|
Sandman
|
 |
« : 17. Lipanj 2010, 22:28:27 » |
|
Ohoho, u kojim su sad problemima Francuzi..  ... Meksiko i Urugvaj odigraju neriješeno u sljedećoj tekmi i Francuska ispada a da nije ni prošla skupinu... svaka čast, gospodine Domenech!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Uvijek sam al nikad do kraja. Večer u gradu ti donese neki lijek u nekom kutu gdje samoća se zbraja Uvijek s malo premalo para. Kad upale se svjetla ode dim A miris noći opet postaje stvaran" "Bi mogo da mogu", Haustor
|
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #1 : 17. Lipanj 2010, 23:25:13 » |
|
Hvala Alahu!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #2 : 17. Lipanj 2010, 23:32:11 » |
|
Eee, sam malo, kak ti to sam dođeš i otvoriš novi forum sam tak. Svjetski nogomet(???) - Svjetsko prvenstvo 2010... aaa??? BTW, pa normalno je da Francuzi ispadaju, kaj se čudiš. Ionak smo svi navijali protiv Francuske. SMRADOVI koji znaju igrati samo rukom... hik!!! Ajmo Urugvaj, ajmo Diego... URUGVAJ, URUGVAJ, URUGVAJ!!! ...hik... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #3 : 18. Lipanj 2010, 00:07:40 » |
|
Bit će zanimljivo vidjeti sutra kako će odigrati naši susjedi. Ovo što smo dosad mogli vidjeti bio je negledljiv nogomet. A to kažem ja, koji pratim utakmice HNL-a. Ako Slovenija odigra dobro i izvuče bod od Amera, možda se nekim čudom skrumpira pa odigra neriješeno i s Engleskom, a u tom slučaju su prošli skupinu. Malo vjerojatno, ali tko zna...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Uvijek sam al nikad do kraja. Večer u gradu ti donese neki lijek u nekom kutu gdje samoća se zbraja Uvijek s malo premalo para. Kad upale se svjetla ode dim A miris noći opet postaje stvaran" "Bi mogo da mogu", Haustor
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #4 : 18. Lipanj 2010, 00:11:26 » |
|
Ma daj...molim te...daj odigraj kladu, al pitaj Mumleka prije!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dodo
ČLAN UDRUGE
Kadet

|
 |
« Odgovor #5 : 18. Lipanj 2010, 19:51:49 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
AGAINST MODERN FOOTBALL
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #6 : 19. Lipanj 2010, 08:14:56 » |
|
Nemoj spamat temu dodo  Nego, popravlja se nogomet, postaje puno gledljiviji. Šteta slovenaca, bili bi prva repka koja je matematički osigurala prolaz, falilo je 10 minuta. Sad vjerojatno ispadaju, jer će SAD dobit alžir, a engleska njih.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #7 : 19. Lipanj 2010, 12:12:44 » |
|
Da, zbilja šteta za Slovence, bio sam uvjeren nakon prvog poluvremena da idu dalje. Ipak, sami su si krivi što su prokockali prednost pa je na kraju ipak ispalo neodlučeno, kako sam i predvidio. Sad im slijedi jako, jako gadna utakmica protiv Engleske. Englezima nužno treba pobjeda i ne vidim kako bi ta tekma mogla završiti povoljno za Sloveniju.
Btw, onaj poništeni gol.. nema tu ni govora o offsideu, to je totalna pogreška suca.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #9 : 20. Lipanj 2010, 00:46:48 » |
|
Kad smo kod vuvuzela, nadam se da je ovo SP zadnji puta da moram slušati taj užas koji samo uništava atmosferu na stadionu. Nema više skandiranja, nema lijepih navijačkih pjesama, nema uzvika oduševljenja kad se zabije gol, niti očaja kad se promaši, ne, zamijenio ih je jednolični, zatupljujući zujavi ton koji traje 90 minuta. Vuvuzele nisu nikakav pokret otpora velikim zločestim korporacijama, proizvodi ih tvrtka Masincedane Sport koja sad zarađuje još više na prodaji čepova za uši: http://www.telegraph.co.uk/sport/football/world-cup-2010/7839087/Vuvuzela-creator-branches-out-into-earplugs-for-fans-deafened-by-drone.html. Što se tiče argumenta da je to "afrička tradicija", pa, vuvuzele su postale popularne na afričkim stadionima tek od kasnih 90-tih, a ove plastične kakve ih sad poznajemo proizvodi od 2001. već spomenuta kompanija. I, btw, ne potiču iz Afrike. Nego iz Meksika: http://en.wikipedia.org/wiki/Vuvuzela#Origin
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #10 : 20. Lipanj 2010, 08:23:53 » |
|
Ma kaj se tiče samih vuvuzela, istina je da one nisu tradicionalni instrument-to je truba plastičnjača, u rangu navijačkih zastavica jutarnjeg lista, ali ako to ljude veseli, a očito da, to im se ne smije zabranjivati. Afrikanci očito imaju drugačiju kulturu, vidi se da vole plesati i pjevati u situacijama koje su nama teško zamislive, a stadion treba biti mjesto gdje se ljudi osjećaju ugodno. Mislim da će FIFA do kraja prvenstva dopustiti upotrebu vuvuzela, i meni one neće smetati. Dapače, ako se kojim slučajem susretnu reprezentacije srbije i slovenije (lako moguće), bit će puno ljepše slušati vuvuzele nego jebanje majke jednih drugima.
Još dvije kratke činjenice:navijanje trubama je vrlo često i u ukrajini i rusiji. Druga činjenica: riječ torcida dolazi od riječi torcer što među ostalim znači i pravljenje buke, bučenje. Dakle, ima li za tu namjenu boljeg rekvizita od ovih truba?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
|
Curva
|
 |
« Odgovor #11 : 20. Lipanj 2010, 10:30:11 » |
|
Nisu vuvuzele maknule navijanje s SP-a, nego su samo prikrile da ga ionako nema. Odlazak na SP je za samo ekstra bogate koji su sretni da dođu na bilo koju tekmu i boli ih uvo za te ekipe
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #12 : 20. Lipanj 2010, 13:39:50 » |
|
Nisu vuvuzele maknule navijanje s SP-a, nego su samo prikrile da ga ionako nema. Odlazak na SP je za samo ekstra bogate koji su sretni da dođu na bilo koju tekmu i boli ih uvo za te ekipe
Ne bih se složio. Jesi li gledao SAD-Engleska? U jednom trenutku su fanovi uspjeli nadglasati blesave vuvuzele i lijepo se čulo kako gomila ljudi pjeva "God save the queen". To ne rade ljudi koji su se slučajno našli baš na toj tekmi i boli ih uvo za ekipe.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Curva
|
 |
« Odgovor #13 : 20. Lipanj 2010, 14:35:46 » |
|
Ne bih se složio. Jesi li gledao SAD-Engleska? U jednom trenutku su fanovi uspjeli nadglasati blesave vuvuzele i lijepo se čulo kako gomila ljudi pjeva "God save the queen". To ne rade ljudi koji su se slučajno našli baš na toj tekmi i boli ih uvo za ekipe.
Je u jednom trenutku. U tome je i stvar - to je više eksces nego pravilo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #14 : 20. Lipanj 2010, 14:49:47 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 20. Lipanj 2010, 14:51:43 Sandman »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|