Str: 1 [2] 3 4 5
  Ispis  
Autor Tema: 1.5. 2010. policija vs BBB  (Posjeta: 3864 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #15 : 04. Svibanj 2010, 14:05:03 »

Što bi narod rekao, miješaš kruške i jabuke. Nitko od tebe nije tražio da se solidariziraš s onima koji su te zaustavljali kod Cibone. Ali svi na Maksimiru NISU Boysi i apsolutno ne možeš reći da su svi na tom stadionu legitiman cilj. Šta su kome skrivile curice i starci? Za šabane koji su jedva dočekali da izbije sranje i potencirali ga boli me tuki.

Fino im je sad, mogu se izvlačiti na nejaku čeljad i nepokretne starce. To oni planiraju odmazdu samo zbog njih, ne zbog sebe. Na koga bi se izvlačili i postizali bodove da nema tih golorukih "civila" koji se ne mogu obraniti pred nemilosrdnom armijom zvanom Policijom - onom istom koju će zvati kad im netko opljčka stan kako to voli kazati jedan naš dragi član!
Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #16 : 04. Svibanj 2010, 14:39:34 »

Eee, stari, ovo je za mene ACAB. Na ovo ja popizdim, a ne na huligane! Ja bi mu za ovo osobno nagurao po dve baklje u usta i u rektum, majku mu j****. Polio bi ga benzinom i zaužgal signalnom samo tak, i njega i uniformu, đubre jedno -

zbog sumnje da je prošlog petka, 23. travnja, u stanu na području Trešnjevke silovao 14-godišnju djevojčicu -

joj, što mi nisi došao pod kotač, da te ispikam. I onda takvoga još brane, paze oni jedne na druge, to je ACAB, a ne zapaliti jeb*** baklju na tribini ili ne.

http://www.jutarnji.hr/djevojcica-se-pokusala-ubiti--nakon-sto-ju-je-silovao-policajac/747370

Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
Krminho
ČLAN UDRUGE
Kadet
*

« Odgovor #17 : 04. Svibanj 2010, 14:42:08 »

Znači, ACAB je ako siluje djevojčicu, a ako udari pendrekom djevojčicu koja navija za Dinamo i nalazi se na stadionu za vrijeme nereda, onda nije ACAB?
Evidentirano
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #18 : 04. Svibanj 2010, 14:50:01 »

Znači, ACAB je ako siluje djevojčicu, a ako udari pendrekom djevojčicu koja navija za Dinamo i nalazi se na stadionu za vrijeme nereda, onda nije ACAB?

Joj daj mi reci u kojoj je bolnici ta tvoja curica da izrazim svoje žaljenje!
Evidentirano

WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #19 : 04. Svibanj 2010, 14:52:04 »

Joj daj mi reci u kojoj je bolnici ta tvoja curica da izrazim svoje žaljenje!
Ti si debil!
Evidentirano

When we are good they dont remember
When we are bad they never forget
brutek
Junior

« Odgovor #20 : 04. Svibanj 2010, 15:05:01 »

http://www.vecernji.hr/vijesti/policajac-osumnjicen-silovanje-14-godisnjakinje-prosao-poligraf-clanak-134960
Evidentirano
Klošar
Kadet

SVI SMO MI STARI PANKSI .....

« Odgovor #21 : 04. Svibanj 2010, 15:06:53 »

http://www.tportal.hr/vijesti/crnakronika/66206/Djevojcica-izmislila-da-ju-je-policajac-silovao.html
Evidentirano
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #22 : 04. Svibanj 2010, 15:07:53 »

I tako oni mlate i mlate i mlate i mlate i mlate i mlate i mlate i mlate -

i ono 6 ozlijeđenih, a mlatili ih više nego četnici '91. Gdje su te bolnice na kraju grada pune ranjenika. Zbog jednog pendreka ti tu napuhavaš cifre, brojke i balone!

Evidentirano

PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #23 : 04. Svibanj 2010, 15:10:31 »

Popušio, al' dobro - to je taj princip.
Evidentirano

Sandman
Senior

« Odgovor #24 : 04. Svibanj 2010, 15:11:56 »

Peacedefender, ajd prestani pretjerivati. Ako nemate više ništa konstruktivno za reći, stavljam ključ.
Evidentirano

"Uvijek sam al nikad do kraja.
 Večer u gradu ti donese neki lijek
 u nekom kutu gdje samoća se zbraja

Uvijek s malo premalo para.
 Kad upale se svjetla ode dim
 A miris noći opet postaje stvaran"
                                          "Bi mogo da mogu", Haustor
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #25 : 04. Svibanj 2010, 15:53:35 »

Eto, topic je otvorio Ronny pa da prvo dam svoje mišljenje o tome. Ne smatram da je ovo neka pokazna vježba pred eventualne nerede u RH-mislim da je kontrola europskih tijela, dok traju pregovori, srećom toliko jaka, da si nitko ne može dopustiti takve egzibicije, a prosvjedi za 1. maj su pokazali koliko je ovo društvo duboko inertno, i sigurno neće biti nikakvih žestokih prosvjeda ujesen, a sve sam manje sklon vjerovati i da će biti prijevremeni izbori.

Mislim da u ovu dilemu : policija BBB , svakako treba ubaciti pravosuđe. Po meni je to najslabija karika u priči. Koliko god mi bandić išao na jetra, ovaj put je dao jednu narodsku al kirurški preciznu izjavu: strpajte huligane u zatvor, a ne da prenoće 24 sata u heinzelovoj i idu doma. Dok su god kazne uvjetne ili plati 1000 kuna, a nekog si teško ozlijedio ili razbio nečiju imovinu, samo dobivaš motivaciju to raditi ponovo. I onda policija, isfrustrirana što ih stalno zajebava ista hrpa debila poteže za žestokim intervencijama, kao što je bila ova.

Sve bi se dalo riješiti u 3 jednostavna koraka: zatvoriti sve tribine osim zapada, a zapad zacijeniti 50 kn ( da se NK Dinamo zbilja želi riješiti huligana), grad bi trebao oduzeti prostore objema udrugama navijača Dinama te treće, postroženje zakona o navijačima, tipa pražnjenje stadiona kad se viče : ubi srbina i slično. Sve bi ove mjere brzo razbile iluzije toj bagri kako su moćni i kako im nitko ništa ne može. Tu se točno ogleda fina nijansa uređenosti nekog društva: na pola smo puta između srbije i grčke te normalnih država tipa češke i njemačke. U srbiji i grčkoj navijači mogu sve što žele, čak i pljeskati u sudnici na suđenju o ubojstvu.

Uglavnom, dok pravosuđe ne proradi, ovakve intervencije policije su jednostavno nužne-nemojte zaboraviti da policije nema na stadionu na dinamo-hajduk, sigurno bi bilo poginulih.

Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
Klošar
Kadet

SVI SMO MI STARI PANKSI .....

« Odgovor #26 : 04. Svibanj 2010, 16:11:26 »

to je kljuc, suci ne rade svoj posao.

sjecam se lika koji je ubio bivsu curu prije par godina. imao je 23 godina i 180 prekrsajnih/kaznenih prijava. znaci, policija ga je 180 puta uhitila, jebeni suci su ga isto toliko puta pustili na slobodu.

ne moze policija upasti na tribinu i mlatiti sve po redu, to nikako nije ok. ali na tom se liku, nakon sto je drugi put upao u kladionicu s nozem, trebalo potrgati par palica u stanici.

Evidentirano
Curva
Kadet

« Odgovor #27 : 04. Svibanj 2010, 17:06:17 »

Znam kako sigurno ne bi bilo nereda: možemo zabraniti organizirano navijanje. Stroži zakon o navijačima bi mogao biti samo to.

Možda se sad tako čini, ali odnos policije prema navijačima nema nikakve veze s tim što oni viču "ubi srbina". Da smo mi jača grupa, bilo bi sranja i prema nama bez obzira na naše stavove. Jest da je na Maksimiru dobar dio tribine pro-naci orijentiran, ali nema nikakve šanse da je u tom pogledu policija bolja od njih. To također nema nikakve veze s tim što živmo u provincijalnoj sredini i s tim što "pravosuđe" ne funkcionira.

Možda da pitamo dečke iz St. Paulija ili Frankfurta kakve odnose imaju s policijom.
Evidentirano

alleycatWAZ
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #28 : 04. Svibanj 2010, 17:51:43 »

Evo video, vidi se na 2:26 kako policija pali baklju i baca na masu. Na 2:39 vidi se kako nastradali policajac pali topovski baca ga u masu, ali mu se odbija od zida i eksplodirava ispod njega!
Ikakva opravdavanja policije su smiješna.

http://www.index.hr/sport/clanak/video--bbb-prije-20-godina-policija-nije-pucala-na-navijace-a-danas/489520.aspx
Evidentirano

.1.4.8.4.
Ronny
Kadet

« Odgovor #29 : 04. Svibanj 2010, 18:00:00 »

hvala cipra kaj si mi odgovorio na pitanje, ti si jedini  grin
ovak, vidim da su neki potpuno krivo shvatili temu, tj. razlog zbog kojeg sam je otvorio... ako kažem da je murija reagirala pretjerano, to ne znači da simpatiziram BBB, vjerujem da ih tamo ima mnogo koji su zaslužili tako nešto... stvar je u tome da U JEBENOJ PRAVNOJ DRŽAVI JEBENA POLICIJA NEMRE RADIT KAJ POŽELI I PONAŠAT SE KAK JOJ SE SPRDNE!!! oni da su htjeli riješit incident riješili bi ga diskretnije, a ne da nekoliko desetaka "terminatora" ulazi među navijače... makar na istoku ima puno ljudi koji nisu navijači u pravom smislu te riječi... trebali su izazvat incident.... da ne spominjem da je poslije tekme pobro batina bilo ko se prošeto kraj stadiona, makar čeko tramvaj...  AKO TO NIJE POLICIJSKA REPRESIJA, KAJ JE???
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3 4 5
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!