu, mogao je pristojno i kulturno to javit klubu, ovako je KUKAVICA.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
The fan
Gost
|
 |
« Odgovor #14 : 15. Lipanj 2007, 19:20:41 » |
|
Nije kukavica nego ga jednostavno NIJE BRIGA šta će ostati od kluba!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|