Str: [1] 2 3
  Ispis  
Autor Tema: St. Pauli  (Posjeta: 2300 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« : 02. Ožujak 2010, 01:52:32 »

wink

Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #1 : 13. Travanj 2010, 11:20:30 »

Ako netko nije vidio jučer golove evo pregleda. St.Pauli - Augsburg 3 -0! Eeee, prva liga!

http://www.matchhighlight.com/germany/st-pauli-3-0-augsburg/

i koja dobra atmosfera na forumu http://stpaulifansuk.forumup.co.uk/about3090-0-asc-45-stpaulifansuk.html

kiss
Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #2 : 14. Travanj 2010, 08:05:54 »

Sad su jako blizu prve, a play off, koji su uveli ove godine, im više ne može pobjeći.

Kaiserslautern 62 (30)
St. Pauli 58 (30)
Augsburg 54 (30)
Fortuna D. 49 (30)
Duisburg 49 (30)

Do kraja se igraju još 4 kola.
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
Krminho
ČLAN UDRUGE
Kadet
*

« Odgovor #3 : 02. Svibanj 2010, 23:01:20 »

Osigurana prva liga. Pobjeda protiv Greuther Furtha u gostima 4-1, 9000 navijača St.Paulija.
http://www.mopo.de/sport/stpauli/
http://www.spiegel.de/fotostrecke/fotostrecke-54446.html
Evidentirano
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #4 : 03. Svibanj 2010, 20:50:55 »

U cetvrtak na DSF-u u 22.10 je dokumentarac o putu St.Paulia ka prvoj ligi!
Evidentirano

When we are good they dont remember
When we are bad they never forget
Klošar
Kadet

SVI SMO MI STARI PANKSI .....

« Odgovor #5 : 03. Svibanj 2010, 21:02:44 »

DSF vise ne postoji, hehe...  grin
Evidentirano
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #6 : 03. Svibanj 2010, 21:07:14 »

DSF vise ne postoji, hehe...  grin
hahaha evo sad sam skuzil  grin SPORT1  grin SRY!
Evidentirano

Sandman
Senior

« Odgovor #7 : 03. Svibanj 2010, 21:09:34 »

Jel može to netko snimiti?
Evidentirano

"Uvijek sam al nikad do kraja.
 Večer u gradu ti donese neki lijek
 u nekom kutu gdje samoća se zbraja

Uvijek s malo premalo para.
 Kad upale se svjetla ode dim
 A miris noći opet postaje stvaran"
                                          "Bi mogo da mogu", Haustor
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #8 : 06. Svibanj 2010, 23:51:22 »

Primjer iz 2009. kako klub stoji iza svojih navijača!!! J****a policija uništila ročkas.

http://www.thelocal.de/sport/20090708-20459.html

Police target FC St. Pauli fans in 'unacceptable' pub raid

?FC St. Pauli took note of reports of the police operation in the fan pub Jolly Roger with horror and great regret,? the team?s official statement issued on Tuesday afternoon read. The football club?s president Corny Littmann sent a letter to the Hamburg police department asking them to clarify the incident.

Tay Eich, a member of the FC St. Pauli board of directors, said the police operation was ?totally unacceptable,? calling for it to be ?clarified completely.?
Evidentirano

PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #9 : 04. Lipanj 2010, 18:19:47 »

Newly-promoted Bundesliga outfit St. Pauli have completed the transfer of former German international Gerald Asamoah from Schalke 04 for an undisclosed fee. The 31-year-old has signed a two-year deal with his new club.

http://www.goal.com/en/news/15/germany/2010/06/01/1953077/official-st-pauli-sign-schalke-forward-gerald-asamoah
Evidentirano

cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #10 : 21. Kolovoz 2010, 18:31:44 »

Prvo kolo i pobjeda u Freiburgu 3:1

http://www.goalsarena.com/video/germany-bundesliga/21-08-2010-freiburg-st.-pauli_en.html

St. Pauli je jedan od 14 (od ukupno 18) bundesligaša koji su prodali sve pretplatničke karte puštene u prodaju. Ta brojka je kod St. Paulija 16 500.
Jedan od 4 kluba "luzera" koji nisu rasprodali pretplatu je borussia dortmund sa 51 000 prodanih karata. Schalke ima 43 000, a hoffenheim npr. 20 000. Interesantno za jedan takav klub bez povijesti i tradicije.
Ukupno je u Bundesligi prodano nešto manje od pola milijuna pretplatničkih karata.
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
alleycatWAZ
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #11 : 21. Kolovoz 2010, 18:40:31 »

Ukupno je u Bundesligi prodano nešto manje od pola milijuna pretplatničkih karata.

To bi prema broju stanovnika u Hrvatskoj bilo 25.000 pretplatnika..
A kolko ih je u Hrv?
Evidentirano

.1.4.8.4.
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #12 : 21. Kolovoz 2010, 18:46:34 »

To bi prema broju stanovnika u Hrvatskoj bilo 25.000 pretplatnika..
A kolko ih je u Hrv?
Znam da je zadnja sezona kad su godisnje Zagrebu bile 100kn iz kluba su se hvalili kako su prodali rekordnih cini mi se 200 godisnjih, e sad ak ih prodaju 100 su sretni al sumnjam!
Ugl. ima dokumentarac o Ultrasima St. Pauli zove se "that`s the way we like it" ak nabavim torrentu tu bum ih linkal! Pusa  kiss
Evidentirano

PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #13 : 22. Kolovoz 2010, 16:03:55 »

St. Pauli se na 100. godišnjicu vratio u prvu ligu. Procjenjuje se da u Njemačkoj ima 11 milijuna navijača koji su spasili klub prije sedam godina...

Na dokovima Hamburga u četvrti St. Pauli nalazi se zloglasni Reeperbahn, hamburška verzija Ulice crvenih svjetala u Amsterdamu. Na zgradama svijetle reklame za sex-shopove i usluge prostitutki, no zadnjih tjedana vijore se zastave s lubanjom i kostima. Ne, nije riječ o gusarskoj prošlosti nego o kultnom klubu koji se na 100. godišnjicu vratio u Bundesligu.
- To je naš simbol. Mi, siromasi, gusari, borimo se protiv bogatih - kaže Sven Brux, predsjednik navijača, kojih prema nekim procjenama samo u Njemačkoj ima 11 milijuna.
Tijekom 80-ih oko kluba su se počeli skupljati pripadnici raznih alternativnih skupina, pa čak i prostituke iz četvrti Reeperbahn, a biti navijač St. Paulija značilo je preuzeti specifičan način života. St. Pauli bio je prvi klub koji je zabranio nacističke oznake na stadionu, a navijači su ustali protiv huliganizma.
- Ovaj klub ne postoji da bi zaradio, mi samo volimo nogomet. Najvažnije je da se svi skupa dobro zabavimo ove sezone - rekao je napadač St. Paulija Marius Ebbers.

NAVIJAČI SPASILI KLUB
Prije sedam godina St. Pauli bio je na rubu bankrota. Klub je ispadao u treću ligu i trebao se ugasiti. No navijači su prodali  140.000 majica u šest tjedana te dogovorili prijateljsku utakmicu s Bayernom, koji im je prepustio svu zaradu i St. Pauli se izvukao.

ŽELE SAMO MLADE IGRAČE
HSV kupuje jeftine igrače i prodaje ih skupo. Kako ćete tako izraditi identitet momčadi. Mi želimo samo mlade njemačke igrače, kako bi se navijači s njima mogli poistovjetiti, rekao je dugogodišnji predsjednik St. Paulija Corny Littmann, koji je otvoreno priznao da je homoseksualac.

Cijeli tekst je preuzet sa http://www.24sata.hr/sport/vratio-se-st-pauli-njima-je-samo-do-dobre-zabave/187475/ jer znam da ne klikate, al' ima par fotki ako nekoga interesira. Autor: Stjepan Mati.
Evidentirano

Klošar
Kadet

SVI SMO MI STARI PANKSI .....

« Odgovor #14 : 19. Rujan 2010, 13:17:44 »

St. Pauli - HSV danas u 15 : 30 na Eurosport 2 :-)
Evidentirano
 Str: [1] 2 3
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!