Str: 1 [2] 3
  Ispis  
Autor Tema: 5. kolo Zagreb-Inter, petak, 20h  (Posjeta: 1971 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #15 : 21. Kolovoz 2010, 01:31:54 »

JEFTON SUSPENDIRAN!!! http://www.sportnet.hr/vijesti/402305/nogomet-1-hnl/zagrebovo-hvala-krstanovicu

se dogodilo nekaj kaj nisam vidio?
Pa ono, igrao je malo preko kurca, samo nabijanje i šora...  cool
Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #16 : 21. Kolovoz 2010, 02:01:47 »

http://www.tportal.hr/sport/TcomPrvaHNL/82761/Zagreb-preokretom-do-vodstva-u-HNL-u.html

Joooooooooooj!!!!!!!!!!!!!!!! Kako dobra tekma! Odvratno 45 minuta i onda dođe ta jedna sekunda. Ta jebena jedna sekunda sa fotke zbog koje se sve isplati. Ta jebena jedna sekunda zbog koje je to TO!!! Ta jebena jedna sekunda zbog koje živiš i koja ti daje snagu da živiš dalje, do slijedeće tekme, petka ili subote, nebitno!

To je taj trenutak... idu mi suze... ne mogu više pisati...  cry cry cry
Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #17 : 21. Kolovoz 2010, 02:15:41 »

...to je taj tren kada si pun sebe...
...to je taj tren kada letiš...
...to je taj tren kada si ponosan...
...to je taj tren kada znaš da se isplatilo...
...to je trenutak kada si najjači na svijetu...
...to je trenutak u kojem postoji ljubav...
...to je trenutak za koji nisi svijestan da se dogodio...
...to je trenutak kada vidiš nadu za bolje sutra...
...to je tren kada znaš da nisi sam...
...to je tren kada te svi razumiju...
...to je tren kada ti ne treba droga da te digne...
...to je tren kada si high...

TO JE TOOOOOOOOOOOooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!
Evidentirano

somun
Kadet

« Odgovor #18 : 21. Kolovoz 2010, 03:02:45 »

Odlična slika!
Peace Defender je sve objasnio  cool
Evidentirano
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #19 : 21. Kolovoz 2010, 10:25:22 »

...to je taj tren kada si pun sebe...
...to je taj tren kada letiš...
...to je taj tren kada si ponosan...
...to je taj tren kada znaš da se isplatilo...
...to je trenutak kada si najjači na svijetu...
...to je trenutak u kojem postoji ljubav...
...to je trenutak za koji nisi svijestan da se dogodio...
...to je trenutak kada vidiš nadu za bolje sutra...
...to je tren kada znaš da nisi sam...
...to je tren kada te svi razumiju...
...to je tren kada ti ne treba droga da te digne...
...to je tren kada si high...

TO JE TOOOOOOOOOOOooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!
To sam i ja dozivio a kad je dosla presuda bilo mi je zao  wink
Evidentirano

When we are good they dont remember
When we are bad they never forget
alleycatWAZ
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #20 : 21. Kolovoz 2010, 10:53:29 »

Ak dobijemo na maksimiru ja upadam na teren..
Promise!
Evidentirano

.1.4.8.4.
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #21 : 21. Kolovoz 2010, 11:17:38 »

Uopće nisam vidio trenutak kad je jefthon napucao loptu prema suigračima na klupi...valjda je zato suspendiran. Danas je veza bila jako loša-niti jef niti jugović nisu ništa odigrali, ali mislim da je kod jefa to više problem živaca, a kod jugovića nekvalitete.

Velike momčadi pobjeđuju i kad ne igraju najbolje, zato mislim da nas do kraja sezone čeka još puno pobjeda.

Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
Mladen
Kadet

« Odgovor #22 : 21. Kolovoz 2010, 12:51:54 »

A Jef ima kvalitetu? Ja ga u vezi nisam vidio niti jednu utakmicu da je odigrao dobro. U obrani je bio prilicno dobar ali cim igra u vezi to je samo potezanje, rusenje, napucavanje, bespotrebno kompliciranje i uvijek gubljenje lopte.
Jugovic se bar bori, trci iako ni on nije jos odigrao nesto za pamecenje.
Sovcic se izgubio nakon prve dve utakmice. Jednostavno ga nema, nema ni njegovih prodora ni dribljanja koja su me prije zivcirala ...
Jura igra dobro - fala bogu bar netko, ne razumijem zasto uvijek Susak vadi Besa pa on se trudi i igra kolko mu daju. Za razliku od ovih u sredini on nesto i odigra.
Bas me interesira tko ce sad igrat umjesto Celjaka i Jeftona - dal ce dobit priliku decki iz drugog plana koje je hvalil u zadnje vrijeme ili ce Jura na beka a na desno krilo Bes, a Parlov na lijevo, a Orsulic u sredinu. To mi se cini najizglednije. No nikad se nezna jer je Jefton po meni trebal odavno izac iz igre i sjest na klupu.
Evidentirano
njec
ČLAN UDRUGE
Stariji pionir
*

Sasvim normalna čovjek!

« Odgovor #23 : 21. Kolovoz 2010, 14:16:00 »

Kak je jebena tekma bila jučer! Nemrem opisat kako mi je ADHD iz depresije brzo skočio u sreću punu adrenalina!! Predobar osjećaj! PREDOBAR!! Idemo sad i u Zadar po pobjedu!  tongue
Evidentirano

"Ma dobro ti govorim, samo sam se krivo izrazio" grin
Dodo
ČLAN UDRUGE
Kadet
*

« Odgovor #24 : 21. Kolovoz 2010, 14:53:45 »

mislim da mi (WAZ) možemo dati više od sebe u narednim kolima! tribina je na momente dosta dobro navijala i solidna brojka za prilike podno krova zagrebačkog zapada unatoč nekima koji su pametovali pretprošlo kolo da nas nema, da je evidentan pad, da loše radimo itd. itd... do kraja bez pada!
Evidentirano

AGAINST MODERN FOOTBALL
Ronny
Kadet

« Odgovor #25 : 21. Kolovoz 2010, 17:13:52 »

A Jef ima kvalitetu? Ja ga u vezi nisam vidio niti jednu utakmicu da je odigrao dobro. U obrani je bio prilicno dobar ali cim igra u vezi to je samo potezanje, rusenje, napucavanje, bespotrebno kompliciranje i uvijek gubljenje lopte.
Jugovic se bar bori, trci iako ni on nije jos odigrao nesto za pamecenje.
Sovcic se izgubio nakon prve dve utakmice. Jednostavno ga nema, nema ni njegovih prodora ni dribljanja koja su me prije zivcirala ...
Jura igra dobro - fala bogu bar netko, ne razumijem zasto uvijek Susak vadi Besa pa on se trudi i igra kolko mu daju. Za razliku od ovih u sredini on nesto i odigra.
Bas me interesira tko ce sad igrat umjesto Celjaka i Jeftona - dal ce dobit priliku decki iz drugog plana koje je hvalil u zadnje vrijeme ili ce Jura na beka a na desno krilo Bes, a Parlov na lijevo, a Orsulic u sredinu. To mi se cini najizglednije. No nikad se nezna jer je Jefton po meni trebal odavno izac iz igre i sjest na klupu.

parlov na krilu? hm... bolje pejić...
Evidentirano
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #26 : 21. Kolovoz 2010, 17:57:47 »

Kak je jebena tekma bila jučer! Nemrem opisat kako mi je ADHD iz depresije brzo skočio u sreću punu adrenalina!! Predobar osjećaj! PREDOBAR!! Idemo sad i u Zadar po pobjedu!  tongue
IDEEEEEEEEEEEEEEEMMOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evidentirano

DP2
Kadet

« Odgovor #27 : 22. Kolovoz 2010, 06:51:06 »

Kakva preokret u odnosu na prošlu sezenu,za 180.

...ne samo bodovi nego i Krstanović; prvi gol je čudo.
Evidentirano

Ljudi koji hodaju po marginama društva, žive slobodnije.
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #28 : 22. Kolovoz 2010, 10:11:32 »

Kakva preokret u odnosu na prošlu sezenu,za 180.

...ne samo bodovi nego i Krstanović; prvi gol je čudo.
Ma meni to sve "miriše" na isti Zagreb, al' nema veze, mazi nas sreća, bodovi su tu i to je najbitnije!
Evidentirano

Mladen
Kadet

« Odgovor #29 : 22. Kolovoz 2010, 20:15:30 »

Pejic jos nije spreman za igru (odigrao je samo 45 minuta do sada).
Parlov je igral na toj poziciji umjesto Besa prva 4 kola. Nije idealno ali to sto sam napisal je ono kak Susak slaze momcad.
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!