Str: 1 2 [3] 4 5
  Ispis  
Autor Tema: Borba za opstanak sezona 09/10  (Posjeta: 4899 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #30 : 26. Travanj 2010, 21:43:21 »

Ajmo reći da je to to-znači dovoljna je 14-ta pozicija, što ćemo sigurno ostvariti jer Međimurje dočekuje Cibaliu i ide Hajduku. Ta će činjenica vjerojatno raspopamiti Medića da za novu sezonu opet ponudi gledateljima neku bajku o borbi za Europu, a razlozi očajnog plasmana i odgovornost za bačenu sezonu, najgoru u prvoj HNL, će se zaboraviti. 

Eto, kad ti klub od ispadanja spasi komisija Vlatka Markovića, onda stvarno možeš biti ponosan.

Slijedeće sezone vrijeme je da Zagreb ponovo osvoji titulu!

http://www.ezadar.hr/clanak/medic-nk-zagreb-ce-opet-biti-prvak-hrvatske

laugh laugh laugh laugh laugh
Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
Ronny
Kadet

« Odgovor #31 : 27. Travanj 2010, 00:34:38 »

ovo je najjači citat:

"Medić je naglasio kako je od svog dolaska na čelnu poziciju u klubu radio na stabilizaciji i stvaranju preduvjeta za ozbiljnije rezultate te kako mu je u naredne četiri godine cilj boriti se za jedno od prva tri mjesta u Hrvatskoj i nastup u europskim natjecanjima, donosi Index.hr .

"Ako se to ne uspijem, napustit ću klub", rekao je predsjednik Medić."

bez komentara...
Evidentirano
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #32 : 27. Travanj 2010, 00:55:49 »

Kaj bu izmislio za slijedeću sezonu?
Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
Hamenaglar
Stariji pionir
**

« Odgovor #33 : 27. Travanj 2010, 17:17:46 »

Sva sreca da nisu usli...

Citat:
Hvala Odjelu za licenciranje koji je korektno obavio svoj posao, ali Izvršni odbor je donio političku odluku. Ovo nije udarac samo nama, nego cijeloj Dalmaciji, Županijskom nogometnom savezu, ali i Hajduku -

Kakve veze to ima s hajdukom!?!!
Evidentirano
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #34 : 27. Travanj 2010, 17:26:31 »

Ne znam. Možda 6 bodova!?!
Evidentirano

cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #35 : 01. Svibanj 2010, 19:06:52 »

Dragovoljac prijavi stadion u Zaprešiću, a Solin u Dugopolju, jedni dobiju licencu drugi ne. Strašno.

Vuga o završetku sezone:

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZkZkypykIIuLdoTB&tmpl=coranto_hrv_news
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
brutek
Junior

« Odgovor #36 : 01. Svibanj 2010, 20:09:15 »

užas
ne znam gdje sam ono pisao da će za nas biti odlučujuće ove tekme koje sada igramo, i planirano dobivamo
još samo osijek i to bi bilo to, kako sam tada planirao
međutim, iznenada je i zadar posustao i postao ravnopravan kandidat za ispadanje, i zadnja tekma kod njih u gostima bit će vjerojatno odlučujuća
i ma koliko god bilo super dobiti direktnog konkurenta i time osigurati ostanak, opet ostaju strahovi, jer sinovčić i suci, zadarski tuneli i sl. previše su već puta osiguravali ostanak zadru u sličnim situacijama
no, valja prvo dobiti osijek, a onda hrabro u zadar, makar po bod jer se nadam da će ih varteks dobiti i zasluženo ostati u ligi
najmanje bih volio da zagreb ostane na uštrb varteksa, baš zbog takve teške situacije u kakvoj je taj klub sada
Evidentirano
Ronny
Kadet

« Odgovor #37 : 01. Svibanj 2010, 20:24:19 »

ma čudni mi rezultati totalno... inter je recimo u cijelom proljetnom dijelu osvojio 10 bodova, od toga 9 u zadnje 3 utakmice !?!?! istra isto odjednom počela pobjeđivat...
Evidentirano
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #38 : 11. Svibanj 2010, 09:21:34 »

Istra 1961 bolja od svih utopljenika

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZFVpVyZkMtznPzdN&tmpl=coranto_hrv_news

""Dogodi li se bod Istre 1961, a da Zadar pobijedi Zagreb dolazimo do kruga u kojem svi imaju po 33 boda. međusobna tablica za pravo daje Istri 1961 koja s Zagrebom i Interom ima 7 bodova. Inter ih ima 6 a Zagreb četiri. I to je samo jedna od mnogih mogućih kombinacija.""

Meni više ništa nije jasno. Jesmo li mi izborili ostanak ako Mamić & co. odluči skresati ligu na 12 ili nismo?  huh
Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
Curva
Kadet

« Odgovor #39 : 11. Svibanj 2010, 09:44:12 »

Koji suludi kaos! Koliko mi se čini, jedino smo sigurni ako pobijedimo. U drugim situacijama može biti bilo kaj. Može nas prestiči čak i Inter koji je 14. Znači, u najgorem slučaj možemo biti i 14. ako mi izgubimo a svi ostali pobijede što znači da bismo ispali ako smanje ligu.

Dakle, kak se ide u Zadar i koliko para?
Evidentirano

Klošar
Kadet

SVI SMO MI STARI PANKSI .....

« Odgovor #40 : 11. Svibanj 2010, 11:22:21 »

ovo sve skupa je odvratno... ako stvarno smanje ligu na 12 klubova onda ispada barem 5 klubova, a ne 4 kako stalno pisu novinari. pa nece valjda Split ne uci u ligu...

Evidentirano
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #41 : 11. Svibanj 2010, 11:36:29 »

Ne bi me iznenadilo da izmisle nekakvu kvalifikacijsku tekmu za prvu ligu tipa RNKSplit - NKZagreb na neutralnom terenu ( u Maksimiru ). Ovdje ide onaj uzdah razočarenja!
Evidentirano

brutek
Junior

« Odgovor #42 : 11. Svibanj 2010, 12:22:45 »

na zagrebu je da barem bodom u zadru sigurno osigura ostanak po starom sistemu, tj onom kako je bilo rečeno prije prvenstva
čak i da budemo slabiji, a administrativnom odlukom ostanemo u ligi, uvijek ćemo moći reći da smo zapravo ispali, ali...
kao što ćemo i ovako moći reći da smo ostali, ali su nas - izbacili
dakle, samo gledati svoje poslove, dić glavu gore i pokušati ostati ponosni, ako ništa drugo
i u porazu treba biti gord
Evidentirano
chief_wolfinjo
Senior

« Odgovor #43 : 11. Svibanj 2010, 13:10:39 »

pa ako su do sada sve uspijeli pobijediti prema planu
nadam se da nebu sada popustili ili nekaj slično.
nadam se barem bodu u Zadru.
osim toga Zadar neće moći računati na 5 ili 6 prvotimaca.

pozdrav  smiley
« Zadnja izmjena: 11. Svibanj 2010, 13:12:33 chief_wolfinjo » Evidentirano
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #44 : 11. Svibanj 2010, 15:16:48 »

Ma brutek, sve si rekao kak spada! Naš klub je (bio) gospodski i neka takav i ostane, makar u našim očima.
Prije početka sezone su propozicije govorile da 13. ostaje u ligi a 14. ispada, i za mene je 13. mjesto opstanak, a 14. ispadanje, što god zaključili ovi čarobnjaci iz HNS-a.

Danas sam krajičkom oka ulovio naslov u sportskima "Kostrenjani ipak žele u prvu ligu". Ako je netko pročitao, molim da pojasni o čemu se radi. Moje je nagađanje da su, s obzirom da je predsjednik Pomorca vrlo visoko u HNS-u (Uljan), od strane pajdaša i šefa mu Vladike Markovića krenula nagovaranja da Pomorac popuni ligu 16, kako nebi morali odmah ići na 12 klubova.

Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
 Str: 1 2 [3] 4 5
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!