|
mamaNKZAGREB
|
 |
« : 03. Travanj 2007, 11:50:04 » |
|
UTAKMICE PRVENSTVA IGRANE 31.03.2007. NA KAJZERICI
'97. LOKOMOTIVA - ZAGREB 1 - 8 '98. LOKOMOTIVA - ZAGREB 0 - 2 '99. LOKOMOTIVA - ZAGREB 0 - 8
UTAKMICA PRVENSTVA IGRANA U MAKSIMIRU 31.03.2007.
'95 DINAMO - ZAGREB 1 - 3 javascript:void(0); grin
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Kad ti život donese limune, zatraži tequilu i sol.
|
|
|
|
|
|
mishkin
Gost
|
 |
« Odgovor #1 : 08. Travanj 2007, 01:13:11 » |
|
UTAKMICE PRVENSTVA IGRANE 31.03.2007. NA KAJZERICI
'97. LOKOMOTIVA - ZAGREB 1 - 8 '98. LOKOMOTIVA - ZAGREB 0 - 2 '99. LOKOMOTIVA - ZAGREB 0 - 8
UTAKMICA PRVENSTVA IGRANA U MAKSIMIRU 31.03.2007.
'95 DINAMO - ZAGREB 1 - 3 javascript:void(0); grin
Pa, čestitam "mama" na ovak dobrim vijestima vezanim uz omladinski pogon NK ZAGREB-a ! Nakon onih poraza, sad pak sve pobjede! Čestitam od srca !!! Neg, "mama", jel ste bili sad na tekmi protiv Cibalie? Veliki pozdrav, SERBUS !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mamaNKZAGREB
|
 |
« Odgovor #2 : 08. Travanj 2007, 19:24:48 » |
|
Hvala na čestitkama. Na žalost nismo bili na tekmi. Slušala prek' radia i grizla nokte. U utorak čitav OMLADINSKI POGON OD '94. do '99. putuje u Medulin na turnir pa se pralo i spremalo što za malca koji ide što za ovu dvojcu što ostaju u ZG. Dosta nas roditelja ide jer mora netko i navijati, ipak su to naša djeca. To je onaj turnir što nam je srcu drag (prošle godine FINALE ZAGREB '97. - DINAMO '97. 7 - 1). Vraćamo se u subotu 14.04. Ove godine smo u skupini s '96. Ne znamo još ni s kime ni kada igramo. Izvješće slijedi kad se vratimo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mishkin
Gost
|
 |
« Odgovor #3 : 13. Travanj 2007, 02:13:51 » |
|
Baš sam danas bil u Veslačkoj! Nisam nikad prije tam zašel, mada sam često onuda prošel! Fakat je hvalevrijedno da omladinski pogon NK Zagreba ima takve uvjete rada! Svaka čast! I kamoli sreće da što više "genijalaca" stasa u omladinskom pogonu ZAGREBA i da kasnije većina njih budu standardni prvotimci seniorske momčadi!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #4 : 13. Travanj 2007, 10:20:17 » |
|
I kamoli sreće da što više "genijalaca" stasa u omladinskom pogonu ZAGREBA i da kasnije većina njih budu standardni prvotimci seniorske momčadi!!!
Da, naše seniorske momčadi...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
|
The fan
Gost
|
 |
« Odgovor #5 : 13. Travanj 2007, 12:28:03 » |
|
I kamoli sreće da što više "genijalaca" stasa u omladinskom pogonu ZAGREBA i da kasnije većina njih budu standardni prvotimci seniorske momčadi!!!
Da, naše seniorske momčadi... Bili bi odmah prvaci države a možda bi i napravili ono šta je za jedan neimenovani klub nemoguće,prezimit u europi!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mamaNKZAGREB
|
 |
« Odgovor #6 : 15. Travanj 2007, 16:25:13 » |
|
Vratili se iz Medulina. Od 25 ekipa (većinom '96'. godište, samo Kustošija, Ponikve i mi '97.) mi smo na kraju bili sedmi. U grupi smo bili prvi. ZAGREB '97. - CRO. SESVETE '96./97. 4-1 (grbavica od terena, tražili se u 1. pol. 2. super) ZAGREB '97. - LOKOMOTIVA '96. 1 -0 (teška utakmica, Lokosi duplo veći, mi se borili ko lavovi) ZAGREB '97. - ZMAJ '96. MAKARSKA 1 - 1 (najteža utakmica, neki naši klinci Zmajevim igračima do struka, dosta udaraca dobili, ali nisu se dali) Zagreb '97. - PONIKVE 97. 4 - 0 (naši odlični, rutinski odigrali)
ČETVRTFINALE: ZAGREB '97. - MEĐUGORJE '96. 0 - 4 (rezultat nije pokazatelj naše igre)
Zagreb je vodio u Medulin čitav omladinski pogon (od '93. do 99'. par njih i 2000.). Klincima bilo odlično, kad nisu igrali navijali su za Zagrebaše koji igraju. Pjesme od "Servus dragi Zagreb moj" do "U tunelu usred mraka stoji pehar od prvaka..." Pjevali su svi pa i oni najmanji. Vrijeme bilo odlično da su se na kraju kupali i u moru.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mishkin
Gost
|
 |
« Odgovor #7 : 16. Travanj 2007, 11:55:32 » |
|
Vratili se iz Medulina. Od 25 ekipa (većinom '96'. godište, samo Kustošija, Ponikve i mi '97.) mi smo na kraju bili sedmi. U grupi smo bili prvi. ZAGREB '97. - CRO. SESVETE '96./97. 4-1 (grbavica od terena, tražili se u 1. pol. 2. super) ZAGREB '97. - LOKOMOTIVA '96. 1 -0 (teška utakmica, Lokosi duplo veći, mi se borili ko lavovi) ZAGREB '97. - ZMAJ '96. MAKARSKA 1 - 1 (najteža utakmica, neki naši klinci Zmajevim igračima do struka, dosta udaraca dobili, ali nisu se dali) Zagreb '97. - PONIKVE 97. 4 - 0 (naši odlični, rutinski odigrali)
ČETVRTFINALE: ZAGREB '97. - MEĐUGORJE '96. 0 - 4 (rezultat nije pokazatelj naše igre)
Zagreb je vodio u Medulin čitav omladinski pogon (od '93. do 99'. par njih i 2000.). Klincima bilo odlično, kad nisu igrali navijali su za Zagrebaše koji igraju. Pjesme od "Servus dragi Zagreb moj" do "U tunelu usred mraka stoji pehar od prvaka..." Pjevali su svi pa i oni najmanji. Vrijeme bilo odlično da su se na kraju kupali i u moru.
"Mama", svaka čast na tak iscrpnom izvještaju opet! Šteta zbog poraza u četvrtfinalu, al' očito se ima čemu veselit ZAGREB u bliskoj i daljoj budućnosti kaj se seniorske ekipe tiče!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mamaNKZAGREB
|
 |
« Odgovor #8 : 16. Travanj 2007, 18:42:18 » |
|
O da i te kako ima.
U srijedu 18.04. na Veslačkoj igra se odgođena utakmica prvenstva (zbog Medulina) s Španskim. U 11,00 igra '97.
U subotu 21.04. prvenstvena s Kustošijom u 9,00 na Kustošiji.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mamaNKZAGREB
|
 |
« Odgovor #9 : 18. Travanj 2007, 22:28:26 » |
|
DANAS IGRANE PRVENSTVENE UTAKMICE:
'96. ZAGREB - ŠPANSKO 5 - 1 '97. ZAGREB - ŠPANSKO 8 - 1 '98. ZAGREB - ŠPANSKO 2 - 2 '99. ZAGREB - ŠPANSKO 2 - 3
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mishkin
Gost
|
 |
« Odgovor #10 : 20. Travanj 2007, 23:19:21 » |
|
Ma, sve u svemu imamo se čemu nadat i veselit u bliskoj budućnosti zbog našeg omladinskog pogona! Čestitam "mama" ! I tak zvuči simpatično kaj tak s srcem i predano pratite mlade Zagrebaše!!!
Veliki pozdrav, i sam tak dalje! I naravno puno uspjeha našim mlađim kategorijama!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mamaNKZAGREB
|
 |
« Odgovor #11 : 21. Travanj 2007, 20:48:55 » |
|
Dragi "moj mishkin" kad si mama trojce sinova, a dvojca igraju nogomet to ti je tak'. '96. KUSTOŠIJA - ZAGREB 1 - 2 '97. KUSTOŠIJA - ZAGREB 0 - 3 (bila i mala bakljada i dimnijada navijača  ) '98. KUSTOŠIJA - ZAGREB 1 - 4 '99. KUSTOŠIJA - ZAGREB 2 - 6 (Zagreb ima i dvojicu 2000. godište, ali igraju ko zmajevi  )
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
bbbrljo
Gost
|
 |
« Odgovor #12 : 21. Travanj 2007, 21:52:24 » |
|
video bakljade i dimnijade će biti kroz nekoliko dana, kad nađem vremena da ga smanjim i postavim na net 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
iva17
Gost
|
 |
« Odgovor #13 : 25. Travanj 2007, 14:30:42 » |
|
Pozdrav!zanima me u vezi upisa u školu nogometa, dječak 97' godište. kad se i gdje održavaju treninzi?kolika je članarina...itd. hvala 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #14 : 25. Travanj 2007, 17:51:55 » |
|
Pozdrav!zanima me u vezi upisa u školu nogometa, dječak 97' godište. kad se i gdje održavaju treninzi?kolika je članarina...itd. hvala  Bok! Ovo pitanje ti je možda bolje postaviti na topicu "pitajte NK Zagreb", ili još bolje otići u Kranjčevićevu i pitati tamo...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Uvijek sam al nikad do kraja. Večer u gradu ti donese neki lijek u nekom kutu gdje samoća se zbraja Uvijek s malo premalo para. Kad upale se svjetla ode dim A miris noći opet postaje stvaran" "Bi mogo da mogu", Haustor
|
|
|
|