cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #15 : 13. Lipanj 2010, 18:30:36 » |
|
A Feđa Dudić najbolji je strijelac premier lige BiH, i mogao bi zaigrati u Hajduku. Ajde vi mlađi forumaši zagrebaši, znate li koje je sezone Feđa Dudić igrao u Zagrebu? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
|
|
|
Ronny
|
 |
« Odgovor #16 : 13. Lipanj 2010, 20:04:45 » |
|
a zakaj je uopće otišo... TU  sezonu je prosjedio uglavnom na klupi, i onda nestao... i on i onaj brunčević....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
brutek
|
 |
« Odgovor #17 : 13. Lipanj 2010, 22:23:46 » |
|
jaka referenca, ak se zna da je krstanović bio 2. strijelac te lige
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #18 : 13. Lipanj 2010, 23:01:58 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #19 : 14. Lipanj 2010, 08:59:56 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
|
Ronny
|
 |
« Odgovor #20 : 14. Lipanj 2010, 11:31:51 » |
|
pa i nema baš neku statistiku  a sandžaklija je frajer... novi pazarčanin... uvijek mi je bilo čudno kak to da je srbin a zove se sead hehe 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
brutek
|
 |
« Odgovor #21 : 14. Lipanj 2010, 12:45:06 » |
|
svima valja, samo nama ne još jedan manje od mogućih povratnika a mile valjda zna...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #22 : 17. Lipanj 2010, 15:26:15 » |
|
Na teren je utrčao Hrvoje Štrok, a Radomir Đalović potaknuo suigrače na pljesak ?ocu fudbala?, kako crnogorski napadač tepa veznjaku, koji je jučer definitivno potvrdio svoj ostanak na Kantridi. Štrok je potpisao na dvije godine. http://www.novilist.hr/Sport/Nogomet/strok-produzio-ugovor.aspx
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #23 : 05. Srpanj 2010, 11:25:54 » |
|
Mario Osibov na klupi Solina. Novi trener drugoligaša Solina postao je Mario Osibov. Nakon svršetka igračke karijere (Hajduk, Zadar, Zagreb) Osibov je radio kao učitelj u omladinskoj školi prvoligaša iz Kranjčevićeve u Veslačkoj, i jedno vrijeme bio trener Lučkog. http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet/tabid/84/articleType/ArticleView/articleId/108279/Default.aspx
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
|
Mladen
|
 |
« Odgovor #24 : 04. Kolovoz 2010, 10:37:37 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #25 : 04. Kolovoz 2010, 11:06:36 » |
|
Tiago Lemos i Škorić se pojavili na Verudihttp://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EklpAEkFuyZFkbzKHG&tmpl=coranto_hrv_news""Golman Josip Škorić koji je pristigao iz Zagreba te Portugalac Tiago Lemos pojavili su se danas na stadionu Veruda ali nisu trenirali. Dok je sve oko Škorića jasno i upravi kluba i navijačima o Tiagu Lemosu nemoguće je bilo što konkretnije saznati osim da je u Puli na probi. Čak ni internet ne nudi previše o ovom igrači osim što se zna da je iz Portugala i da je igrao u Cipru u ekipi Nea Salamina u kojoj brani golman Sandro Tomić. Što će se dalje događati sa ovim nogometašem pokazati će dani koji su pred nama. "" Eto dvije vijesti o bivšim igračima u jednoj... Škorić očito nije otišao iz kluba zbog druge ponude, sad žicari Istru da ga primi, a zanimljivo mi je čuti da Sandro Tomić još brani, on je bio naša zvijezda krajem 90tih...skoro i u reprezentaciji završio...da mu nije Predrag Šimić slomio nogu na priprepnoj tekmi... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
alleycatWAZ
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #26 : 04. Kolovoz 2010, 13:18:33 » |
|
A šta im se Škorić zamjerio da morao otić? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
.1.4.8.4.
|
|
|
|
Ronny
|
 |
« Odgovor #27 : 04. Kolovoz 2010, 17:37:21 » |
|
DAJ NE SERI DA SANDRO TOMIĆ JOŠ BRANI!!!! pa ima ziher prek 4 banke frajer... e a kad smo kod tomića, se sjeća ko cocluaga? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #28 : 04. Kolovoz 2010, 18:18:41 » |
|
4 banke...tak sam i ja negdje računao... Čovječe Tomić mi je bio idol kad sam bio klinac, tad sam se nešto malo trenirao za golmana i bio mi je baš faca. Još i onda je Nježić trenirao golmane...
Sorin Colceag, ako se ne varam. Taj Rumunj je Tomiću bio zamjena neko vrijeme, a nakon ozljede je i branio ali vrlo kratko...zar ne?
Što je sa svim tim ljudima... Sunaj Keqi, Mate Baturina, Fuad Šašivarević..... Tad je Banović bio još klinac, igrao je i Frane Krpan za kojeg sam nakon onog gola Hajduku mislio da će napraviti karijeru... Pa Marin Lalić, se sjećate da je igrao kod nas? Od tada su mi ful simpa mali brzi i aktivni igrači tipa Lalić, Štrok... Ah, uspomene...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
jimmyfloyd2
Gost
|
 |
« Odgovor #29 : 04. Kolovoz 2010, 18:39:51 » |
|
Petar Krpan.. igra u nizim ligama..a aktivnije igra mali nogomet..prije dvije godine igrao finale kutije sibica za CB Keglic
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|