|
chief_wolfinjo
|
 |
« Odgovor #60 : 14. Svibanj 2010, 14:46:46 » |
|
LJESTVICA:
1. Dinamo 30 18 8 4 70:20 62 2. Hajduk 30 17 7 6 50:21 58 3. Cibalia 30 16 9 5 46:20 57 4. Šibenik 30 14 8 8 34:37 50 5. Osijek 30 13 8 9 49:36 47 6. Karlovac 30 12 11 7 32:23 47 7. Slaven Belupo 30 11 10 9 44:45 43 8. Lokomotiva 30 12 6 12 35:38 42 9. Rijeka 30 10 10 10 49:44 40 10. Varteks 30 9 9 12 36:43 36 11. Istra 1961 30 9 8 13 31:40 35 12. Zadar 30 9 7 14 27:41 34 13. Inter 30 10 3 17 36:40 33 14. Zagreb 30 9 6 15 43:49 33 15. Međimurje 30 8 5 17 37:61 29 16. Croatia S. 30 3 5 22 30:81 14
u nekim novinama piše da smo 13 a inter 14... sad više neznam koji smo  kak to ide... kaj se ne gleda gol razlika ?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #61 : 14. Svibanj 2010, 15:31:26 » |
|
Kaj ti nije jasno? Inter ima pobjedu više (10), ima gol razliku -4, Zagreb ima -6. Prvi susret u Kranjči 0-3, uzvrat u Zaprešiću 1-2. To ti je ukupno 4-2 u korist intera.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
Remiz
Stariji pionir

|
 |
« Odgovor #62 : 14. Svibanj 2010, 17:26:46 » |
|
Dragi gledatalji, ako vam ništa odo ovoga nije jasno, ne brinite, jer niti onima kojima bi trebalo biti jasno također ništa nije jasno... Mislim da je amaterizam najbolja opcija. Nek klubovi žive od restorana, svatova i janjetine, a najbolji strijelac nek bude kovinotokar...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ronny
|
 |
« Odgovor #63 : 14. Svibanj 2010, 18:35:13 » |
|
Kaj ti nije jasno? Inter ima pobjedu više (10), ima gol razliku -4, Zagreb ima -6. Prvi susret u Kranjči 0-3, uzvrat u Zaprešiću 1-2. To ti je ukupno 4-2 u korist intera.
u zaprešiću 1-3, al nebitno... inter je bolji u međusobnim omjerima i to se jedino gleda....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #64 : 15. Svibanj 2010, 11:47:44 » |
|
u zaprešiću 1-3, al nebitno... inter je bolji u međusobnim omjerima i to se jedino gleda....
Nope. Citiram propozicije natjecanja HNLa: Članak 42. Klub koji pobijedi na utakmici, osvaja tri boda, a kod neriješenog rezultata svaki klub osvaja po jedan bod. Ako klubovi osvoje isti broj bodova odlucuje razlika izmedu danih i primljenih zgoditaka. U slucaju iste gol razlike, bolje mjesto na tablici zauzima momcad koja je postigla više zgoditaka, a ako su postigli isti broj zgoditaka dijele mjesta koja im pripadaju. http://prva-hnl.hr/blog/dokumenti/Propozicije-I-HNL.pdf
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
|
Ronny
|
 |
« Odgovor #65 : 15. Svibanj 2010, 12:08:28 » |
|
Nope. Citiram propozicije natjecanja HNLa: Članak 42. Klub koji pobijedi na utakmici, osvaja tri boda, a kod neriješenog rezultata svaki klub osvaja po jedan bod. Ako klubovi osvoje isti broj bodova odlucuje razlika izmedu danih i primljenih zgoditaka. U slucaju iste gol razlike, bolje mjesto na tablici zauzima momcad koja je postigla više zgoditaka, a ako su postigli isti broj zgoditaka dijele mjesta koja im pripadaju. http://prva-hnl.hr/blog/dokumenti/Propozicije-I-HNL.pdfrazlika pogodaka u međusobnim susretima ili općenito? jer općenito mi imamo bolju gol-razliku... brijem da mi imamo -6, a inter -14, tak nekaj...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #66 : 15. Svibanj 2010, 14:04:04 » |
|
Ne, Inter ima -4, a mi -6. Internet je čudo tehnologije, s jednim klikom se lako provjeri informacija. http://prva-hnl.hr/blog/t-com-prva-hnl-2009-10/tablice/Nisam sklon teorijama zavjere, ali način na koji je klub pristupio ovoj utkamici u Zadru smrdi mi na to da se klub gura u drugu ligu, da bi se za ispadanje optužio HNS i igre ispod stola jer su oni, eto, očekivali da se i s 14. mjestom može ostati u ligi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
|
Ronny
|
 |
« Odgovor #67 : 15. Svibanj 2010, 15:57:47 » |
|
Ne, Inter ima -4, a mi -6. Internet je čudo tehnologije, s jednim klikom se lako provjeri informacija. http://prva-hnl.hr/blog/t-com-prva-hnl-2009-10/tablice/Nisam sklon teorijama zavjere, ali način na koji je klub pristupio ovoj utkamici u Zadru smrdi mi na to da se klub gura u drugu ligu, da bi se za ispadanje optužio HNS i igre ispod stola jer su oni, eto, očekivali da se i s 14. mjestom može ostati u ligi. PU UPRAVO NA LINKU KOJI SI POSTAVIO PIŠE DA JE INTER ZABIO 36 GOLOVA A PRIMIO 50!!! kaj te jebe matematika?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #68 : 15. Svibanj 2010, 16:46:34 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 15. Svibanj 2010, 16:48:56 astraeus »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ronny
|
 |
« Odgovor #69 : 15. Svibanj 2010, 17:42:21 » |
|
e sad nemam pojma... stvar je u tome dal se gleda gol razlika međusobno ili općenito...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #70 : 15. Svibanj 2010, 18:22:50 » |
|
e sad nemam pojma... stvar je u tome dal se gleda gol razlika međusobno ili općenito...
Ocigledno medjusobno!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
When we are good they dont remember When we are bad they never forget
|
|
|
Remiz
Stariji pionir

|
 |
« Odgovor #71 : 15. Svibanj 2010, 18:23:53 » |
|
Koliko god nevjerojatno zvuči, imam osjećaj da je u 2. ligi nogomet nekako atraktivniji, ima manje muljanja, a više želje... Prva se ionako ne gleda (navodno da je ova sezona lošija po gledanosti od prošle), a sve je oko nje tajanstveno, rekao bih da su je okupirali kladioničari... Početak sezone je gotovo uvijek isti - Dinamo i Hajduk jurišaju na naslov, zapravo na duplu krunu, ostaje to jedno mjesto za Europu za koje će se 'poklati' par klubova, svaki put neki drugi (obično se ti klubovi 'popiknu' već na prvoj stepenici, tipa: prvak Malte). Ostatak se ili bori za 'zlatnu sredinu' što se u konačnici svodi na 'biti iznad zone ispadanja'... Svaka momčad koja iskoči i zaprijeti nedodirljivom dvojcu obično se 'rasturi' prije početka nove i u idućoj nastoji opstati 'među najboljima')... Vjerojatno će tijekom ovog ljeta tako nastradati Cibalija i Šibenik, Osijek je već očerupan... Nas su očerupali prije dvije sezone... Ima li to, na kraju krajeva, ikakvog smisla? Liga se igra zbog dva kluba koji se natječu tko će osvojiti više trofeja! Iskreno, čak i ako ispadnemo u 2. ligu ne bih se uopće čudio da na stadion počne dolaziti više ljudi budući da se u 2. ligi ipak igra za nekaj, manje je interesa jer uglavnom mnogi nemaju uvjete za 1. ligu pa valjda igraju u 'čast i slavu'... Ne znam, malo mi je bed zbog cijele situacije. Kad sam počeo navijat za Zagreb igrali smo s Vardarom za 1. YU ligu... Ipak, sve je to sport, trebao bi barem biti, i sportski je gubiti, ispadati i vraćati se...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #72 : 15. Svibanj 2010, 18:36:53 » |
|
Ma to sve stoji, i ja se apsolutno slažem - i u nogometnom i u navijačkom smislu druga liga ima potencijala da donese dobre stvari klubu. Odnosno, bilo bi tako kada bi stvari u našem nogometu bile postavljene na zdrave noge. Iskreno, ono čega me najviše strah u slučaju ispadanja u drugu ligu je gubitak Kranjče. Netko je dobro napisao ranije - druga liga se može igrati i u Veslačkoj, a onda će se cijela svita "investitora" i "poduzetnika" baciti kao lešinari na prostor Kranjčevićeve i napraviti "polivalentan i moderan poslovno stambeni objekt, s garažom", itd. itd. A nakon toga klub lagano tone u zaborav...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Hamenaglar
Stariji pionir

|
 |
« Odgovor #73 : 16. Svibanj 2010, 20:31:04 » |
|
Po propozicijama natjecanja i jedno i drugo. Pri normalnim pozicijama se gleda gol razlika, ali kada je rijec o mjestima za prvaka, europu ili ispadanje onda se gledaju medjusobni omjeri. Jebote..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|