|
Sandman
|
 |
« Odgovor #15 : 20. Lipanj 2010, 18:10:29 » |
|
Ako niste gledali Italija-Novi Zeland propustili ste senzaciju prvenstva i općenito možda i najnapetiju završnicu na ovom prvenstvu dosad. Novi Zeland je, naime, učinio ono što se smatralo nemogućim i Italiji uzeo bod. Ne samo to, nego je i gol talijana postignut iz penala, ne iz igre. I ne samo to, nego je u 84. minuti Novi Zeland tek koji centimetar bio udaljen od toga da napravi još veću senzaciju i pobijedi s 2:1. A golman, Paston, o njemu da ni ne pričam, što je taj lik obranio...
Trenutno stanje u njihovoj skupini: Paragvaj 4, Italija 2, Novi Zeland 2, Slovačka 1. Italija i Novi Zeland su u potpunosti izjednačeni, bit će zanimljivo vidjeti hoće li se dogoditi to da na kraju skupinu prođe Novi Zeland, a talijani odu doma. Zvuči nemoguće, ali nikad se ne zna... sve ovisi o tome kako će odigrati u sljedećim tekmama, presuditi bi na kraju mogla i gol razlika.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 20. Lipanj 2010, 18:17:42 Sandman »
|
Evidentirano
|
"(They) keep you doped with religion and sex and TV And you think you're so clever and classless and free But you're still fucking peasants as far as I can see A working class hero is something to be"
"Working Class Hero" - John Lennon
|
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #16 : 20. Lipanj 2010, 18:59:16 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
When we are good they dont remember When we are bad they never forget
|
|
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #18 : 21. Lipanj 2010, 11:59:48 » |
|
Spominjao si skupinu sa italijom. Kako Zeland i Italija imaju identičnu gol razliku (2:2), u slučaju da u zadnjem kolu obje repke svoju tekmu završe jednakim remijem odlučivat će ždrijeb!
Danas sam svim srcem uz španjolsku, repku koja igra najljepši nogomet, a mogla bi ispasti. U utakmici čile-švicarska ne odgovara joj ničija pobjeda, pogotovo ne pobjeda švicarske. Problem je u tome što , da bi izbjegli brazil, moraju biti prvi u skupini, a sad više ne ovise sami o sebi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #19 : 21. Lipanj 2010, 16:04:10 » |
|
Jao, zašto sam propustio tekmu Portugal-Sj. Koreja, zašto sam morao ići danas na posao umjesto da ostanem doma i uživam u ovom masakru nad koreancima, jao, jao... Kaj je najbolje, ovo je prva tekma u povijesti Sj. Koreje koja se prenosila uživo!  Najdraži Vođa je danas naučio da mu se takve pogreške više ne smiju događati 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"(They) keep you doped with religion and sex and TV And you think you're so clever and classless and free But you're still fucking peasants as far as I can see A working class hero is something to be"
"Working Class Hero" - John Lennon
|
|
|
Krminho
ČLAN UDRUGE
Kadet

|
 |
« Odgovor #20 : 21. Lipanj 2010, 23:23:23 » |
|
Sigurno će ih po povratku kući poslati da metu autocestu kojom jedino On prolazi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Krminho
ČLAN UDRUGE
Kadet

|
 |
« Odgovor #21 : 22. Lipanj 2010, 08:59:11 » |
|
FIFA-in spektakl ostavit će nakon mjesec dana terora i kršenja ljudskih prava, Južnoafričku Republiku tek sa ogromnim dugom i četiri nova stadiona bez mogućnosti neke suvislije primjene. A čitav onaj život i stvarnost koja je uklonjena sa malih ekrana, ostat će tamo gdje je, nesretniji, zapušteniji i neshvaćeniji negoli je bio. http://www.h-alter.org/vijesti/svijet/nogometni-apartheid-2010
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

\o/ \o/ \o/
|
 |
« Odgovor #23 : 24. Lipanj 2010, 20:15:14 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove, ***emo ti sve, tvoje drugove, iz lože svečane, Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #24 : 29. Lipanj 2010, 07:37:04 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

\o/ \o/ \o/
|
 |
« Odgovor #25 : 06. Srpanj 2010, 13:59:31 » |
|
Da rješimo pitanje porijekla...  
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove, ***emo ti sve, tvoje drugove, iz lože svečane, Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
|