astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« : 18. Travanj 2007, 12:13:01 » |
|
Na ovom linku možete pogledati vječnu tablicu HNLa sa zaključno prošlom sezonom: http://www.geocities.com/Colosseum/Midfield/2231/Europeiska_fotbollstabeller/KROATIEN.htmNaime, ne znam koliko vas je upoznato da je Zagreb po ukupnoj uspješnosti treći klub u Hrvatskoj, a da će ove sezone još i povećati svoju prednost u odnosu na Rijeku i Osijek... A dam se kladiti da bi, kada bi odlučivali o četiri "najveća hrvatska kluba", nas izostavili...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
|
|
|
specam
Gost
|
 |
« Odgovor #1 : 19. Travanj 2007, 10:17:34 » |
|
tablica ti ima jedan veliki nedostatak.. a to je da ne mozes usporedivati danasnje tablice sa onima kada je pobjeda donosila 2 boda...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #2 : 19. Travanj 2007, 16:42:36 » |
|
Da, vidiš...
Ne znam jesu li to uzeli u obzir, ali opet je to neki pokazatelj, makar ne i idealan... Možda bi se mogla napraviti neka korekcija pa sve pobjede svesti na tri boda...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
|
specam
Gost
|
 |
« Odgovor #3 : 20. Travanj 2007, 11:11:41 » |
|
to je u vojoj tablici i napravljeno (3 boda za svaku pobjedu), ali to nije realno, jer samim time se bi mjeanjo i poredak na tablicama u proslosti, a mozda ti razliciti klubovi bili prvaci i ispadali iz lige...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #4 : 20. Travanj 2007, 12:34:18 » |
|
Možda dvije tablice? Jedna za razdoblje kad su u igri bila dva boda, a druga za razdoblje kad je pobjeda donosila tri.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Uvijek sam al nikad do kraja. Večer u gradu ti donese neki lijek u nekom kutu gdje samoća se zbraja Uvijek s malo premalo para. Kad upale se svjetla ode dim A miris noći opet postaje stvaran" "Bi mogo da mogu", Haustor
|
|
|
|
The fan
Gost
|
 |
« Odgovor #5 : 20. Travanj 2007, 19:13:06 » |
|
Možda dvije tablice? Jedna za razdoblje kad su u igri bila dva boda, a druga za razdoblje kad je pobjeda donosila tri.
...i treća ukupno!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
The fan
Gost
|
 |
« Odgovor #6 : 17. Lipanj 2007, 12:03:09 » |
|
Sada smo malo ostavili ove ostale i osigurali si treće mjesto na vječnoj tablici! p.s.nemojte misliti da je ovo double post,malo pogledajte datume!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #7 : 16. Ožujak 2009, 09:18:08 » |
|
Ovo je trenutno važeća hnl ljestvica jer završava se sezonom 2007./2008., kolko vidim u linku. Želim izračunati prosjek zagrebovih osvojenih bodova u medićevom mandatu i prije njega.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
vr
Mlađi pionir

|
 |
« Odgovor #8 : 18. Ožujak 2009, 16:55:45 » |
|
... i mene bi interesirala uspješnost Medićeva mandata. Iako, tu i nije bilo nekih većih kikseva osim zadnje 2 sezone i one sa Rusom, a i to su već 3 od njegovih 5/6 ukupno. Međutim, treba uzeti u obzir 2 stvari.
a) nisu sve uprave bile jednako dugo na vlasti. Znači, treba iskopati podatak i podijeliti ga sa sezonama koliko je dotična uprava vladala. Nema sumnje da će tu prevladavati dominacija Jerkovićeve uprave, jer Zagreb do '96g nije izgubio niti jednu (!!) utakmicu od d, te je bio apsolutno ravnopravan sa Hajdukom. Prva je ozgubljena u proljeće '96, kada su prvi put suđeni fantomski penali, nepostojeći crveni kartoni itd... Nisam siguran, no mislim da je tek '96 ili '97 Zagreb skliznuo van top 3, a u uvodnim godinama je bio i 2 puta drugi, dinamo treći.
b) prema rasporedu SN-a od prošlog ljeta, Zagreb je zadnjih sezona skliznuo sa 3 na 8 mjesto vječite ljestvice HNLa! Znači, ili ova ili ta oz SN ali jedna od ove 2 ljestvica je netočna. Volio bi da je ta iz SN, ali čini mi se da Zagreb ovdje ima malo previše bodova u odnosu na Rijeku u Varteks.
Više od svega bi me zanimalo zašto do dana današnjeg NITKO ne spominje gdje su preko 5 milijuna Eura koji su utrženi zadnjih 18 mjsesci. Ako netko znao, molio bi da raščlani ovdje. Čuo sam i verziju da su ulupani u Veslačku!? Nemojmo biti smješni! Veslačku je gotovo potpuno gradio grad. Od igrača je doveden tek Vugrinec, koji je koštao skoro ništa. Priče o tome da štedi za pravi trenutak!? Možda, ali na njegovom privatnom računu. Budimo ozbiljni! Tko to više puši? Uvijek iste priče a Zagreb kanta za napucavanje. Svake 3 godine smjena generacije koja je tek napunila 23g, 5 najboljih se proda, love nema a nova generacija se nadomjesti klincima koje 'treba istrpiti 3 g' taman kad će ih opet prodat i tako godinama u krug... Nema rezultata, nema para i - nema publike jer neambicioznost pod paravanom nove generacije nitko ne puši. Generacija od 23g svugdje u svijetu tek ulaze u ekipe i preuzimaju svoja mjesta, jedino se u Zagrebu smjenjuju! Nevjerovatno!
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 18. Ožujak 2009, 16:58:08 vr »
|
Evidentirano
|
|
|
|
alleycatWAZ
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #9 : 18. Ožujak 2009, 21:12:12 » |
|
Tako je!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
.1.4.8.4.
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #10 : 18. Ožujak 2009, 23:01:37 » |
|
b) prema rasporedu SN-a od prošlog ljeta, Zagreb je zadnjih sezona skliznuo sa 3 na 8 mjesto vječite ljestvice HNLa! Znači, ili ova ili ta oz SN ali jedna od ove 2 ljestvica je netočna. Volio bi da je ta iz SN, ali čini mi se da Zagreb ovdje ima malo previše bodova u odnosu na Rijeku u Varteks.
Ta je tablica i mene iznenadila, ali pogledaj ju malo bolje ako je još negdje imaš, nama je konačni zbroj bodova krivo izračunat. Kada se izračuna broj bodova preko pobjeda i remija, vraćamo se na treće mjesto gdje i spadamo. Još sezonu-dve bar...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
davor
|
 |
« Odgovor #11 : 19. Ožujak 2009, 07:10:23 » |
|
Al nisu se uvijek pobjede bodovale s 3 boda...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DP
Gost
|
 |
« Odgovor #12 : 19. Ožujak 2009, 09:51:00 » |
|
vraćamo se na treće mjesto gdje i spadamo. Još sezonu-dve bar...

|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Tram11
Gost
|
 |
« Odgovor #13 : 19. Ožujak 2009, 12:26:25 » |
|
Al nisu se uvijek pobjede bodovale s 3 boda...
Da Istina Jedno Vrejeme Se Pobjeda Bodovala 2 Boda...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #14 : 19. Ožujak 2009, 21:55:19 » |
|
Nije bitno 2 ili 3 boda, svima su sve tekme obračunate po sistemu 3 boda za pobjedu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
|