Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: 7. kolo NK Zagreb - RNK Split, petak, 19:00  (Posjeta: 1347 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
astraeus
Global Moderator
Senior

« : 10. Rujan 2010, 13:17:32 »

Najava: Zagreb i Split kao predigra za veliki derbi

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkluEEpAZEyduLpLUT&tmpl=coranto_hrv_news
Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #1 : 10. Rujan 2010, 14:13:36 »

Opet presidenteov sin igra u prvoj. A sven dedić koji je kraj prošle sezone odigrao dojmljivo?
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #2 : 10. Rujan 2010, 15:02:27 »

Ne znam kaj je s njim. Kak mu se zove tata? rolleyes
Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
GrayWolf
ČLAN UDRUGE
Mlađi pionir
*

« Odgovor #3 : 10. Rujan 2010, 15:50:34 »

Bok! Ja sam tu novi i zanima me gdje, kako i kada mogu kupit karte za Zagreb-Split utakmicu?
Evidentirano
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #4 : 10. Rujan 2010, 17:04:46 »

Na blagajni pred glavnom tribinom Kranjčevićeve, a koja se otvara cca pola sata prije tekme. Cijena je 40 kn. Ako si tip koji voli aktivno navijat, dođi do sektora E, gdje se nalazimo. Pozz
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
alleycatWAZ
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #5 : 11. Rujan 2010, 10:12:34 »

A je mi neka utakmica bila... undecided

Najbolji mi je komentar svega od Kung-fu Nikole jučer da je ovaj Medićev projekt 'plati 100kn da gledaš mog sina kak nezna igrat'

Bože što taj Mr.X radi budale sve od nas, a najsmješnije je kak je ostao u loži i dok su zadnji ljudi odlazili.
Kao zabrinut nešto. Il sam opče nije svjestan svog idiotizma
Evidentirano

.1.4.8.4.
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior
*

« Odgovor #6 : 11. Rujan 2010, 16:33:34 »

polako ali sigurno idemo prema svojoj poziciji. a to je druga liga. nisam puno više ni očekivao tak da nisam ni iznenađen.
gledljivija igra je bila za vrijeme miloša rusa. a to puno govori.
katastrofa smo od kluba. al nismo bolje ni zaslužili s ovakvim predsjednikom.
uništena tradicija, prazan stadion, limitirani poluproizvodi od igrača (posebno mi nije jasno kaj će nam ova dva retardirana brazilca, valjda takvih igrača po trnju i trešnjevci ima na bacanje), navijački ultrasi koji su to samo po internetu i sve  drugo im je važnije od samog NK Zagreba.
dosta mi je. vidimo se dogodine. nadam se u konkurenciji s imotskim i rudešom.

p.s. čestitke splićanima. silom prilika (čitaj, ne kupujem kartu ove godine iz principa) sam prvo poluvrijeme proveo na tom dijelu tribine i dečki su navijali cilih 45 minuta bez stajanja. imaju lijepe ANARHO crvene majice i bilo ih je 15 tak. a petak, radni dan. otkud njima pare za putovanja.

Evidentirano
Mladen
Kadet

« Odgovor #7 : 11. Rujan 2010, 20:08:59 »

Medic i James su bili katastrofa, a za to vrijeme Celjak i Jurendic griju klupu. Jefton opet los ali ne ko ova dvojica. Opet krive procjene Suska koje je i sam priznal. Bes muci loptu da je to neshvatljivo. Umjesto da doda on nesto petlja, driblja i gubi loptu. Jadni mi protiv Dinama iduci tjedan.
Steta da smo pobijedili bili bi prvi na tablici jer je Rijeka popusila 4 gola u Vinkovcima, Hajduk gubi doma (trenutno). Ovak opet idemo u prosjecnost ili prema dnu tablice. No mozda se nesto promijeni. Ne kuzim sto je s Dedicem. Pa on je igral prilicno dobro prosle godine i obecaval, a sad nije ni medju 18 igraca. Pejic jos nije spreman, Spicic jos ozljednjen. Uopce mi nije jasno zasto Susak pokusava nesto s 4-3-3 a mi nemamo 3 napadaca. Bes to nije a Medic nemre ni loptu sacuvat ak je uopce dobi. Dok su igrali 4-2-3-1 to je na nesto licilo ali sad ajme meni. Treba se vratit na taj sistem s kojim su imali 3 pobjede za redom.
Evidentirano
brutek
Junior

« Odgovor #8 : 12. Rujan 2010, 11:54:36 »

malo mi je laknulo, već sam mislil da sam paranoičan glede mladog mede u prvom sastvu
al praksa potvrđuje moje slutnje
Evidentirano
Ronny
Kadet

« Odgovor #9 : 12. Rujan 2010, 13:08:58 »

jel zabio medić taj gol? ikad mislim?
Evidentirano
Mladen
Kadet

« Odgovor #10 : 12. Rujan 2010, 18:19:14 »

U prvenstvu nikad nije zabil, a bas nisam vidio da se nazabijal ni na prijateljskim tekmama. Ocito mora igrat jer je predsjednikov sin sad
Evidentirano
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #11 : 13. Rujan 2010, 08:16:38 »

Sjećam se da su nam igrači prije godinu i pol rekli da lovro medić želi ići iz zagreba, da bi uspio negdje drugdje, u klubu u kojem stari nije šef, a da mu stari ne dopušta. Iako mali nije kriv što igra u prvoj, drago mi je da je izviždan od publike i mislim da bi ga trebalo izviždati i da je postigao i odlučujući gol.

Siguran sam da ćemo ove godine biti bolje plasirani nego prošle, i mislim da se možemo boriti za europske utakmice, jer nam je konkurencija prilično loša. To je pokazao i debakl rijeke u vinkovcima. U ligi postoje tri ozbiljne momčadi, hajduk, dinamo i split te još par poluozbiljnih: rijeka, slaven, karlovac i osijek. Da li se mi možemo nositi s ovima "poluozbiljnima" i dohvatiti europu, to ćemo vidjeti.

Tanads, ne prihvaćam kritike da je nama važno sve drugo osim zagreba, ali shvaćam da nismo ponudili ni konzistentnu ni kvalitetnu ni javnu kritiku medićeve vadavine. Ako se svi složimo da je problem u načinu vođenja kluba ( a mislim da hoćemo) onda moramo u detalje razraditi što ćemo i kako kritizirati i kakvo rješenje ponuditi, a ako zaključimo da smo nezadovoljni rezultatima, onda ovu sezonu ne bismo trebali otpisivati dok smo na tri boda iza vodećeg, i to Rijeke!

Imamo prilike vidjeti kako ide prosvjed bbb-a. Bojkotom nisu mobilizirali nikoga, što će mislim, pokazati i villarreal u četvrtak. Zasad se sve svodi na plahte na nadvožnjacima i uvredljive grafite. Usudio bih se reći da je odnos snaga mamić-bojsi medić-mi još nepovoljniji po nas, jer iako je medić puno manja riba od mamića, i mi smo vrlo malobrojni. Da bismo uzdrmali medića, moramo biti ili jako originalni, ili jako brojni. Ne želim da se nezadovoljstvo svodi na vikanje na utakmici, jer pas koji laje ne grize.

Ajmo sasuti svoje ideje na jednom sastanku posvećenom samo tome. Želi li bilo tko od forumaša koji ovdje podižu kvalitetu rasprave, poput mladena, somuna ili bruteka ili bilo tko drugi pomoći, neka se javi na mail udruge, ili meni privatnom porukom.

Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #12 : 13. Rujan 2010, 11:34:43 »

A evo i izjava Šuška o utakmici:

Šušak: "Svaka se škola plaća"

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EklukEuAlEFdssYZTb&tmpl=coranto_hrv_news
Evidentirano

brutek
Junior

« Odgovor #13 : 14. Rujan 2010, 09:42:18 »

Ajmo sasuti svoje ideje na jednom sastanku posvećenom samo tome. Želi li bilo tko od forumaša koji ovdje podižu kvalitetu rasprave, poput mladena, somuna ili bruteka ili bilo tko drugi pomoći, neka se javi na mail udruge, ili meni privatnom porukom.

ja sam već tonu toga tu skritiziral i predlagal, od tekstova i prepjeva pjesama, do poziva letcima tj plakatima za tekme, javnih protesata preko medija, i sl... čak i klubu sam preko foruma predlagal nekew stvari. zanimljivo, neke od njih su upotrijebili drugi, tj bbb i dinamo, poput plakatića protiv mamića i sada plesačica za privlačenje navijača...
nema tu neke tajne daklem, da pišem privat, kad sam već sve javno napisao
samo glavna misao, a to je da nije bitno koliko vas je, već koliko je vaša borba, i vaša ideja bitna
a mislim da je bitno, i da ne smijete ostati tihi
svaki drugi klub bi se ponosio i poticao ono što ima u navijačima određenja kao što je vaša, dakle nenasilje i antišovinizam, fair play i na travnjaku i na tribinama... trebate se boriti da se te vrijednosti šire a ne dozvoliti da vas do kraja ušutkaju
jer, kao što rekoh, za takve stvari se isplati boriti
kao i za to da nam se zagreb vrati
Evidentirano
Mladen
Kadet

« Odgovor #14 : 14. Rujan 2010, 20:48:31 »

ja pratim zagreb od ranih 70-ih (nekih 34-35) godina i svasta sam vidio tijekom tog dugog razdoblja. prvi put sam bil na nekoj tekmi kad me moj tadasnji susjed pero mocibob vodio na neku trening utakmicu (tad sam imal nekih 3-4 godine) i od onda sam stalno za ovaj klub. na zalost ono sto se trenutno opet dogadja ne mirise ni malo dobro. danas smo opet izgubili trenera i na kormilo se vratio pavlovic. ako ce on vodit momcad kak je to radil u prvom mandatu jao nama. razlog zasto je susak otisao nije poznat ali ga mozemo nagadjati. o nekim mojim idejama zasto sam pisal u jednom drugom postu i nema smisla ponavljat. uglavnom ja mislim da treba izvidjet sve nacine da se promijeni trenutna vladajuca garnitura kluba. ocito za to je potrebna skupstina kluba ali kako se ona saziva i sve ostalo treba vidjet u poslovniku ili statutu kluba. ako je tako nesto uopce dostupno. medic je dosao preko bandica ali bandic je popusil svoju poziciju u proteklih godinu dana tako da bi se preko vladajucih garnitura u gradu mozda moglo nesto postici. trenutni glavni sdp-ovac u gradu je bernardic (sdp je trenutno na vlasti) pa bi mozda trebalo doci do njega i vidjeti da li se preko politickih garnitura nesto moze promijeniti.
sdp ima citav niz savjetodavnih tijela i jedno od njih je vezano uz sport. nisam siguran tko to trenutno vodi ali se do tih podataka moze doci i vidjeti da li se preko toga nesto moze postici.
Evidentirano
 Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!