Str: [1] 2 3
  Ispis  
Autor Tema: zadnje kolo, Zadar-Zagreb 17h  (Posjeta: 2679 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« : 13. Svibanj 2010, 08:48:39 »

Eto, na rasporedu je zadnje kolo. Ono što bi u normalnoj ligi bio vrhunac prvenstva, kod nas je samo nepotrebnih 8 utakmica koje treba što prije odraditi da bi se mlada reprezentacija mogla pripremati 2 dana duže. Da bi sve bilo još apsurdnije ne zna se koliko će klubova ispasti, a koliko ući u prvu ligu, niti koliko će liga imati članova iduće sezone.

Trenutno smo 10-ti s 33 boda, ali bi mogli završiti u rasponu od 10-tog do 14-tog mjesta.

Zagreb  33 (vani Zadar)
Varteks 33 (vani Belupo)
Istra     32 (doma Rijeka)
Zadar    31 (doma Zagreb)
Inter     30 (doma Lokomotiva)

U klubu, a prihvatit ću da su ipak informiraniji od nas o HNS-ovim namještanjima, ne brinu, što možete pročitati u prvoj rečenici ovog teksta: http://nkzagreb.hr/main.asp?dir=vijest&vijestid=349&ld=L
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
Curva
Kadet

« Odgovor #1 : 13. Svibanj 2010, 11:12:02 »

Nda, vidi se po opuštenosti ne samo u našem klubu da će se stvari nekako "same prirodno riješiti" da odgovara svima. Kako se ono kaže, "za zelenim stolom" ili točnije, ispod njega.
Evidentirano

PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #2 : 13. Svibanj 2010, 19:06:34 »

Ni jebeni bod nisu mogli osvojiti. BRAVO!!! To je zahvala dečkima kaj su išli dolje. Ne mogu dobiti ni juniore Zadra. Sramota!!! Marš u drugu ligu!!!

Ovo je namjerno dupli post. Samo ga probajte obrisati!!!  evil
Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
Dodo
ČLAN UDRUGE
Kadet
*

« Odgovor #3 : 14. Svibanj 2010, 00:06:08 »

radni je dan, ljudi imaju obaveze ali ih stavljaju po stranu da bi otišli na tekmu svog kluba, u zagrebu kiša pada i nije baš ugodno, u zadru je dosta jako sunce, malo je toplije kad zapeče asfalt, ali ok naprosto se svako malo presvlačiš...
pređeš prek 500km i potrošiš dosta love samo da bi put platio i nešto pojeo... znaš da ideš gledati govnare koje boli k***c za klub i koji zagrebov dres nose kao i svaku drugu majicu...
gledaš te mangupe i stvarno igraju očajno, tek tu i tamo koja akcija, uglavnom odbijaju zadar od gola...
sve ok, nije bed... ti bu igrači otišli kad klub padne u drugu ligu i njima tak svjedo... razmišljaš si kak utakmica ide prema kraju kak je to u drugoj hnl i gdje ćeš sve ić sljedeće sezone i koji bu to ljudi nosili taj dres, ali i dalje sve ok... sve je to nogomet...

dojde kraj jebene utakmice, gledaš ta govna kak doživljavaju taj poraz i kužiš da tu nema nikakvih emocija...
i onda ta govna krenu prema svlačionici... okrenu ti leđa i odu... jedan igrač se pred ulazak u svlačionicu kao nešto okrenuo i još brže otišo s terena..

e i onda pukneš... e tu svako poštovanje, ma svaka trunčica neke simpatije prema tim igračima nestaje, naprosto ti se tako ti ljudi zgade...
ma mislim p***a im materina ako nisu u stanju doći pred svoje navijače pognutih glava, koliko god mi jadni bili, i barem pljeskom nam pokazati neko poštovanje...

gledao bih i treću zagrebačku s igračima koji imaju neko poštovanje prema svojim navijačima, nego prvu s ovima...

ma marš svi skupa iz kluba u krasan k***c...
Evidentirano

AGAINST MODERN FOOTBALL
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #4 : 14. Svibanj 2010, 00:35:32 »

ma marš svi skupa iz kluba u krasan k***c... x100
Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #5 : 14. Svibanj 2010, 08:29:19 »

Prvo bih rekao: svaka čast ekipi koja je otišla dolje!!!

Napisao sam vam kak će se danas igrati, pa ne znam čemu tolika negativnost. Teško je očekivati od igrača na ovoj razini profesionalizma (nit su amateri iz kvarta koje svi znaju i piju s njima subotom, nit su kvalitetom i navikama profesionalci) da će postojat neka kvalitetna komunikacija.
I mi kao udruga bi se trebali više truditi da bude nekog pozitivnog kontakta s igračima. Mogli smo njih pozvat na roštilj, tako nešto.

Al ono najvažnije: dodo, peacedefender (naročito ti): ovo je način života koji ste sami odabrali, i pruža strašno puno gušta, ali i poraza i živciranja. Očekivati da će uprava ili igrači biti ekipa kao što smo mi je iluzorno, nit nam to treba. Ovako vam je tekma frustracija umjesto gušta. Zavidim vama koji ste išli što nisam proveo dan "on the road" u anegdotama, sprdnjama, pivu, i lošem nogometu, u HNL-u.

Ma ljudi, poslije depresije dolazi manija...  cool

sezona 2010./2011. počinje za 2 i pol mjeseca i već mi fali
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior
*

« Odgovor #6 : 14. Svibanj 2010, 09:39:45 »

Kao prvo (bih rekao): ne sviđa mi se ovaj tvoj cipra malodušni stav. kao pa sve smo to znali kak će igrat i kak će završit. istina je da smo mogli predvidjet po cijeloj sezoni kak bu to završilo jer je klub i igrači za k...ali ljudi imaju i pravo i obavezu se bunit i prigovarat i bit izuzetno ljuti. jer po prvi puta od samostalnosti mi smo uspjeli (po igrama i bodovima) ispast iz lige. i to iz lige 16. i to je katastrofa za klub. to zahtjeva rezove u svakom normalnom klubu i ostavke, normal. i mislim da to treba biti prvi i glavni cilj Udruge. konkretno predlažem da ako ostanemo u prvoj ligi (nadam se da nećemo) napravimo veliki transparent DRUGA LIGA i da se nosi na svaku domaću i gostujuću tekmu.
kao drugo: slažem se s dodom po pitanju igrača. to je sramota ko nosi zagrebov dres. ne mislim igrački jer možeš biti slabiji igrač ali ne pozdraviti svoje navijače to je nedopustivo. mislim vidio sam to i u zadnjoj tekmi posle osijeka. oni bacaju dresove gledateljima na zapadu ispod svečane lože. kažem vidio sam to na svoje oći.
to je ili nedostatak kulture i kućnog odgoja ili stroga zabrana predsjednika da se komunicira s navijačima. al i jedno i drugo je dovoljno da ih bude sram. i kaj onda takve papane zvat na neki roštilj. prvo se moraju dokazat.
a do tada su voda.
zaključak: prisustvovali smo povijesnoj sezoni u kojoj je klub izgubio prvoligaški status. točka. netko mora odgovarati.
Evidentirano
Cekicar
Junior

« Odgovor #7 : 14. Svibanj 2010, 09:47:21 »

Evu jednu za Medića
http://www.youtube.com/watch?v=7Xe39dpPlxY

nebrinite dečki iduća nas godina kristlizira kao respektabilnu ekipu koje se bude potucala po 2 ligi, zamislite gostovanja Lučko, Rudeš, Vinogradar, Suhopolje to je sve u blizini....
Pa egzotika Imotski , Solin.....
Evidentirano

Po novim pravilima foruma nije dopušteno imati fotku u sigu (potpisu koji ide iza svakog vašeg posta), jer to ometa vidljivost topica. Molim vas da to uklonite.
brutek
Junior

« Odgovor #8 : 14. Svibanj 2010, 10:02:31 »

navijači bi tim igračima jasno trebali dat do znanja da su oni za njih od jučer drugoligaši, i koliku su sramotu ovom klubu time nanijeli.
ako ništa drugo, okupite se na treningu, pa im to javno poručite, kao i štimcu za one kukavičke izjave prije zadnjeg kola, i da nikakvo administrativno spašavanje sezone neće isprati tu njihovu sramotu
jedino mediću nemojte ništa reći
ako do sada nije shvatio...
Evidentirano
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #9 : 14. Svibanj 2010, 11:17:33 »

@Cipra, ideš mi na k***c sa tim svojim poimanjem negativnog/pozitivnog stava. Uspjeli su osvojiti 14 mjesto od 16. Odveli su Zagreb u II ligu. medić ima da ostane bez glave đubre jedno smrdljivo, da se poslužim njegovim riječima; a pizde od igrača me ne trebaju više nikad pozdraviti (bar ne ovi trenutni), a kad bi mi bacili dres dobili bi ga nazad u glavu sa ciglom umotanom u dresu.

Drago mi je da postoje i normalni ljudi kao brutek i tanads koji razmišljaju navijački. Ovo sa transparentom mi je i samo palo na pamet, a doista bi mogli posijetiti i Veslačku pa podijeliti par šamara!

Govna koja su ostvarila povijesni rezultat nek za njega i odgovaraju!!! Marš svi iz Zagreba!!!
Evidentirano

chief_wolfinjo
Senior

« Odgovor #10 : 14. Svibanj 2010, 11:33:41 »

nada zadnja umire  smiley
možda još nekak i uspijemo ostati u prvoj ligi jer varteks nema licencu niti međimurje......
uglavnom još se svašta može desiti ali da su jučer zasrali fakat su zasrali....
osim toga trebali smo se mi rješiti medića odavno skupa s onim pavlovićem
koji nije imao sreće u prvih 10 kola prvenstva.
ali nevezano svakako moram reći da medić možda lagano napustiti ulicu pjesnika
kao što sam već prije rekao jer je fakat prevršilo svaku mjeru.
Evidentirano
Curva
Kadet

« Odgovor #11 : 14. Svibanj 2010, 11:38:04 »

Ja se nadam da nećemo ostati u prvoj ligi. Da je na bilo koji način postignut rezultat iznad 14. mjesta OK, ali ovak je to u kurcu. Tko ne može odigrati iznad zone ispadanja ne treba igrati u prvoj ligi pa bio to moj klub ili klub koji mrzim. Nitko ne zaslužuju prvu ligu samo zato što je našao nekog sponzora ili iz tko zna kakvih kanala vukao pare koje drugi nisu mogli.
Evidentirano

chief_wolfinjo
Senior

« Odgovor #12 : 14. Svibanj 2010, 12:13:01 »

Ja se nadam da nećemo ostati u prvoj ligi. Da je na bilo koji način postignut rezultat iznad 14. mjesta OK, ali ovak je to u kurcu. Tko ne može odigrati iznad zone ispadanja ne treba igrati u prvoj ligi pa bio to moj klub ili klub koji mrzim. Nitko ne zaslužuju prvu ligu samo zato što je našao nekog sponzora ili iz tko zna kakvih kanala vukao pare koje drugi nisu mogli.

slažem se ali iskreno bi mi bilo draže da NK Zagreb ostane u prvoj ligi.  smiley
Evidentirano
GOGA 1987
Mlađi pionir
*

« Odgovor #13 : 14. Svibanj 2010, 12:25:42 »

i ja bi voljela da zagreb ostane u 1.ligi,...iako mislim da to nisi uopće zaslužili,...
Evidentirano
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #14 : 14. Svibanj 2010, 15:47:35 »

možda još nekak i uspijemo ostati u prvoj ligi jer varteks nema licencu niti međimurje......

Našao si tri kluba koja će ispasti. Sad još samo moraš naći tri kluba iz druge lige koji će popuniti prvu. A da smradovi nisu zaslužili prvu ligu, nisu.
Evidentirano

Str: [1] 2 3
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!