Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 3. kolo, Zagreb-Osijek 20:00h  (Posjeta: 726 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« : 05. Kolovoz 2010, 13:11:11 »

Lider na tablici dočekuje osječane.

Nalazimo se od 18h.
Za one koji nemaju godišnje, upad je 40 kn.
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
Mladen
Kadet

« Odgovor #1 : 05. Kolovoz 2010, 22:22:22 »

http://www.vjesnik.hr/html/2010/08/06/Clanak.asp?r=spo&c=8
Evidentirano
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #2 : 05. Kolovoz 2010, 22:54:51 »

To što smo prvi na tablici je ugodno i lijepo, i neka potraje, al mi moramo gledati kako da osiguramo opstanak u ligi. Novinari već naveliko pišu o preporođenom zagrebu, a još nismo odigrali utakmicu s nekom jačom ekipom, tipa split ili belupo.
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
jimmyfloyd2
Gost
« Odgovor #3 : 07. Kolovoz 2010, 00:47:47 »

ne sjecam se kad je navijaca bilo ovako malo na domacoj tekmi... nisam vise dio te price..al mi je zao
Evidentirano
DP2
Kadet

« Odgovor #4 : 07. Kolovoz 2010, 08:45:35 »

Zar je stvarno bila tako loša tekma ko što se piše?

Ovo ne kužim:
Za one koji nemaju godišnje, upad je 40 kn.
Kako će biti puno ljudi kad je u ova krizna vremena ovolika cijena ulaznice. Cijela obitelj se za te pare prehrani 2 dana.
A znam koliko je malo ljudi po ljeti u Rijeci,a mogu mislit kako je u Zg.
Evidentirano

Ljudi koji hodaju po marginama društva, žive slobodnije.
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #5 : 07. Kolovoz 2010, 10:56:27 »

ne sjecam se kad je navijaca bilo ovako malo na domacoj tekmi... nisam vise dio te price..al mi je zao
Kaj se mene tice nemam volje uopce! Nit se ne veselim kad Zagreb pobijedi ni nist, totalno sam hladnokrvan! To jednostavno nije isti klub zbog kojeg nisam spavao noc prije gostovanja od uzbudjenja! Sad smo trebali u drugoj ligi bit i M. nije otisel sto znaci da nikad ni nebu! thompson na stadionu i godisnja od 350kn, sry al sve to za mene previse!  cry
Evidentirano

When we are good they dont remember
When we are bad they never forget
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #6 : 07. Kolovoz 2010, 11:30:06 »

Ova tekma će, nadam se, spustiti euforiju među novinarima koji se ljeti dosađuju pa izmišljaju gluposti o Zagrebovom preporodu, kao i na klupskoj stranici, tj. u klubu. Treba marljivo skupljati bodove, i doći do opstanka u ligi na sportski način. Jednostavno nemamo dovoljno kvalitetan igrački kadar i čim naleti malo čvršća momčad krstanović i co više ne mogu dobiti ni jedan duel.

Što se tiče navijača, osjete se i godišnji odmori, i prošlogodišnje 14. mjesto, i zagrebački pjevač thompson, i neambicioznost kluba (to najviše).

Ali, sezona pred nama bit će bolja od prošle. S ovim bodom smo još uvijek na poziciji koja vodi u euroligu smiley

Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!