Gerpu
Mlađi pionir

|
 |
« Odgovor #45 : 10. Svibanj 2010, 22:42:40 » |
|
eto, nije mi se dalo više bit gost jer bi se sramio da ne odgovorim nekaj..
svojim stavovima neki ovdje samo potvrđuju predrasude o tom kak su navijači zagreba upravo navijači zagreba iz razloga kaj gaje animozitet prema BBB i dinamu, a ne jer vole zagreb.
onaj tam ide davat mišljenje o sukobu BBB i policije, a nemre ni napisat BBB nego piše B**... i sad je njegovo mišljenje relevantno - prestrašno! pa to je ko da nabrijanog ustašu pitaš nek ti veli kaj misli o srbima. užas
onda onaj veli da su onakve intervencije nužne dok ne proradi pravosuđe... još strašnije.. u 21. stoljeću, u zemlji koja je navodno demokratska i na putu prema civiliziranoj europi, jedan član jedne samoprozvane antifašističke i moderne navijačke skupine - koja nije sklona nasilju niti u jednom obliku i rađe odaje počast antifašistima diljem europe nego žrtvama u vukovaru, opravdava sve kaj je policija napravila 1.5. na stadionu i izvan njega. Pa dal da se smijem il plačem? kolko daleko ide netrepeljivost?
a najgore mi je kad se kaže kak uvijek isti rade nerede... pa više od 300 BBB se prije svake tekme mora javit na murju, a od tih 300 jedan je bio na derbiju i čeka ga kazna.. preventivne zabrane se dijele šakom i kapom, a svima koji su evidentirani se upadalo u kuće i stanove, ko da su zadnja stoka...
o neredima ne bi pričali da se policija držala svog protokola i načina interveniranja u zadanoj situaciji.. i na kraju tekme privela onog ko je zapalio baklju.. ne bi ničeg bilo da je zaštitar radio kaj mora, a to je da ne smije napuštat položaj nit se okretat prema terenu, sve dok ne izađe publika sa stadiona.. kolko god se pravite grbavi jako dobro znate kolko je baklja neopasna stvar i kolko je još neopasnija kad je se pusti na podu (ko u ovom slučaju) da izgori.. zaštitar ide tražit da je se ugasi.. da, ić ću skakat nogama po njoj, pa ugasit će se sama za 15 sekundi...
daj se sredite, manje mrženje i manje predrasuda.. navijač sam dinama i putovao sam s BBB i na kraj svijeta, al prije bi si zapalio desnu ruku nego je digao u zrak
želim vam svako dobro = da se riješite medića jer on je zlo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
jimmyfloyd2
Gost
|
 |
« Odgovor #46 : 10. Svibanj 2010, 23:50:19 » |
|
svojim stavovima neki ovdje samo potvrđuju predrasude o tom kak su navijači zagreba upravo navijači zagreba iz razloga kaj gaje animozitet prema BBB i dinamu, a ne jer vole zagreb.
onaj tam ide davat mišljenje o sukobu BBB i policije, a nemre ni napisat BBB nego piše B**... i sad je njegovo mišljenje relevantno - prestrašno! pa to je ko da nabrijanog ustašu pitaš nek ti veli kaj misli o srbima. užas
onda onaj veli da su onakve intervencije nužne dok ne proradi pravosuđe... još strašnije.. u 21. stoljeću, u zemlji koja je navodno demokratska i na putu prema civiliziranoj europi, jedan član jedne samoprozvane antifašističke i moderne navijačke skupine - koja nije sklona nasilju niti u jednom obliku i rađe odaje počast antifašistima diljem europe nego žrtvama u vukovaru, opravdava sve kaj je policija napravila 1.5. na stadionu i izvan njega. Pa dal da se smijem il plačem? kolko daleko ide netrepeljivost?
a najgore mi je kad se kaže kak uvijek isti rade nerede... pa više od 300 BBB se prije svake tekme mora javit na murju, a od tih 300 jedan je bio na derbiju i čeka ga kazna.. preventivne zabrane se dijele šakom i kapom, a svima koji su evidentirani se upadalo u kuće i stanove, ko da su zadnja stoka...
o neredima ne bi pričali da se policija držala svog protokola i načina interveniranja u zadanoj situaciji.. i na kraju tekme privela onog ko je zapalio baklju.. ne bi ničeg bilo da je zaštitar radio kaj mora, a to je da ne smije napuštat položaj nit se okretat prema terenu, sve dok ne izađe publika sa stadiona.. kolko god se pravite grbavi jako dobro znate kolko je baklja neopasna stvar i kolko je još neopasnija kad je se pusti na podu (ko u ovom slučaju) da izgori.. zaštitar ide tražit da je se ugasi.. da, ić ću skakat nogama po njoj, pa ugasit će se sama za 15 sekundi...
daj se sredite, manje mrženje i manje predrasuda.. navijač sam dinama i putovao sam s BBB i na kraj svijeta, al prije bi si zapalio desnu ruku nego je digao u zrak
želim vam svako dobro = da se riješite medića jer on je zlo
svaka cast majstore.. sve si rekao... koja nije sklona nasilju niti u jednom obliku i rađe odaje počast antifašistima diljem europe nego žrtvama u vukovaru.. pogotovo ovo....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dodo
ČLAN UDRUGE
Kadet

|
 |
« Odgovor #47 : 11. Svibanj 2010, 01:07:14 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
AGAINST MODERN FOOTBALL
|
|
|
|
Curva
|
 |
« Odgovor #48 : 11. Svibanj 2010, 09:36:01 » |
|
želim vam svako dobro = da se riješite medića jer on je zlo Mislim da je za reakciju nekih ljudi na ovom forumu najviše krivo nasjedanje na medijsku hajku. Ali da se razumijemo, nije baš da su to sve predrasude prema bojsima. Na tribini je hrpa nacoša i nama se redovito prijeti zbog svega kaj radimo protiv fašizma. P.S. u Vukovar se nije išlo baš zato što to nema veze sa počasti žrtvama, nego više s proizvodnjom novih. Najlakše je reć "ko ne pjeva oj hrvatska mati, Srbe ćemo klati" taj je protiv Hrvata, ali stvari baš ne stoje tak. Ne velim da ti to misliš, ali tak nastaju predrasude prema našoj grupi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #49 : 11. Svibanj 2010, 11:16:45 » |
|
@Gerpu
U tri pičke materine, što si ti pametan. Sigurno si član akademske zajednice kad na osnovu jednog forumaša i jednog/dva posta u kojem piše B** zaključuješ kakav tip navijača su Bijeli anđeli (SVI). Eto, nemamo pametnijeg posla nego dolazimo na tekmu sa Medjimurjem/Croatiom kako bi mrzili Dinamo, a ne navijali za Zagreb, tj. pružili ljubav Zagrebu. Zanimljivo, s obzirom da spominješ predrasude u svom postu.
daj se sredite, manje mrženje i manje predrasuda..(prema d ?) - ovo nije stereotip, niti obrazac tvoje navijačke skupine kojemu još fali manje komunjara, manje pedera il ćemo ubiti boga u vama. Ne, nije, jer nisu svi B** takvi - to su pojedinci i da ja tako okarakteriziram jednu navijačku skupinu o kojoj ne znam mnogo, a pročitam npr. neki post, to bi bila predrasuda, pa ja to neću učiniti. Tezu da svi Bijeli anđeli mrze d plus da su pederi nisi stekao svojim odlaskom na d tekme, niti ti je netko od "pojedinaca" sa tribine naturio svoje mišljenje - to je zaključak tvog uma oslobođenog bilo kakvih stereotipa i predrasuda. Kao takav, ne predstavljaš glavni pravac svojih navijača koji znaju da Bijeli anđeli ne mrze d i B**, već naprotiv suprotno. Javno si iskazujemo obostranu uzajamnu ljubav i razumijevanje, pa me stoga tvoj post čudi i pitam se da li si ti uopće navijač d.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #50 : 11. Svibanj 2010, 11:31:40 » |
|
Ha? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #51 : 11. Svibanj 2010, 12:39:03 » |
|
Ovako.. ovo je forum i svi imaju pravo iznositi svoje mišljenje, dok god je ono u skladu s pravilima foruma. Ta mišljenja NISU nužno i stavovi Udruge.
A volio bih samo napomenuti jednu stvar, koja ide na sve sudionike foruma. Kome se ne sviđaju mišljenja koja se ovdje iznose, ha, bože moj, ne mora visiti na ovom forumu. To se pogotovo odnosi na određene osobe koje u zadnje vrijeme nemaju niti jedan pametan post nego umjesto toga seruckaju po Anđelima. Kome ne valja kak funkcioniramo, ne mora visiti s nama, ne mora biti tu na forumu, uostalom, ne mora uopće imati posla s nama. Samo toliko.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Uvijek sam al nikad do kraja. Večer u gradu ti donese neki lijek u nekom kutu gdje samoća se zbraja Uvijek s malo premalo para. Kad upale se svjetla ode dim A miris noći opet postaje stvaran" "Bi mogo da mogu", Haustor
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #52 : 11. Svibanj 2010, 16:09:59 » |
|
Curva, ne znam za druge, al ja sigurno nisam nasjeo na medijsku hajku. Da su bojsi fašisti znam još od sredine 90-tih kad se sve zelenilo od maslinastih jakni i sjajilo od ćelavih glava, ne trebaju mi jutarnji i večernji da mi to objasne. Uz jedno dužno objašnjenje: ako hrpa ljudi barata parolama poput ACAB (svi murjaci..., svi srbi su četnici itd. onda si i ja mogu priuštiti generalizaciju pa reći: svi bojsi su fašisti iako tamo na sjeveru ima bar 20% normalnih ljudi.
Purge, burke, vrijeme je ( a možda i nije, zaostalost hrvatskih institucija vam ide na ruku) da se suočite sa posljedicama vašeg djelovanja, a to je da sustavno nasilje i vandalizam koji su vaši članovi pokazali na 20-ak europskih gostovanja i nebrojeno mnogo utakmica domaće lige dolazi na naplatu. Govorim o periodu zadnjih 20 godina. Vaša je grupa za mnoge navijače diljem europe pojam, nije li i davnih kasnih 80-tih proglašena za treću najopasniju grupu u europi? Što ja mislim o takvom tipu navijača, možeš pretpostaviti, međutim, nitko ne može osporiti da ste vi grupa koja se ponosi nasiljem, šorama, neredima i u tome je zaista u huliganskoj "Ligi prvaka", da budem slikovit. Na kraju krajeva, to je izjavio i Macko u velikom intervjuu u večernjem listu jučer, čiji bi rezime bio: mi ćemo uvijek biti divlji, al moramo bit spremni i na reakciju, više nisu 90-te kad smo bili heroji jer smo se borili za hrvatsku, sad su pravila drukčija.
Dakle, društvena klima se promijenila, a vi ste ostali isti. Znate da nemate podršku građana ovog grada, političari koji su vas štitili čitavo desetljeće (kratkovidni SDP po načelu Tuđmanov neprijatelj je moj prijatelj i HDZ-ova moderna desnica koja kao i svaka desnica voli rabijatne tipove koje u svakom trenu možeš poslat u rov il na nekog ko ti se ne sviđa) polako vam, zbog pregovora s EU i nužnosti rezova u policiji i pravosuđu, okreću leđa. Medijii su skloni senzacijama i crno-bijelom svijetu i vi ovakvi kakvi jeste, dolazite im kao as na desetku. Jednostavno se ne snalazite u ovim promjenama.
Vi ste BBB i nema zakona većeg od vas. Vi ste čuvari grada, katoličke crkve i majke hrvatske. Problem je što ste sve te stvari shvaćali predoslovno, osjećaj moći koji su vam davali vaši huliganski uspjesi, dvije prostorije na elitnim lokacijama u gradu, tramvaj koji je izgrafitiran kao zalog da svi drugi tramvaji neće biti razbijani, grafiti buldoga na zidovima osnovnih škola (zašto bi se malu djecu moralo tlačiti s dinamom) sve vas je to uljuljalo u lažnu sigurnost, da će ta idila trajati vječno. Iskoristili ste inertnost društva i osilili se, a sad se najednom sve sručilo na vas.
Neizmjerno mi je drago što hrvatska nije srbija, što će vašem članu suditi zbog toga što je policajac izgubio oko, a u srbiji u akciju "pravda za uroša" se uključila maltene i pravoslavna crkva, a na suđenju za umlaćenog francuza puzigaćina ekipa plješće u sudnici. Ponavljam, počele su se postavljati granice vašem ponašanju. Kako je blažičko rekao: u engleskoj nema ograda, uđi u teren, al te čeka 5 godina. Nadam se da će tako biti i kod nas.
Čak i da je u ovom slučaju krivnja pretežno na policiji, kako da vam itko vjeruje? Zamisli da si izašao iz zatvora radi pljačke 20 kladionica, i šećeš kvartom, zahalta te policija jer je 20 metara dalje opljačkan stanleybet. Ma ko bi ti normalan vjerovao da si šetao kvartom?! I život navijača je život, apsolutno. Jel se razmišljalo o tome, kad je torcidaš razvalio vašem članu lubanju na benzinskoj ujesen? Koga ćete sad senzibilizirati s tim parolama?
Kažeš da je smiješno kako uvijek isti ljudi rade nerede, a 300 vas je bilo sa zabranom, tj. nisu bili na utakmici. Pa ti time potvrđuješ kako u vašoj grupi i dalje postoji potencijal za nerede, kako ste i dalje zdravi i vitalni-znači, ova sranja su radili "neki novi klinci". Zar su onda mediji krivi kad kažu da ste svi huligani?
Ovo ću ti boldati sad jer sam možda trebao napisati samo to:
Kao grupa ne možete od društva u kojem živite tražiti pomoć, razumijevanje, empatiju, toleranciju ako su sami temelji djelovanja vaše grupe izgrađeni na nasilju, netrpeljivosti, agresiji. Promijenite se ili stisnite zube.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
njec
ČLAN UDRUGE
Stariji pionir

Sasvim normalna čovjek!
|
 |
« Odgovor #53 : 13. Svibanj 2010, 06:35:42 » |
|
Vidio sam ovo, pa sam morao uslikati:  
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Ma dobro ti govorim, samo sam se krivo izrazio" 
|
|
|
alleycatWAZ
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #54 : 14. Svibanj 2010, 16:15:17 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
.1.4.8.4.
|
|
|
Krminho
ČLAN UDRUGE
Kadet

|
 |
« Odgovor #55 : 29. Svibanj 2010, 18:26:41 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
alleycatWAZ
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #56 : 29. Svibanj 2010, 19:19:47 » |
|
kinky 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
.1.4.8.4.
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #57 : 03. Lipanj 2010, 12:53:46 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
When we are good they dont remember When we are bad they never forget
|
|
|
|
brutek
|
 |
« Odgovor #58 : 03. Lipanj 2010, 18:06:26 » |
|
navijaču??? daj malo suzi taj pojam...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #59 : 03. Lipanj 2010, 18:59:28 » |
|
Hm, ja se nadam da se u navedenom članku informacija o godinama zatvora izgubila samo zbog toga što postupak još traje. Pa neće valjda jedina kazna biti neodlazak na utakmice u trajanju 5 godina?! Inače, ovako je bilo na tribini u Kinu Mosor: http://www.vecernji.hr/vijesti/bbb-potrebno-je-uvesti-civilni-nadzor-nad-policijom-clanak-149282Civilni nadzor nad policijom? Koja demagogija tih prozirnih nasilnika, pa da ne vjetuješ kolko su drski! Nije mi čudno što ovaj drek od puhovskog želi biti svakom loncu poklopac, al da se pravo na grad i zelena akcija pojavljuju na ovakvim tribinama...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
|