Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: Svjetsko prvenstvo 2010  (Posjeta: 2137 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Sandman
Senior

« Odgovor #15 : 20. Lipanj 2010, 18:10:29 »

Ako niste gledali Italija-Novi Zeland propustili ste senzaciju prvenstva i općenito možda i najnapetiju završnicu na ovom prvenstvu dosad. Novi Zeland je, naime, učinio ono što se smatralo nemogućim i Italiji uzeo bod. Ne samo to, nego je i gol talijana postignut iz penala, ne iz igre. I ne samo to, nego je u 84. minuti Novi Zeland tek koji centimetar bio udaljen od toga da napravi još veću senzaciju i pobijedi s 2:1. A golman, Paston, o njemu da ni ne pričam, što je taj lik obranio...

Trenutno stanje u njihovoj skupini: Paragvaj 4, Italija 2, Novi Zeland 2, Slovačka 1.

Italija i Novi Zeland su u potpunosti izjednačeni, bit će zanimljivo vidjeti hoće li se dogoditi to da na kraju skupinu prođe Novi Zeland, a talijani odu doma. Zvuči nemoguće, ali nikad se ne zna... sve ovisi o tome kako će odigrati u sljedećim tekmama, presuditi bi na kraju mogla i gol razlika.
« Zadnja izmjena: 20. Lipanj 2010, 18:17:42 Sandman » Evidentirano

"Uvijek sam al nikad do kraja.
 Večer u gradu ti donese neki lijek
 u nekom kutu gdje samoća se zbraja

Uvijek s malo premalo para.
 Kad upale se svjetla ode dim
 A miris noći opet postaje stvaran"
                                          "Bi mogo da mogu", Haustor
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #16 : 20. Lipanj 2010, 18:59:16 »

Jako mi se dopada kaj je svjetko nepredvidivo i svak svakog moze...  grin
I da jebale vas vuvuzele, kapitalizam, reklame skupi igraci bla bla bla...
Jednostavno uzivajte u nogometu i lijepim navijaCICAma!

Evidentirano

When we are good they dont remember
When we are bad they never forget
Sandman
Senior

« Odgovor #17 : 20. Lipanj 2010, 21:30:18 »

Pobuna Francuza: Igrači odbili trenirati, Evra se svađao s trenerom, direktor dao ostavku

http://www.index.hr/sport/sp2010/clanak/video--pobuna-francuza-igraci-odbili-trenirati-evra-se-svadjao-s-trenerom-direktor-dao-ostavku/497569.aspx

Ma nek se pokupe doma, uopće mi ih nije žao. Znamo svi na koju prijevaru su došli tu.
Evidentirano

cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #18 : 21. Lipanj 2010, 11:59:48 »

Spominjao si skupinu sa italijom.
Kako Zeland i Italija imaju identičnu gol razliku (2:2), u slučaju da u zadnjem kolu obje repke svoju tekmu završe jednakim remijem odlučivat će ždrijeb!

Danas sam svim srcem uz španjolsku, repku koja igra najljepši nogomet, a mogla bi ispasti. U utakmici čile-švicarska ne odgovara joj ničija pobjeda, pogotovo ne pobjeda švicarske. Problem je u tome što , da bi izbjegli brazil, moraju biti prvi u skupini, a sad više ne ovise sami o sebi.
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
Sandman
Senior

« Odgovor #19 : 21. Lipanj 2010, 16:04:10 »

Jao, zašto sam propustio tekmu Portugal-Sj. Koreja, zašto sam morao ići danas na posao umjesto da ostanem doma i uživam u ovom masakru nad koreancima, jao, jao...

Kaj je najbolje, ovo je prva tekma u povijesti Sj. Koreje koja se prenosila uživo! smiley
Najdraži Vođa je danas naučio da mu se takve pogreške više ne smiju događati smiley
Evidentirano

Krminho
ČLAN UDRUGE
Kadet
*

« Odgovor #20 : 21. Lipanj 2010, 23:23:23 »

Sigurno će ih po povratku kući poslati da metu autocestu kojom jedino On prolazi. 
Evidentirano
Krminho
ČLAN UDRUGE
Kadet
*

« Odgovor #21 : 22. Lipanj 2010, 08:59:11 »

FIFA-in spektakl ostavit će nakon mjesec dana terora i kršenja ljudskih prava, Južnoafričku Republiku tek sa ogromnim dugom i četiri nova stadiona bez mogućnosti neke suvislije primjene. A čitav onaj život i stvarnost koja je uklonjena sa malih ekrana, ostat će tamo gdje je, nesretniji, zapušteniji i neshvaćeniji negoli je bio.

http://www.h-alter.org/vijesti/svijet/nogometni-apartheid-2010
Evidentirano
Sandman
Senior

« Odgovor #22 : 22. Lipanj 2010, 11:02:21 »

FIFA-in spektakl ostavit će nakon mjesec dana terora i kršenja ljudskih prava, Južnoafričku Republiku tek sa ogromnim dugom i četiri nova stadiona bez mogućnosti neke suvislije primjene. A čitav onaj život i stvarnost koja je uklonjena sa malih ekrana, ostat će tamo gdje je, nesretniji, zapušteniji i neshvaćeniji negoli je bio.

http://www.h-alter.org/vijesti/svijet/nogometni-apartheid-2010

Još o ovom problemu:
http://observers.france24.com/en/content/20100405-forced-live-iron-shacks-because-world-cup-blikkiesdorp-cape-town
Evidentirano

PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #23 : 24. Lipanj 2010, 20:15:14 »

Kapitalizam na komunistički način...  wink

http://www.goal.com/en/news/1863/world-cup-2010/2010/06/22/1990020/world-cup-2010-chinese-factory-set-to-produce-25000
Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #24 : 29. Lipanj 2010, 07:37:04 »

Nakon onih groznih sudačkih previda, suci se ne žele (točnije ne usude) ispričati:

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZZZVyyVZtEwUvDAZ&tmpl=coranto_sp2010_news
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #25 : 06. Srpanj 2010, 13:59:31 »

Da rješimo pitanje porijekla...  smiley

Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!