Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Zagreb - Lokomotiva, petak 23.07, 20h  (Posjeta: 932 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
astraeus
Global Moderator
Senior

« : 20. Srpanj 2010, 09:59:05 »

Napokon ponovo počinje! Ako smo oborili rekord u porazima na otvaranju prošle sezone, možda ovaj put oborimo rekord pobjedama?  laugh laugh
Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
strma
Junior

« Odgovor #1 : 21. Srpanj 2010, 16:48:52 »

zasto mozda? ja ocekujem nekoliko golova krstanovica odmah u startu smiley
Evidentirano

pusi k***c, ko te jebe, moze Zagreb i bez tebe, medic mafijo, medic mafijo
Mladen
Kadet

« Odgovor #2 : 23. Srpanj 2010, 14:25:18 »

Ne vjerujem puno u Krstu ali zato vjerujem da bi Besart ove godine biti odlican i ko asistent i ko strijelac. Bumo vidli.
Evidentirano
Ronny
Kadet

« Odgovor #3 : 23. Srpanj 2010, 22:35:02 »

http://www.tportal.hr/sport/TcomPrvaHNL/78934/WAZ-pruzio-potporu-borcima-za-Varsavsku.html
jebeno  cool
btw, ko to volontira u javnoj kuhinji?  grin
Evidentirano
Vjeko
Kadet

« Odgovor #4 : 23. Srpanj 2010, 22:39:16 »

ako je istina da se po jutru dan poznaje,moglo bi bit nes  rolleyes
Evidentirano

kreten-skupina od deset žaba:)
Mladen
Kadet

« Odgovor #5 : 23. Srpanj 2010, 22:55:33 »

Krsta odlican s 2 gola. Konacno da je zabio. A bome i Jurendic je pocel zabijat. To ohrabruje.
Imam nekak dojam da je Susak na silu stavio Besa na lijevu stranu gdje uopce ne dobija lopte jer sve ide preko desne strane napada (Celjak-Jurendic). Sovcic je vise isturen i sve lopte idu na Krstu. Bar je tako bilo danas.
Kad se vrate Pejic i Dedic, a kroz mjesec dva i Spicic izgledat ce to jos i bolje. Igra je bila sasvim solidna do glupe pogreske koja je dovela do kola Lokosa.
Uglavnom ja za pocetak vise nego zadovoljan. 3:1 je vise nego dobro otvaranje. Sad kad bi bar uzeli neki bod u Puli gdje godinama nismo nis osvojili. Zapravo se ne sjecam kad smo tamo dobili bodove (bilo je to jos davno kad je igrala Zagrebova laka konjica tijekom pocetka 90-ih). U novije vrijeme nam Pula ne lezi.
Evidentirano
Klošar
Kadet

SVI SMO MI STARI PANKSI .....

« Odgovor #6 : 24. Srpanj 2010, 07:48:43 »

morat cu poceti cesce dolaziti... svaki put dobijemo kada dodem na tekmu :-)

i da, tko volontira u puckoj kuhinji?  rolleyes
Evidentirano
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #7 : 24. Srpanj 2010, 12:59:41 »

laugh laugh laugh
Ne znam za javnu kuhinju. Možda nam je to poziv da počnemo?  laugh laugh

Šalu na stranu, dobar je tekst. Posebno mi se sviđa podnaslov "prepoznatljivi Zagi", i spominjanje u tekstu:

"...novu sezonu otvorili su transparentima 'Danas Varšavska, sutra Kranjča' pored kojih je vijorila zastava s maskotom Univerzijade Zagijem koja se mogla vidjeti i na nekima od prosvjeda u Varšavskoj i okolici."

To se zove "brendiranje".  smiley
« Zadnja izmjena: 24. Srpanj 2010, 13:02:50 astraeus » Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!