Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: Licence  (Posjeta: 1539 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mladen
Kadet

« : 06. Travanj 2010, 22:10:47 »

Ste vidli prvi krug licenci za 1. i 2. HNL?
Rezultati katastrofalni.
4 prvoligasa zadovoljavaju 1 ligu (Zagreb, Dinamo, Inter, Slaven), a 2 drugu ligu (Osijek i Rijeka). Niti jedan drugoligas 1. ligu a svi ostali prvoligasi niti 2. ligu. Mozda nam je to sansa da ostanemo u ligi.
Evidentirano
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #1 : 07. Travanj 2010, 22:12:24 »

Hajduk nema licencu ni za drugu ligu!!! Smiješno.

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZpyuAVklDWlkrSWc&tmpl=coranto_hrv_news
Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
Mladen
Kadet

« Odgovor #2 : 04. Svibanj 2010, 19:39:54 »

http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/varteks-medimurje-bez-licencija-spasa-ipak-ima-clanak-135374

Zanimljivo. No vidjet cemo u cetvrtak. To moze znaciti ili da ostajemo u ligi bez obzira na plasman kao i drugi ili da ce biti liga 12 sto znaci da moramo biti barem 12.
Evidentirano
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #3 : 04. Svibanj 2010, 22:05:47 »

Ma dajte ljudi, pa svi skupa već godinama pratimo HNL, i uvijek svi dobiju licencu. Ovo je samo igrokaz "mi poštujemo pravila UEFE". Pa maksimirski stadion nema krov !!!
Varteks i Međimurje ostaju, Split će zamijeniti Sesvete i to je to. Solin nije smio ući da Hajduk nebi imao svoju Lokomotivu.

Kad se samo sjetim kolike gluparije su se izvodile sa stadionima tj. domaćinstvima (Karlovac, Istra koja gradi stadion već 10 godina), ili npr. Dinamo jednu tekmu, zato kaj su se srušile pločice sa stadiona nemre otvorit sjever, pa ga opet otvori za tjedan dana.

Sve to skupa shvaćaju i gledatelji-zato je na "derbiju" bilo 10 tisuća ljudi.
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #4 : 05. Svibanj 2010, 13:18:20 »

http://www.jutarnji.hr/varteks-i-medimurje-bez-licenci--hns-pokusava-spasiti-ligu-16-/753788/

Rusanova 13 ocijenila je, pak, da se Varteks i Međimurje mogu iščupati iz financijske depresije jedino uz pomoć MMF-ova stand by aranžmana

...ko i svake godine.
Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
Mladen
Kadet

« Odgovor #5 : 06. Svibanj 2010, 12:34:15 »

Ajme meni i drzava di mi zivimo.
Upravo je objavljeno:
Varteks i Medjimurje nisu dobili licence i izgleda da nema dosta klubova za ligu 16. Pise u raznim novinama da ce u ligi ostati samo prvih 10, a 11 razigravati s Dragovoljcem ako on bude medju prvih 5. 12 mjesto popunjava Split. To znaci da moramo dobiti Osijek i ako se posloze rezultati odigrati nerjesene ili pobijediti Zadra ako zelimo biti 10 ili 11. Raspored ovu subotu omogucuje da budemo 2 boda ispred svih na 10 mjestu ako se sve poslozi (daj boze), ali moramo dobiti Osijek.
Uglavnom sranje iz domace kuhinje naseg saveza.
Evidentirano
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #6 : 06. Svibanj 2010, 13:44:04 »

Licenciju za Prvu HNL dobilo 16 klubova, odbijeni Mosor i Solin

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZFEuyEEpdfttDmrk&tmpl=coranto_hrv_news

Nigdje se ne spominje mogućnost (čini mi se apsurdnom) da se liga odjednom krati na 10 ili 12 klubova. Molim te da daš neki link...
Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #7 : 06. Svibanj 2010, 13:46:34 »

OK. Našao ja link:

Međimurje i Varteks bez licencija za Prvu HNL

http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/medimurje-varteks-bez-licencija-prvu-hnl-clanak-136243

""Predsjednik komisije Igor Meznarić objavio je odluku i, ako HNS ostane dosljedan, trebala bi se od sljedeće sezone igrati Liga 12.""

Super. Čemu natjecanje uopće?
Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #8 : 06. Svibanj 2010, 13:50:37 »

I još.

Zbog Varteksa i Međimurja ispadaju Zagreb i Inter

http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/zbog-varteksa-medimurja-ispadaju-zagreb-inter-clanak-135852

Ali i naš trener:

Štimac: Liga 16 pokazala se idealnom za Hrvatsku!

http://www.jutarnji.hr/stimac--liga-16-pokazala-se-idealnom-za-hrvatsku/755688/
« Zadnja izmjena: 06. Svibanj 2010, 14:29:27 astraeus » Evidentirano

WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #9 : 06. Svibanj 2010, 20:19:31 »

Meni nejasne stvari vezane za licence! Dakle Medjimurje nema licencu jer nije podmirilo neki dug od 94 tisuce kuna, dok je Rijeka recimo duzna nekoliko miljona kuna a dobila je licencu, zatim, Solinu je odbijena licenca jer je stadion u Dugopolju koji je prijavio u drugoj opcini, a Istra je dobila licencu, a prijavila je Kantridu ko stadion koji je u drugoj zupaniji! A jadne li lige i ljudi koju ju vode!
Evidentirano

When we are good they dont remember
When we are bad they never forget
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #10 : 07. Svibanj 2010, 08:05:22 »

Navodno su Međimurje i Varteks vratili dug pa se žale arbitražnoj komisiji HNSa... The saga continues...
Evidentirano

cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #11 : 16. Svibanj 2010, 13:22:42 »

I dalje sam siguran da će varteks dobiti licencu (međimurje neće jer je cementirano na 15tom mjestu). Nemam nekih argumenata osim da bi izbacivanje i varteksa značilo veću razinu poštivanja propisa, a to si HNS ne može dopustiti. Nije cinizam, 19 sezona gledamo muljaže, pa ih očekujem i na pragu 20-te.

Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #12 : 21. Svibanj 2010, 15:12:51 »

Medjimurje i Varteks dobili licencu!
http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZuuuyupAVGnCknuh&tmpl=coranto_hrv_news
Evidentirano

When we are good they dont remember
When we are bad they never forget
Curva
Kadet

« Odgovor #13 : 21. Svibanj 2010, 15:38:55 »

Onda je to to. Koja smrdljiva močvara taj HNL. Najgore kaj omogućava da govnari kao Štimac i Medić dovedu klub do pozicije za ispadanje i onda se prikazuju kao spasitelji zbog nekih licenci i ostalih gluposti...
Evidentirano

cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #14 : 21. Svibanj 2010, 23:43:49 »

Kaj sam vam napisao na početku?! Sjetite se, prije mjesec i pol su samo 4 kluba imala licence lol
Eto, malo su se igrali "licenci" i sve po starom. Dobro reče lovro, da je nisu mogli dat varteksu, dali bi je solinu.

Sve se može, kad se može. Ajme, ko će to gledat iduće sezone...

Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
 Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!