Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 6. kolo: Zadar-Zagreb subota 20:00 h  (Posjeta: 843 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« : 25. Kolovoz 2010, 14:37:09 »

Svako je kolo bitno dok živi nada u europlasman, al ovo mi se čini posebno važno zbog rasporeda ostalih. Split ugošćuje hajduk, a rijeka i belupo igraju međusobno. U slučaju pobjede nas i rijeke, bježat ćemo petoplasiranom najmanje 5 bodova. Od zone ispadanja smo zasad udaljeni 9 bodova, što jako lijepo zvuči.

Detalji oko puta poslani su vam na mail.
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #1 : 27. Kolovoz 2010, 17:07:02 »

Zagreb bi trebao započeti u sljedećem sastavu: Višić, James, Pavlović, Tokić, Ivanković, Jurendić, Oršulić, Jugović, Šovšić, Krstanović i Medić.

U Zadru na tradicionalno vrućem terenu obaveza nam je odigrati bolje nego protiv Intera kada smo imali dosta sreće . Dogodi li se to vratit ćemo se kući ? pjevajući!

http://nkzagreb.hr/main.asp?dir=vijest&vijestid=420&ld=L
Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
alleycatWAZ
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #2 : 27. Kolovoz 2010, 20:47:46 »

Zagreb bi trebao započeti u sljedećem sastavu: Višić, James, Pavlović, Tokić, Ivanković, Jurendić, Oršulić, Jugović, Šovšić, Krstanović i Medić.

vratit ćemo se kući ? pjevajući!

Forza Zagreb hej!
http://www.youtube.com/watch?v=NCfuar4sAKY
Evidentirano

.1.4.8.4.
alleycatWAZ
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #3 : 29. Kolovoz 2010, 11:50:08 »

U tri pm!  evil
Evidentirano

.1.4.8.4.
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #4 : 29. Kolovoz 2010, 19:36:29 »

I jesmo i nismo izgubili puno. Bježimo četvrtom 2 boda. A taj četvrti je varaždin. Samo je bitno da se što prije vrate u pobjednički niz.

Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
brutek
Junior

« Odgovor #5 : 30. Kolovoz 2010, 17:25:07 »

da, sve zavisi kak se gleda
ak je, u odnosu na prošlu sezonu naš cilj i dalje ostanak u ligi, a ne neki previsoki snovi, onda se trebaju dobivat bodovi kod ekipa koje su kandidati za to
samo mali detalj glede izvještaja sa stranice, u kojem se najviše spominje ime, a kog drugog, nego opasnog medića
mada ne znam kada smo osvojili bodove u tekmi koju je taj talentirani mladić počeo u prvih 11
Evidentirano
Mladen
Kadet

« Odgovor #6 : 30. Kolovoz 2010, 20:49:58 »

4-ti je Zagreb. Varazdin je iza Zagreba. Samo smo 1 bod iza Hajduka koji je drugi. Nije to uopce lose. Rijeka je iznenadjujuce jos uvijek na vrhu. Dinamo i Zagreb imaju 13 bodova.
Steta sto Krstin udarac u vratnicu nije zavrsil u golu. Moglo se i vise od poraza ali jos to nije problematicno. Problem je sto igra nije kakva je bila na pocetku prvenstva a to nije dobro.
Iduci tjedan treba dobit Split. Hajduk igra s Dinamom, a Rijeka u gostima kod Cibalije. Mogli bi opet u na 1-3 mjesto ak se posloze rezultati. Ako Rijeka dobije u gostima i Cibaliju bit ce jedan od glavnih kandidata za Europu na kraju prvenstva jer trenutno ih idu rezultati.
« Zadnja izmjena: 30. Kolovoz 2010, 20:51:54 Mladen » Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!