PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #30 : 26. Travanj 2010, 21:43:21 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
|
|
|
Ronny
|
 |
« Odgovor #31 : 27. Travanj 2010, 00:34:38 » |
|
ovo je najjači citat:
"Medić je naglasio kako je od svog dolaska na čelnu poziciju u klubu radio na stabilizaciji i stvaranju preduvjeta za ozbiljnije rezultate te kako mu je u naredne četiri godine cilj boriti se za jedno od prva tri mjesta u Hrvatskoj i nastup u europskim natjecanjima, donosi Index.hr .
"Ako se to ne uspijem, napustit ću klub", rekao je predsjednik Medić."
bez komentara...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #32 : 27. Travanj 2010, 00:55:49 » |
|
Kaj bu izmislio za slijedeću sezonu?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
Hamenaglar
Stariji pionir

|
 |
« Odgovor #33 : 27. Travanj 2010, 17:17:46 » |
|
Sva sreca da nisu usli... Hvala Odjelu za licenciranje koji je korektno obavio svoj posao, ali Izvršni odbor je donio političku odluku. Ovo nije udarac samo nama, nego cijeloj Dalmaciji, Županijskom nogometnom savezu, ali i Hajduku - Kakve veze to ima s hajdukom!?!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #34 : 27. Travanj 2010, 17:26:31 » |
|
Ne znam. Možda 6 bodova!?!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
brutek
|
 |
« Odgovor #36 : 01. Svibanj 2010, 20:09:15 » |
|
užas ne znam gdje sam ono pisao da će za nas biti odlučujuće ove tekme koje sada igramo, i planirano dobivamo još samo osijek i to bi bilo to, kako sam tada planirao međutim, iznenada je i zadar posustao i postao ravnopravan kandidat za ispadanje, i zadnja tekma kod njih u gostima bit će vjerojatno odlučujuća i ma koliko god bilo super dobiti direktnog konkurenta i time osigurati ostanak, opet ostaju strahovi, jer sinovčić i suci, zadarski tuneli i sl. previše su već puta osiguravali ostanak zadru u sličnim situacijama no, valja prvo dobiti osijek, a onda hrabro u zadar, makar po bod jer se nadam da će ih varteks dobiti i zasluženo ostati u ligi najmanje bih volio da zagreb ostane na uštrb varteksa, baš zbog takve teške situacije u kakvoj je taj klub sada
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ronny
|
 |
« Odgovor #37 : 01. Svibanj 2010, 20:24:19 » |
|
ma čudni mi rezultati totalno... inter je recimo u cijelom proljetnom dijelu osvojio 10 bodova, od toga 9 u zadnje 3 utakmice !?!?! istra isto odjednom počela pobjeđivat...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #38 : 11. Svibanj 2010, 09:21:34 » |
|
Istra 1961 bolja od svih utopljenikahttp://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZFVpVyZkMtznPzdN&tmpl=coranto_hrv_news""Dogodi li se bod Istre 1961, a da Zadar pobijedi Zagreb dolazimo do kruga u kojem svi imaju po 33 boda. međusobna tablica za pravo daje Istri 1961 koja s Zagrebom i Interom ima 7 bodova. Inter ih ima 6 a Zagreb četiri. I to je samo jedna od mnogih mogućih kombinacija."" Meni više ništa nije jasno. Jesmo li mi izborili ostanak ako Mamić & co. odluči skresati ligu na 12 ili nismo? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
|
Curva
|
 |
« Odgovor #39 : 11. Svibanj 2010, 09:44:12 » |
|
Koji suludi kaos! Koliko mi se čini, jedino smo sigurni ako pobijedimo. U drugim situacijama može biti bilo kaj. Može nas prestiči čak i Inter koji je 14. Znači, u najgorem slučaj možemo biti i 14. ako mi izgubimo a svi ostali pobijede što znači da bismo ispali ako smanje ligu.
Dakle, kak se ide u Zadar i koliko para?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Klošar
Kadet

SVI SMO MI STARI PANKSI .....
|
 |
« Odgovor #40 : 11. Svibanj 2010, 11:22:21 » |
|
ovo sve skupa je odvratno... ako stvarno smanje ligu na 12 klubova onda ispada barem 5 klubova, a ne 4 kako stalno pisu novinari. pa nece valjda Split ne uci u ligu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #41 : 11. Svibanj 2010, 11:36:29 » |
|
Ne bi me iznenadilo da izmisle nekakvu kvalifikacijsku tekmu za prvu ligu tipa RNKSplit - NKZagreb na neutralnom terenu ( u Maksimiru ). Ovdje ide onaj uzdah razočarenja!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
brutek
|
 |
« Odgovor #42 : 11. Svibanj 2010, 12:22:45 » |
|
na zagrebu je da barem bodom u zadru sigurno osigura ostanak po starom sistemu, tj onom kako je bilo rečeno prije prvenstva čak i da budemo slabiji, a administrativnom odlukom ostanemo u ligi, uvijek ćemo moći reći da smo zapravo ispali, ali... kao što ćemo i ovako moći reći da smo ostali, ali su nas - izbacili dakle, samo gledati svoje poslove, dić glavu gore i pokušati ostati ponosni, ako ništa drugo i u porazu treba biti gord
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chief_wolfinjo
|
 |
« Odgovor #43 : 11. Svibanj 2010, 13:10:39 » |
|
pa ako su do sada sve uspijeli pobijediti prema planu nadam se da nebu sada popustili ili nekaj slično. nadam se barem bodu u Zadru. osim toga Zadar neće moći računati na 5 ili 6 prvotimaca. pozdrav 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 11. Svibanj 2010, 13:12:33 chief_wolfinjo »
|
Evidentirano
|
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #44 : 11. Svibanj 2010, 15:16:48 » |
|
Ma brutek, sve si rekao kak spada! Naš klub je (bio) gospodski i neka takav i ostane, makar u našim očima. Prije početka sezone su propozicije govorile da 13. ostaje u ligi a 14. ispada, i za mene je 13. mjesto opstanak, a 14. ispadanje, što god zaključili ovi čarobnjaci iz HNS-a.
Danas sam krajičkom oka ulovio naslov u sportskima "Kostrenjani ipak žele u prvu ligu". Ako je netko pročitao, molim da pojasni o čemu se radi. Moje je nagađanje da su, s obzirom da je predsjednik Pomorca vrlo visoko u HNS-u (Uljan), od strane pajdaša i šefa mu Vladike Markovića krenula nagovaranja da Pomorac popuni ligu 16, kako nebi morali odmah ići na 12 klubova.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
|