Str: 1 [2] 3 4 ... 23
  Ispis  
Autor Tema: OMLADINSKI POGON NK ZAGREB  (Posjeta: 46451 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
iva17
Gost
« Odgovor #15 : 25. Travanj 2007, 21:14:13 »

Hvala na savjetu. smiley
čudi me kako nema nikakvih informacija na netu o Zagrebovoj školi huh .Dinamo svoju itekako dobro promovira.
Evidentirano
bbbrljo
Gost
« Odgovor #16 : 25. Travanj 2007, 22:11:03 »

Pozdrav!zanima me u vezi upisa u školu nogometa, dječak 97' godište.
kad se i gdje održavaju treninzi?kolika je članarina...itd.
hvala smiley

treninzi se održavaju u veslačkoj, tamo im je omladinska škola
brat mi trenira tamo

za više informacija možeš pitati mamuNKZAGREB
Evidentirano
Sandman
Senior

« Odgovor #17 : 25. Travanj 2007, 22:30:12 »

Hvala na savjetu. smiley
čudi me kako nema nikakvih informacija na netu o Zagrebovoj školi huh .Dinamo svoju itekako dobro promovira.

Hm, vidiš - mogli bi zbilja baciti prijedlog klubu da se na službenim stranicama više promovira naša omladinska škola i daju informacije o njoj.... bilo bi korisno i klubu i roditeljima koji žele upisati svoju djecu.
Evidentirano

"Uvijek sam al nikad do kraja.
 Večer u gradu ti donese neki lijek
 u nekom kutu gdje samoća se zbraja

Uvijek s malo premalo para.
 Kad upale se svjetla ode dim
 A miris noći opet postaje stvaran"
                                          "Bi mogo da mogu", Haustor
mamaNKZAGREB
Junior

« Odgovor #18 : 30. Travanj 2007, 01:03:38 »

U subotu prvenstvene utakmice:

'96. ZAGREB - DUBRAVA 2 - 1
'97. ZAGREB - DUBRAVA 4 - 1 (naši FENOMENALNI grin grin grin)
'98. ZAGREB - DUBRAVA 2 - 0
'99. ZAGREB - DUBRAVA 0 - 2

U nedjelju prijateljska '97. ZAGREB - ŠPARTA ELEKTRA 13 - 1

13.05.2007. '97. ZAGREBA ide na turnir u Austriju gdje će bit 36 ekipa iz NJEMAČKE, AUSTRIJE, SLOVENIJE I MAĐARSKE. 
Evidentirano

Kad ti život donese limune, zatraži tequilu i sol.
bbbrljo
Gost
« Odgovor #19 : 01. Svibanj 2007, 00:21:06 »

evo obećani video i slike  wink

video

http://www.youtube.com/watch?v=LtzRvKVO0YQ

slike

P.S. oćemo li to ikada vidjeti u kranjči?
« Zadnja izmjena: 01. Svibanj 2007, 00:24:07 bbbrljo » Evidentirano
mamaNKZAGREB
Junior

« Odgovor #20 : 12. Svibanj 2007, 21:24:34 »

NK ZAGREB '97. igrao dvije utakmice prvenstva:

ZAGREB - PONIKVE 5 - 0
 ZAGREB - HAŠK 7 - 0

PRVI SU NA TABLICI 16 POBJEDA, 1 NERJEŠENA 1 PORAZ gol razlika: 101 - 17  grin grin grin

Noćas putujemo u Austriju na turnir. Sve je spremno za navijanje, od Zagebovih navijačkih rekvizita do svih mogućih varijanti kackastih rekvizita za navijanje. Nadam se da se Slovencima ne bu zavrtilo u glavi od silnih kockica! wink cool
Evidentirano

mishkin
Gost
« Odgovor #21 : 14. Svibanj 2007, 07:34:24 »

Serbus!

"Mama", još jednom sve čestitke i Vama kaj Nam prenosite i to tak super vijesti vezane za omladinski pogon NK Zagreba!
Al' onda, shodno uspjesima omladinskog pogona Zagreba, seniorska ekipa bi trebala skoro uvijek bit među vodećima u Prvoj Ligi.

I, moram navratit na jednu tekmu naših mlađih selekcija-kad bude recimo neki "derbi"..

Sam Nas mama pravovremeno izvijestite o tom.
I, još jednom, veliki pozdrav Vama i svim ZAGREBAŠIMA !!!
Evidentirano
The fan
Gost
« Odgovor #22 : 14. Svibanj 2007, 10:33:11 »

Koliku prednost na tablici ima koji uzrast,ako smijem pitat?
Evidentirano
mishkin
Gost
« Odgovor #23 : 14. Svibanj 2007, 13:53:41 »

Da, "mama", dajte Nam sam napišite tablice, tak da znamo stanje na ljestvici, tj.
koje mjesto zauzimaju naši mlađi uzrasti na tablici.
I, hvala.
Evidentirano
mamaNKZAGREB
Junior

« Odgovor #24 : 14. Svibanj 2007, 22:44:46 »

Hvala ti "Mishkin" ti si moj  angel! Uvijek se tko srdačno zahvališ za svaki moj post i pohvališ naše male Zagrebaše! Sljedeća utakmica je u subotu s TRNJEM, NIJE BAŠ DERBI al' bi me veseliol da dođeš. Već ste skužili da je moj mali 10 godina i za '97. znam sve.

'99. je 5. - DUBRAVA 1.
 '98. je 4. - DINAMO 1.
 '97. je 1. -  smiley smiley smiley
 '96. je 2. - DINAMO 1.
 '95. je 1.
 Mislim da su još JUNIORI I KADETI 1. Toliko znam.

Evidentirano

mamaNKZAGREB
Junior

« Odgovor #25 : 14. Svibanj 2007, 22:57:45 »

Skoro sam zaboravila izvještaj iz Austrije.

Dakle 36 ekipa svi '96. mi '97.

Odigrali 8 ut. 4 pobjede, 3 nerješene 1 poraz 18 - 7 gol razlika. Na kraju bili 15.

Igralo se 20 min. utakmica, 7+1 igrača, izmjene samo u prekidu (kod nas su "leteće" u prvenstvu)i nema ispucavanja golmana preko centra (kod nas dozvoljeno). Trener jako zadovoljan pokazanom igrom. Mi navijali ko ludi, JEDINI IMALI TRANSPARENT NK ZAGREB '97 s grbom kluba veličine 5x2. Turnir vrhunski organiziran. Moram još napomenuti da su se klinci digli u 3,30 ujutro u 4,30 smo krenuli iz Zagreba, došli u Austriju u 8,00, u 8,50 je već bila prva utakmica. Nitko se nije ništa žalio da mu je teško i baš su prava ekipa!!!
Evidentirano

WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #26 : 15. Svibanj 2007, 00:02:09 »

Skoro sam zaboravila izvještaj iz Austrije.

Dakle 36 ekipa svi '96. mi '97.

Odigrali 8 ut. 4 pobjede, 3 nerješene 1 poraz 18 - 7 gol razlika. Na kraju bili 15.

Igralo se 20 min. utakmica, 7+1 igrača, izmjene samo u prekidu (kod nas su "leteće" u prvenstvu)i nema ispucavanja golmana preko centra (kod nas dozvoljeno). Trener jako zadovoljan pokazanom igrom. Mi navijali ko ludi, JEDINI IMALI TRANSPARENT NK ZAGREB '97 s grbom kluba veličine 5x2. Turnir vrhunski organiziran. Moram još napomenuti da su se klinci digli u 3,30 ujutro u 4,30 smo krenuli iz Zagreba, došli u Austriju u 8,00, u 8,50 je već bila prva utakmica. Nitko se nije ništa žalio da mu je teško i baš su prava ekipa!!!
Na sreću imao sam ga priliku vidjet jednom na Jarunu kad ste roštiljali!!!!!!! Svaka čast, i čestitam!!!!!
Evidentirano

When we are good they dont remember
When we are bad they never forget
The fan
Gost
« Odgovor #27 : 15. Svibanj 2007, 10:36:09 »

Iz njih budu još pravi igrači,baš pravi i još ako ih zadržimo!(možda i ponove sezonu 01/02)
« Zadnja izmjena: 15. Svibanj 2007, 10:38:37 The fan » Evidentirano
specam
Gost
« Odgovor #28 : 15. Svibanj 2007, 12:50:48 »

bravo mali zagrebaši!!!  smiley
Evidentirano
mishkin
Gost
« Odgovor #29 : 15. Svibanj 2007, 19:34:40 »

Hvala ti "Mishkin" ti si moj  angel! Uvijek se tko srdačno zahvališ za svaki moj post i pohvališ naše male Zagrebaše! Sljedeća utakmica je u subotu s TRNJEM, NIJE BAŠ DERBI al' bi me veseliol da dođeš. Već ste skužili da je moj mali 10 godina i za '97. znam sve.

'99. je 5. - DUBRAVA 1.
 '98. je 4. - DINAMO 1.
 '97. je 1. -  smiley smiley smiley
 '96. je 2. - DINAMO 1.
 '95. je 1.
 Mislim da su još JUNIORI I KADETI 1. Toliko znam.

Nema na čemu, draga "mama". Uvijek mi je drago čut da "naši" mnajmlaši postižu tak dobre rezultate! To je sam još jedan pokazatelj da imamo vrhunske predispozicije da imamo i kasnije ponajbolju seniorsku momčad, sam kaj ih moramo prodavat jer su drugi bogatiji buđetom, a najbogatiji kroje sve nažalost!

I imam predlog, Vi Nam sam javite malo unapred kad je neka tekma, pa bum ja ziher došel.
Evo moram reć, nažalost nisam nikad bil na tekmi mlađih kategorija. A oni to, pogotovo s obzirom na vrhunske rezultate ipak zaslužuju!

I, vidimo se "mama" ziher na nekoj tekmi limača!

Veliki i najtopliji pozdrav, "mama" !
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3 4 ... 23
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!