Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 4. kolo, subota, Šibenik-Zagreb 20:00 h  (Posjeta: 975 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« : 11. Kolovoz 2010, 07:54:23 »

Novo morsko gostovanje. Želim svima vama koji ljetujete po okolici da uspijete doć na tekmu.

Ajmo to pobijedit da se nadamo Europi još mjesec-dva!
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
cicamicamaca
Mlađi pionir
*

« Odgovor #1 : 11. Kolovoz 2010, 18:59:13 »

Doći ćemo frendica i ja na utakmicu, al morate joj ponovno dat da maše sa Zagijem :P
vid se
Evidentirano

"Svi se pokoravamo zakonima da bismo bili slobodni"
jimmyfloyd2
Gost
« Odgovor #2 : 12. Kolovoz 2010, 01:12:30 »

hahah kak ce joj dat zagija da mase kad nece nikog bit od navijaca doli.. mozda zagi sam otputuje hehehe
Evidentirano
alleycatWAZ
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #3 : 12. Kolovoz 2010, 09:41:08 »

Ček, pa ti si rekao da češ sigurno doć.. tj. ko i svaki put, pa maši ti onda
Evidentirano

.1.4.8.4.
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior
*

« Odgovor #4 : 12. Kolovoz 2010, 09:43:13 »

hahah kak ce joj dat zagija da mase kad nece nikog bit od navijaca doli.. mozda zagi sam otputuje hehehe

jel ti spavaš uopće jimmy?  smiley
kaj zajebavaš curu kad ima volje ić na tekmu. bit će tamo dečki i moće će mahnut zagijem. nemoj bit tak negativan prema svima. bijes trebaš usmjerit prema vrhu. barem si ti iz stare zagrebaške obitelji i dugogodišnji posjetitelj kranjčevićeve i vidiš na kaj ova prčija sad liči. M=M.
Evidentirano
jimmyfloyd2
Gost
« Odgovor #5 : 12. Kolovoz 2010, 14:55:40 »

heh alley neznam di si procitao da cu ja sigurno doci hahah a i kad bi dosao.. dosao bi sa svojim zagijem hahah Uostalom ti si na svakoj 4 tekmi tak da...

JA se samo zezam al ok.. vise ni to ne vlaja..pa se nebum ni zezal..

Tanads..vidim na kaj lici.. al ne zelim bit negativan prema nicemu... nadam se boljem... heh
Evidentirano
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #6 : 12. Kolovoz 2010, 15:48:59 »

heh alley neznam di si procitao da cu ja sigurno doci hahah a i kad bi dosao.. dosao bi sa svojim zagijem hahah Uostalom ti si na svakoj 4 tekmi tak da...

JA se samo zezam al ok.. vise ni to ne vlaja..pa se nebum ni zezal..

Tanads..vidim na kaj lici.. al ne zelim bit negativan prema nicemu... nadam se boljem... heh
Zato pikas cijelo vrijeme? wink Zalosno je da neki bivsi clanovi zele da grupa propadne samo zato kaj se ne slazu sa nekim stavovima! Pa jebemu ja ne volim pa ne zelim da se raspadnu!

I kaj onda kaj dolazi svake 4 tekme? Kaj on smrdi, glup je, nek se objesi, ne kuzim?!?
« Zadnja izmjena: 12. Kolovoz 2010, 15:56:17 WAZER » Evidentirano

When we are good they dont remember
When we are bad they never forget
jimmyfloyd2
Gost
« Odgovor #7 : 12. Kolovoz 2010, 16:13:30 »

hahah Wazeru.. ja ne zelim da udruga propadne.. volio bi da bude sto vise navijaca.. kakvih god..nemoram se ja slagat sa odabirom.. al mislim da taj odabir ljudi nece bas povecat broj navijaca u udruzi..

Ne nisam rekao da aley smrdi.. ne izmisljaj gluposti..ak on pika mene mogu  i ja njega... smiley

Uostalom meni je jako zao kaj ti vise ne dolazis na tekme...
Evidentirano
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #8 : 12. Kolovoz 2010, 18:44:34 »

hahah Wazeru.. ja ne zelim da udruga propadne.. volio bi da bude sto vise navijaca.. kakvih god..nemoram se ja slagat sa odabirom.. al mislim da taj odabir ljudi nece bas povecat broj navijaca u udruzi..

Ne nisam rekao da aley smrdi.. ne izmisljaj gluposti..ak on pika mene mogu  i ja njega... smiley

Uostalom meni je jako zao kaj ti vise ne dolazis na tekme...
O cem pricas kakav odabir pa svi su dobrodosli bez obzira na vjeru, nacionalnost, stranacku pripadnost/ne pripadnost spol, neznam IQ... 
Je mos mislit kak ti je zao! Podsmjehujes se svaki post kaj nas je malo! Pocel si omalovazavat ne! Daj se odluci dal ti je zao il bus pikal, osobno bi radje da pikas jerbo je mrtvilo na forumu!  kiss
Evidentirano

When we are good they dont remember
When we are bad they never forget
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #9 : 15. Kolovoz 2010, 13:10:56 »

Na tekmi u Šibeniku bilo nas je 11. Na kraju je cijela momčad došla do našeg dijela tribine. Funcuti su bojkotirali radi policijske represije. Izvještaj HRT-a uhvatio je krajičkom kamere i "Marš medo van" transparent.

Atmosfera u momčadi je očito na razini, pa vjerujmo i dalje u čudo (čitaj: 4. mjesto)! Debitirao je i naš drugi Brazilac, koji je, rekli mi prisutni, jako brz. Al dobro, od nas neće morat bježat.
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
somun
Kadet

« Odgovor #10 : 15. Kolovoz 2010, 14:48:52 »

Izgleda da smo još u onoj zoni sumraka o kojoj je astereus govorio  grin

Nek potraje što duže  smiley
Evidentirano
alleycatWAZ
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #11 : 15. Kolovoz 2010, 16:46:06 »

HRT-ov izvještaj s utakmice:

http://bit.ly/a9xKB8
« Zadnja izmjena: 15. Kolovoz 2010, 19:04:12 Sandman » Evidentirano

.1.4.8.4.
njec
ČLAN UDRUGE
Stariji pionir
*

Sasvim normalna čovjek!

« Odgovor #12 : 16. Kolovoz 2010, 02:55:59 »

Izvještaj HRT-a uhvatio je krajičkom kamere i "Marš medo van" transparent

Evidentirano

"Ma dobro ti govorim, samo sam se krivo izrazio" grin
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #13 : 16. Kolovoz 2010, 11:41:18 »

U današnjim sportskima Šušak je spomenuo i "desetak momaka koji su nas bodrili u Šubićevcu. Mnogo nam je značila njihova podrška." Lijepo od Šuška, lijepo od svih koji su se pojavili dole, svaka čast. Idemo dalje, Inter pa u Zadar, a to što na utakmici ima pet ili deset ljudi ide na dušu samo onima koji nisu tamo, tako da su ove rasprave glupe.
Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #14 : 16. Kolovoz 2010, 13:13:45 »

Bravo za sve dečke (i cure?) koji su bili na tekmi. Ponosan sam na vas!!! kiss Svak dobi po pusu od mene čim se vidimo.

PS
Ispričao bi se svima koji su zvali, kaj se nismo čuli, vidjeli... Nisam mogao doći al sad mi je žao ko pesu kaj se nisam nekak došlepal do Šibenika.
Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!