Ivica Vrdoljak definitivno prelazi u Legiju. Već sada bivši igrač Dinama jutros je sletio u Varšavu, a ugovor bi trebao potpisati u petak. Dinamo je za njegov transfer dobio 1,5 milijuna eura.
http://www.jutarnji.hr/ivica-vrdoljak-stigao-u-varsavu---dugo-sam-cekao-na-ovaj-transfer--/798323/Sretan sam što sam došao ovdje, dugo sam čekao ovaj trenutak. - fakat si propao; u Zagrebu si bar bio igrač.
komentari:
- ..fala bogu da su se njega riješili...kakav tulipan od igrača..pol gilova kaj je diname primil je većim dijelom proizašlo iz njegovih grešaka a ne korisnosti u igri kak su neki drkoški novinari pisali o njemu....bio je rupetina i igrač manje na terenu koji nije ništa drugo znao s loptom osim dodati prvom do sebe...
- Kad je ovaj lik zapucao onu priliku protiv anderlechta u 90.min i odmah sutra izjavio kao "već sam to zaboravio" onda je bilo jasno ne samo da je drvo u igri nego i u glavi,a sad je to još jednom dokazao svojim super zadovoljstvom odlaskom u legiju w.
- sigurno je navijao za legiju od malena.
- divna vijest, upravo divna.
- uvijek je govorio da ga vrdoljak podsjeća na van bommela u barceloni; kad lopta dođe do njega - kraj akcije.
- "kad lopta dođe do njega - kraj akcije. " kako kristalno opisano. nekoliko je načina:
a) lopta u bunar, točno u protivničkog igrača
b) staje, gleda, nazad golmanu
c) po golu, tj. na tribinu
d) aut
I ono, zna zabiti pod c), a znao je Vrdoljak.