cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #315 : 23. Lipanj 2009, 16:49:09 » |
|
Evo, da tu prebacimo diskusiju o Ivanu Sesaru koji je prešao u koper sa 19 godina, a da nije dobio priliku u prvoj momčadi. Bio je jedan od najtalentiranijih igrača svoje generacije. Sad mene zanima, a vjerujem da nisam jedini, zašto mi toliko novca bacamo u školu nogometa umjesto da kupujemo igrače i postižemo rezultat. Nadalje je zanimljivo da u kratkom tekstu u SN sesar sam spominje kako mu je drago da mu nisu pravili probleme oko papira, a čuo je da je to dijelom i zbog angažmana milana bandića. Koji k.... to sad treba značit? Dakle, to nije rečenica novinara nego samog igrača.
Čemu omladinski pogon, igranje na tim silnim juniorskim turnirima i onda objavljivanje basnoslovnih priča o 5. mjestu u konkurenciji wisle, mike i hake, i na kraju krajeva trošenje gradskih milijuna? Da bi gospon medić imao alibi za loše rezultate "jer u momčadi imamo 5 juniora"? Ako se toliko ponose s tom školom, i s tim kampom na koji svršavaju ljudi iz cska moskve (moš mislit) kako im se može dogoditi da najbolji igrač te generacije, a s tim bi se mogla složiti i klupska novinarka, odleprša u sloveniju nakon godine i pol čekanja da mu svane.
Super vijest, u kombinaciji s onom da igramo petkom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
|
|
|
Vjeko
|
 |
« Odgovor #316 : 26. Lipanj 2009, 09:48:02 » |
|
Ovo što si reko o Sesaru u potpunosti se slažem s tobom.a što se tiče petka nisam to još čul,sam samo neš čuo da mi i inter tražimo petkom....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
kreten-skupina od deset žaba:)
|
|
|
|
mamaNKZAGREB
|
 |
« Odgovor #317 : 26. Lipanj 2009, 21:38:54 » |
|
Medić je (za sljedeću sezonu) nadmašil samoga sebe jer to kaj on radi nema veze s mozgom... do sad su bile selekcije u omladinskom pogonu kao i svake godine OK, ali od sledeće sezone ne samo da će spojiti godišta MLAĐIH I STARIJIH PIONIRA već i LIMAČA znači 1999. i 2000. godište se spaja, a po pravilniku ZNS-a NE MOGU igrati u prvoj ligi!!!??? Prvo je rekel da buju pravila bila onakva kakva on veli!!!!!..onda da buju igrali u 4. ligi, a sad da opće ne buju igrali nigde...pa sad vi meni recite da je to normalan čovek!!??? 60% djece je dobilo ispisnice, a sad i oni kaj su ostali razmišljaju dal' da ostanu... za koga se gradila ta Veslačka??!!! za pokazivanje? da bi mogel reć' kak' je ON to napravil!!!???? roditelji su očajni i ne mogu verovati da se tak nekaj može napraviti, a da niko niš ne veli ni ne pita o samovolji jednog čoveka..posle buju rekli da djecu treba učiti da se bave sportom..aha moš' si mislit.. u Veslačkoj su uvjeti da bi mogao trenirati veliki broj djece, ali ne, svi zavise o volji jednog čovjeka koji vedrio i oblači..a da ne pričam kak' ostaju djeca po babi i stričevima i vezama koje tko ima... voditelj škole koji je došel prošle godine je otišel, dva trenera sigurna, a tko zna kolko još...nije ni čudo kad Medić osobno otpusti trenera na sred igrališta na početku sezone i to pred svom djecom (1999. godište) koja su jadna bila zbunjena jer "neki striček je vikal na njihovog trenera".. ko zna kaj su u svojim malim glavicama mislili u tom trenutku!!! Igranje petkom za njega je skroz OK jer ak' ide lova njemu od igranja SESVETA i možda još nekog to je bolje nego napraviti nekakav marketing za privuć ljude na Zagrebovo tekme!!! Oprostite na dužini posta, al' ovo se u meni skuplja već duže vreme, a sad ga je stvarno preteral!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Kad ti život donese limune, zatraži tequilu i sol.
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #318 : 27. Lipanj 2009, 10:30:17 » |
|
Sad sam u bedu...  Kad misliš da BAR JEDAN segment kluba funkcionira... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #319 : 27. Lipanj 2009, 19:07:45 » |
|
Vrijeme je da djelujemo. Mama nk zagreb, javi mi se na private, da organiziramo sastanak sa roditeljima. Hitno!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #320 : 02. Srpanj 2009, 14:52:44 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
When we are good they dont remember When we are bad they never forget
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #321 : 02. Srpanj 2009, 22:19:28 » |
|
Zakon su! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
|
mamaNKZAGREB
|
 |
« Odgovor #322 : 02. Srpanj 2009, 23:27:15 » |
|
naravno da su zakon  ..a sve ih je manje i manje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Kad ti život donese limune, zatraži tequilu i sol.
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #323 : 03. Srpanj 2009, 16:28:34 » |
|
Dok se nitko od staraca ne trgne, nebu bilo pomaka na bolje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #325 : 01. Travanj 2010, 13:24:23 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #327 : 03. Svibanj 2010, 17:50:49 » |
|
http://nkzagreb.hr/main.asp?dir=vijest&vijestid=343&ld=RZagreb je poveo u 8.minuti preko Bazine, a Dinamo je poravnao 20 minuta kasnije iz podosta dvojbenog jedanaesterca. Ako je već sudac i dosudio najstrožu kaznu, da se držao istog kriterija trebao je to učiniti i u korist Zagreba neposredno prije no što je Dinamo u 69. minuti postignuo svoj treći, pobjedonosni pogodak. Inače, najljepši pogodak utakmice pripisuje se Zagrebovom igraču Nikoliću u 54. minuti kad je sjajnim udarcem iz zraka, ponešto iskosa, postigao poravnanje za 2-2.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #328 : 02. Lipanj 2010, 02:47:30 » |
|
HAŠK -ov turnir Zagrebovim starijim pionirima. Uvjerljivo, čak sa 7-2 Zagrebovi su stariji pioniri pobjedili vršnjake Rijeke u finalu. http://nkzagreb.hr/main.asp?dir=vijest&vijestid=361&ld=R
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #329 : 09. Lipanj 2010, 12:29:07 » |
|
Rezultatom 4-4 završila je utakmica između Zagrebovih kadeta i juniora izmješanih u dva sastava. Momčadi su igrale u sastavu ?Bijeli?: Resanović (93. godište- proba), Krpan (93.), Katana (93.), Vekić (91.), Marijanović (92.), Kolinger (94.), Nikolić (93.), Bevab (93.), Medić (91. ?proba), Cindrić (93.), Skupnjak (94.), Šutalo (92.) ?Crveni?: Leskovar (93.), Brlečić (92.), Gašparović (92.), Babić (92.), Štrkalj (92.), Rajčić (92. proba), Vukojević (91.), Alvir (94.), Krezo (92), Guliš (93.), Škvorc (93). Igrali su još Krhen (94.), Zorić (92.) Kafka (92.), Kovačić (94). Strijelci za ?Bijele?: Medić 2, Skupnjak 2 a za ?Crvene?Škvorc 3 i Kafka. http://nkzagreb.hr/main.asp?dir=vijest&vijestid=363&ld=R
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|