Str: 1 [2] 3
  Ispis  
Autor Tema: zadnje kolo, Zadar-Zagreb 17h  (Posjeta: 2681 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #15 : 14. Svibanj 2010, 15:51:37 »

A daj se smiri ti s tim svojim "smradovima". Igrači igraju kak znaju, kriv je onaj tko ih je doveo. Ide mi na k... takvo neprestano sraćkanje. Znam da nisu puno više zaslužili, ali ipak pretjeruješ stari.
Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #16 : 14. Svibanj 2010, 15:55:41 »

Joj sorry!!! Budi bez brige da ću njihov uspjeh pamtiti do kraja života.
Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
alleycatWAZ
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #17 : 14. Svibanj 2010, 16:04:39 »

Fakat ono, sjahaj malo...
Evidentirano

.1.4.8.4.
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #18 : 14. Svibanj 2010, 16:24:50 »

Kaj da sjašem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jesi ti išao u Zadar, dao zadnju lovu da gledaš kak se oni prešetavaju po terenu i puše od juniora. Ajd šuti. Srat mi može samo ekipa koja je bila u Zadru. Jedan bod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Samo jedan bod. "Djevice" ne mogu poslije tekme ni pozdraviti dečke. Bar mahnuti. Nabijem i njih i upravu koja ih je skupila, odgojila i napravila od njih -disciplinirani talent- zajedno sa napuhanim idiotom od trenera.

Posebno nabijem UPRAVU koja se sastoji od samo jednog člana - dražena medića - smrada šugavoga koji je uspio zatrovat sve u Zagrebu i oko Zagreba. Da majmune, serem ti se na tvoj rad i tvoje životno djelo koje si napravio. U osam godina Zagreb je od prvaka došao do druge lige. Da imaš imalo savjesti i morala objesio bi se o svoju jebenu kravatu.
Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #19 : 14. Svibanj 2010, 16:30:34 »

Kaj da sjašem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jesi ti išao u Zadar, dao zadnju lovu da gledaš kak se oni prešetavaju po terenu i puše od juniora. Ajd šuti. Srat mi može samo ekipa koja je bila u Zadru. Jedan bod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Samo jedan bod. "Djevice" ne mogu poslije tekme ni pozdraviti dečke. Bar mahnuti. Nabijem i njih i upravu koja ih je skupila, odgojila i napravila od njih -disciplinirani talent- zajedno sa napuhanim idiotom od trenera.

Znam kakav je to šugavi osjećaj jer sam ga doživio hrpetinu puta iako nisam bio u Zadru jučer. A mogao bi se i malo skulirati s ispadima na forumu. Ja se slažem s tvojim mišljenjem o Mediću i upravi, ali daj bar malo biraj riječi, ne moraš se prikazivati toliko isfrustriranim i primitivnim, jer znam da nisi.
Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #20 : 14. Svibanj 2010, 16:31:23 »

Ja se nadam da nećemo ostati u prvoj ligi. Da je na bilo koji način postignut rezultat iznad 14. mjesta OK, ali ovak je to u kurcu. Tko ne može odigrati iznad zone ispadanja ne treba igrati u prvoj ligi pa bio to moj klub ili klub koji mrzim. Nitko ne zaslužuju prvu ligu samo zato što je našao nekog sponzora ili iz tko zna kakvih kanala vukao pare koje drugi nisu mogli.
Slazem se s tobom, zato sam i napisao da bi me bilo sram navijat za Zagreb ak ostane u prvoj ligi!
P.S. Za mene su smradovi oni koji se boje ohladit PeaceDefendera na koji tjedan!!!
Evidentirano

When we are good they dont remember
When we are bad they never forget
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #21 : 14. Svibanj 2010, 17:08:16 »

laugh grin
http://nkzagreb.hr/main.asp?dir=vijest&vijestid=350&ld=R
Evidentirano

When we are good they dont remember
When we are bad they never forget
Remiz
Stariji pionir
**

« Odgovor #22 : 14. Svibanj 2010, 17:16:31 »

Uh, tuga i tragedija... A tak je dobro izgledalo nakon prošlog kola... Mislim na 10. mjesto... Na žalost i onako iskreno, zaslužili smo spustiti se stepenicu niže. No, to možda i nije tako loše. Druga liga je dobro mjesto da se neke stvari koje trenutno nisu posložene poslože kako treba. Vjerojatno će iz kluba otići većina skupih i precjenjenih igrača i na njihova mjesta doći dečki iz juniorskog pogona kojima ovaj klub ipak nešto znači... Možda je to dobar put - izgradnja momčadi, ali i samog kluba na zdravijim temeljima, na igračima koji će nakon gola dlanom prijeći preko grba i pozdraviti navijače... Uz dobrog 'trenera odgajatelja' (pada mi na pamet Petković) velike su šanse da se ubrzo vratimo u 1. ligu...
Evidentirano
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #23 : 14. Svibanj 2010, 17:17:20 »

Klub ispadne u drugu ligu, a ja bi trebao biti hipi sa stavovima tipa nema veze, bit će bolje, jedva čekam sljedeću sezonu, što je tu je, što se može, nitko nije kriv, igrači su dali najviše što su mogli, nismo imali sreće, lopta nas nije htjela, sljedeće sezone boriti ćemo se za vrh... i ostale pizdarije tog tipa!!!

E, pa sorry kaj ne mogu progutati takva i ostala hipijevska sranja. Ja sam ljut zbog stanja u kojem se nalazi Zagreb i što nitko zbog toga ne odgovara niti će odgovarati.
Evidentirano

Ronny
Kadet

« Odgovor #24 : 14. Svibanj 2010, 18:31:55 »

kolko god bio ljut zbog rezultata nemrem nikak reć da bi mi bilo draže da zagreb ispadne iz lige... ma koliko igrači/uprava to zaslužili... ako zbog ničeg drugog onda zbog kranjče, jer ste valjda svi svjesni da se druga liga može i u veslačkoj igrat... al ovu ideju sa transom potpuno podržavam... isfurat je na sve tekme slijedeće sezone (po mogućnosti i na treninge)...
Evidentirano
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #25 : 14. Svibanj 2010, 19:38:57 »

@Cipra, ideš mi na k***c sa tim svojim poimanjem negativnog/pozitivnog stava. Uspjeli su osvojiti 14 mjesto od 16. Odveli su Zagreb u II ligu. medić ima da ostane bez glave đubre jedno smrdljivo, da se poslužim njegovim riječima; a pizde od igrača me ne trebaju više nikad pozdraviti (bar ne ovi trenutni), a kad bi mi bacili dres dobili bi ga nazad u glavu sa ciglom umotanom u dresu.

Drago mi je da postoje i normalni ljudi kao brutek i tanads koji razmišljaju navijački. Ovo sa transparentom mi je i samo palo na pamet, a doista bi mogli posijetiti i Veslačku pa podijeliti par šamara!

Govna koja su ostvarila povijesni rezultat nek za njega i odgovaraju!!! Marš svi iz Zagreba!!!

Ovo je primjer kako se navijači Zagreba neće ponašat! Nismo na tribini da bi dijelili igračima šamare i točka.
Očito si vruć od ovog poraza, ali ne znači da se ne možeš kontrolirati. Dok ti kipiš od bijesa, ja se veselim idućoj sezoni, ne zbog medića, nego zbog nogometa, zbog svih vas, ekipe koja mi je najbolja dosad, zbog čekanja vlaka po kolodvorima, zbog koncerta, bologne iza ugla. Pa kome je od nas dvojice bolje?

Ako smo kao udruga zaključili tko je krivac za ovo stanje, onda nećemo otvarati druge frontove. Unosi se užasno puno negativne energije nakon sezone u kojoj smo osovili grupu na noge. Trebamo raditi konstruktivno, omasovljavati članstvo i raspirivati ovu briju koju sad imamo. Samo ustrajnošću i radom na sebi, dovest ćemo do toga da će nas ići 100 na utakmice, da će naš glas biti sve glasniji i da ćemo svojim pametnim idejama poboljšavati klub.

U vlasništvu smo gradske politike koja nam postavlja svoja svijetla rješenja na čelo kluba. Svoj sam prijedlog o traženju privatnog ulagača u klub dao, nije se svidio skoro nikome. Nisam pomirljiv, taj mi čovjek fakat ide na živce, ali neću dati da mi njegova prisutnost upropasti ono što toliko volim, a to su tekme mog kluba. Nastavimo borbu, al na pametan način, ne šamarima.

« Zadnja izmjena: 14. Svibanj 2010, 19:45:16 cipra » Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
brutek
Junior

« Odgovor #26 : 14. Svibanj 2010, 20:41:24 »

kolko god bio ljut zbog rezultata nemrem nikak reć da bi mi bilo draže da zagreb ispadne iz lige... ma koliko igrači/uprava to zaslužili... ako zbog ničeg drugog onda zbog kranjče, jer ste valjda svi svjesni da se druga liga može i u veslačkoj igrat... al ovu ideju sa transom potpuno podržavam... isfurat je na sve tekme slijedeće sezone (po mogućnosti i na treninge)...
ma kroz kako roze naočale netko gledao sve ono što se dešava u hnl-u i oko njega, shvati jednu činjenicu: nk zagreb je po plasmanu jučer ispao i prve hnl!!!
i ama baš ništa tu činjenicu neće moći ispraviti
Evidentirano
Ronny
Kadet

« Odgovor #27 : 14. Svibanj 2010, 21:50:40 »

ma kroz kako roze naočale netko gledao sve ono što se dešava u hnl-u i oko njega, shvati jednu činjenicu: nk zagreb je po plasmanu jučer ispao i prve hnl!!!
i ama baš ništa tu činjenicu neće moći ispraviti
ok da ti pojednostavim svoje mišljenje: koliko god da je nk zagreb zaslužio ispadanje iz prve HNL u sezoni 09/10, opet nemogu, iskreno iz srce, reći da mi je drago zbog toga.
bolja formulacija?
Evidentirano
brutek
Junior

« Odgovor #28 : 15. Svibanj 2010, 10:14:10 »

ok da ti pojednostavim svoje mišljenje: koliko god da je nk zagreb zaslužio ispadanje iz prve HNL u sezoni 09/10, opet nemogu, iskreno iz srce, reći da mi je drago zbog toga.
bolja formulacija?
i nije tvoje mišljenje upitno, već opći dojam o klubu, ne navijačima
uprava je ove sezone učinila sve da i gledatelja, a posebno navijača bude što manje
struka je vukla blago rečeno čudne poteze
igrači su se iskazali nezalaganjem i nezainteresiranošću za klub u kojem nastupaju
kompletan odnos javnosti prema klubu je inertan, jer drugačiji i ne može biti, zbog one točke jedan u kojoj uprava čini sve da klub postane što nevidljiviji i neprepoznatljiviji
ono malo "atmosfere" na stadionu koju pak u kranjčevićevoj imamo, s tolerancijomk prema svim gostima, i navijanje bez vrijeđanja i punom potporom ekipi na terenu jedina je svijetla točka koja je ostala u klubu, i ta čistina bez mrlje (ako isključimo opravdan bunt i napad na medića u loži) zaslužuje pak sam vrh našeg nogometa, i ogledni primjer da se drugačije (drugačije od bbb, torcide i inih huliganskig pokrovitelja) može...
još samo kad bi se imalo po što i dolaziti na stadion, tj nešto kvalitetno i gledati, pa da to onda preraste i u masovan pokret...
ali...
Evidentirano
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #29 : 15. Svibanj 2010, 11:51:56 »

i nije tvoje mišljenje upitno, već opći dojam o klubu, ne navijačima
uprava je ove sezone učinila sve da i gledatelja, a posebno navijača bude što manje
struka je vukla blago rečeno čudne poteze
igrači su se iskazali nezalaganjem i nezainteresiranošću za klub u kojem nastupaju
kompletan odnos javnosti prema klubu je inertan, jer drugačiji i ne može biti, zbog one točke jedan u kojoj uprava čini sve da klub postane što nevidljiviji i neprepoznatljiviji
ono malo "atmosfere" na stadionu koju pak u kranjčevićevoj imamo, s tolerancijomk prema svim gostima, i navijanje bez vrijeđanja i punom potporom ekipi na terenu jedina je svijetla točka koja je ostala u klubu, i ta čistina bez mrlje (ako isključimo opravdan bunt i napad na medića u loži) zaslužuje pak sam vrh našeg nogometa, i ogledni primjer da se drugačije (drugačije od bbb, torcide i inih huliganskig pokrovitelja) može...
još samo kad bi se imalo po što i dolaziti na stadion, tj nešto kvalitetno i gledati, pa da to onda preraste i u masovan pokret...
ali...

Bravo! cool Potpisujem sve što si rekao!
Evidentirano

Str: 1 [2] 3
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!