Anketa
Pitanje: Koji će Zagreb zavrsiti na kraju sezone?  (Glasanje završeno: 02. Srpanj 2011, 00:17:53 )
1 - 4 (Europa) - 9 (42.9%)
5 - 7 - 7 (33.3%)
8 - 9 - 3 (14.3%)
10 - 11 - 2 (9.5%)
12 - 16 - 0 (0%)
Ukupno Glasova: 19

Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Koji će Zagreb zavrsiti na kraju sezone?  (Posjeta: 742 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
navijac18
Mlađi pionir
*

« : 06. Kolovoz 2010, 00:17:53 »

Ja mislim da ce zavrsiti medu prva 4.
Evidentirano
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #1 : 06. Kolovoz 2010, 08:19:24 »

Ja se nadam da će završiti među prva četiri.

Ja vjerujem da će biti komotno u sredini tablice.

Ja očekujem svašta, pa i grčevitu borbu za opstanak...
Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
somun
Kadet

« Odgovor #2 : 21. Kolovoz 2010, 22:16:25 »

Nakon ovakvog neočekivanog ulaska u sezonu, a pogotovo nakon onakve prošle sezone, malo sam potražio kad je Zagreb ovak dobro ušao u sezonu.

Nikad u prvih 5 kola Zagreb nije imao sve pobjede, a osim ove sezone, još je samo 2 puta imao 4 pobjede i neriješeno.

To su bile sezone 93/94 kad je Zagreb na kraju sezone završio drugi i naravno šampionske sezone 01/02.  grin

93/94 liga je imala 18 klubova, a 01/02 16 klubova.

93/94 nemam pojma kakvu smo momčad imali i kak smo igrali, 01/02 smo naravno imali odličnu momčad i odličnu igru, a ove sezone ne igramo nešto prebajno ali imamo rezultat.   
Evo, malo zanimljivih podataka koji nam samo mogu poboljšati zadovoljstvo ulaskom u sezonu  smiley

Koji će Zagreb završiti na kraju sezone?
Ne bi bilo loše da završimo kao u ove dvije sezone, ali ipak očekujem pad nakon nekog vremena i stari klišej "zlatnu sredinu"
Evidentirano
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #3 : 21. Kolovoz 2010, 22:42:50 »

Ajmo stat malo na loptu. Polagano, sve je ovo super, pet kola smo prvi/vodeći, ali istina je da smo mi igrali sa momčadima koje drže 11., 13., 15. i 16. poziciju na ljestvici. Već sa Osijekom (11.) nismo mogli dati gol, a da ne spominjem sreću u zadnjoj tekmi ili asistenciju u Šibeniku (13.).

Nemojte me krivo shvatiti, ne želim biti ubojica euforije al' ne poletimo visoko. Idemo polako, iz tekme u tekmu, tako će nam biti slađe i veći gušt. Nadam se samo da ćemo sa "boljim" momčadima igrati bolje. Idemo sad prvo u Zadar po nova tri boda!!!
Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #4 : 22. Kolovoz 2010, 09:36:44 »

Istina, ali činjenica je da smo prošle sezone nakon nakon 17 kola imali 14 bodova, što nam nesumnjivo daje razloga za zadovoljstvo, pa i za optimizam - barem utoliko što se ne očekuje grčevita borba za opstanak, a to je u ovoj sezoni, kad pet klubova ispada, itekako važno.

A uz to, uostalom, treba se nadati barem borbi za europu...barem sanjati...
Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #5 : 22. Kolovoz 2010, 10:14:31 »

Ma naravno, treba uvijek sanjati!  wink
Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
Mladen
Kadet

« Odgovor #6 : 22. Kolovoz 2010, 20:23:33 »

Napisal sam 5-7 mjesto ali se nadam i visem. Sve ovisi kak ce igrat kad dodju malo tezi protivnici.

Sto se tice momcadi iz daleke 93/94 ona je bila super jaka i steta sto tad nismo osvojili prvenstvo. Da nismo izgubili od Hajduka doma pred punim stadionom u 70 i nekoj minuti (gol Vulica kroz ruke Zitnjaka s 30ak metara) bili bi prvi. Sam da je zavrsilo 0:0 jer smo bili samo bod iza Hajduka na kraju a Dinamo iza nas.
Trener je bio Skoblar, Zitnjak, Konjic, Ceko, D. Biskup, D. Biskup, Zupetic, Rosso, Sabic, Bicanic, Vukic, Pinturic, Popovic, Spehar, Jurcec, Rukavina samo su neka od imena koja mi padaju na pamet od te momcadi. Bila je to uglavnom ista ekipa koja je dovela Zagreb jos iz 3. i 2. jugo lige u prvu i u prvoj sezoni bila 2 a u 2 na 3 mjestu.
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!