|
|
|
|
navijac18
Mlađi pionir

|
 |
« Odgovor #16 : 10. Travanj 2010, 22:31:24 » |
|
VARTEKS 25 BODOVA Varteks vs. Dinamo Međimurje vs. Varteks Varteks vs. Croatia Sesvete Osijek vs. Varteks Varteks vs. Zadar Slaven Belupo vs. Varteks
INTER Z. 24 BODA Inter Zaprešić vs. Osijek Zadar vs. Inter Zaprešić Inter Zaprešić vs. Slaven Belupo Istra 1961 vs. Inter Zaprešić Rijeka vs. Inter Zaprešić Inter Zaprešić vs. NK Lokomotiva Zagreb
ISTRA 1961 24 BODOVA Hajduk vs. Istra 1961 Istra 1961 vs. Slaven Belupo Šibenik vs. Istra 1961 Istra 1961 vs. Inter Zaprešić Karlovac vs. Istra 1961 Istra 1961 vs. Rijeka
MEĐIMURJE 22 BODOVA NK Lokomotiva Zagreb vs. Međimurje Međimurje vs. Varteks Zagreb vs. Međimurje Međimurje vs. Cibalia Hajduk vs. Međimurje Međimurje vs. Šibenik
ZAGREB 2O BOOVA Zagreb vs. Karlovac Dinamo vs. Zagreb Zagreb vs. Međimurje Croatia Sesvete vs. Zagreb Zagreb vs. Osijek Zadar vs. Zagreb
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
GOGA 1987
Mlađi pionir

|
 |
« Odgovor #17 : 11. Travanj 2010, 15:36:10 » |
|
iskreno ja bih više voljela da pošteno ostanemo u ligi da budemo recimo 13,....a nebi htjela da nas spasi to da budemo 14 ili 15 pa da ostanemo u ligi zato jer klubovi iz 2 lige nisu imali uvjete da uđu u 1,.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Cekicar
|
 |
« Odgovor #18 : 12. Travanj 2010, 09:15:28 » |
|
VARTEKS 25 BODOVA Varteks vs. Dinamo Međimurje vs. Varteks Varteks vs. Croatia Sesvete Osijek vs. Varteks Varteks vs. Zadar Slaven Belupo vs. Varteks
INTER Z. 24 BODA Inter Zaprešić vs. Osijek Zadar vs. Inter Zaprešić Inter Zaprešić vs. Slaven Belupo Istra 1961 vs. Inter Zaprešić Rijeka vs. Inter Zaprešić Inter Zaprešić vs. NK Lokomotiva Zagreb
ISTRA 1961 24 BODOVA Hajduk vs. Istra 1961 Istra 1961 vs. Slaven Belupo Šibenik vs. Istra 1961 Istra 1961 vs. Inter Zaprešić Karlovac vs. Istra 1961 Istra 1961 vs. Rijeka
MEĐIMURJE 22 BODOVA NK Lokomotiva Zagreb vs. Međimurje Međimurje vs. Varteks Zagreb vs. Međimurje Međimurje vs. Cibalia Hajduk vs. Međimurje Međimurje vs. Šibenik
ZAGREB 2O BOOVA Zagreb vs. Karlovac Dinamo vs. Zagreb Zagreb vs. Međimurje Croatia Sesvete vs. Zagreb Zagreb vs. Osijek Zadar vs. Zagreb
Ovak odokativno mi inter i varteks imamo lakši raspored.... Međimurje i Istra ispadaju 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Po novim pravilima foruma nije dopušteno imati fotku u sigu (potpisu koji ide iza svakog vašeg posta), jer to ometa vidljivost topica. Molim vas da to uklonite.
|
|
|
|
chief_wolfinjo
|
 |
« Odgovor #19 : 12. Travanj 2010, 11:46:48 » |
|
moje mišljenje je da bu Zagreb ispao iz prve lige jer ako ovako nastave onda zaista nemamo kaj tražiti osim toga morali bih imati jako puno sreće da ostanemo. osim toga medić bu sada sve rješio tekme kaj ne ? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #20 : 16. Travanj 2010, 08:18:46 » |
|
Marković klubovima baca pojas za spašavanjehttp://www.jutarnji.hr/vlatko-markovic-klubovima-baca-pojas-za-spasavanje/718514/Vele da liga 16 ostaje, a da je moguće i da samo 2 kluba uđu iz 2. lige unutra...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #21 : 16. Travanj 2010, 14:02:14 » |
|
osim toga medić bu sada sve rješio tekme kaj ne ?  
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
|
Mladen
|
 |
« Odgovor #22 : 23. Travanj 2010, 20:19:42 » |
|
Konacno da smo se maknuli s dna  Sad po pobjedu nad Sesvetama. Sam da se jos nesto posreci s ostalim rezultatima. Nazalost Inter je pobijedio Slavena 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Remiz
Stariji pionir

|
 |
« Odgovor #23 : 23. Travanj 2010, 20:57:57 » |
|
S jedne strane mi je drago zbog Besa, a s druge - već vidim Mamićeve prstiće na njemu... Nebi se čudio da sljedeće sezone popuni redove gradskog rivala... Ne znam, možda mi se samo čini.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #24 : 23. Travanj 2010, 22:56:23 » |
|
Imam filing da će Istra tući u Šibeniku, jer ovi razmišljaju o finalu kupa. Al mi smo si sami skuhali kašu, sad je jedemo.
Zanimljiv mi je scenarij u kojem mi osvojimo 7 ili 9 bodova, a zadar izgubi dvije gostujuće, pa u zadnjem kolu imamo 33 31 ili 33 33 u bodovima.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #25 : 24. Travanj 2010, 01:22:32 » |
|
S jedne strane mi je drago zbog Besa, a s druge - već vidim Mamićeve prstiće na njemu... Nebi se čudio da sljedeće sezone popuni redove gradskog rivala... Ne znam, možda mi se samo čini.
Nemoj širiti pesimizam! Bes će biti sa nama još dugo! Eee, ljudi, na 12. smo poziciji! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #26 : 24. Travanj 2010, 01:23:47 » |
|
Imam filing da će Istra tući u Šibeniku, jer ovi razmišljaju o finalu kupa. Al mi smo si sami skuhali kašu, sad je jedemo.
Zanimljiv mi je scenarij u kojem mi osvojimo 7 ili 9 bodova, a zadar izgubi dvije gostujuće, pa u zadnjem kolu imamo 33 31 ili 33 33 u bodovima.
Daj ne jeb*! Šibenik to dobiva!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Curva
|
 |
« Odgovor #28 : 26. Travanj 2010, 15:47:26 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #29 : 26. Travanj 2010, 17:29:55 » |
|
Ajmo reći da je to to-znači dovoljna je 14-ta pozicija, što ćemo sigurno ostvariti jer Međimurje dočekuje Cibaliu i ide Hajduku. Ta će činjenica vjerojatno raspopamiti Medića da za novu sezonu opet ponudi gledateljima neku bajku o borbi za Europu, a razlozi očajnog plasmana i odgovornost za bačenu sezonu, najgoru u prvoj HNL, će se zaboraviti.
Eto, kad ti klub od ispadanja spasi komisija Vlatka Markovića, onda stvarno možeš biti ponosan.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
|