PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« : 28. Siječanj 2011, 14:39:20 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #1 : 31. Ožujak 2011, 09:36:07 » |
|
http://www.index.hr/sport/clanak/srebric-hns-ce-ubuduce-tuziti-problematicne-navijace-moramo-traziti-pravnu-zastitu/544828.aspxSrebrić najavio da će odsada tužiti problematične navijače. Još više od toga se nadam da će državni odvjetnik i sl. podizati tužbe protiv onih koji problematično obavljaju visoko profitabilne funkcije u državnom sportu. Ima tu ta fotka sa stade de francea. Jel to vama slovo U ili više kao poruka-gle, napravili smo invaziju na francusku? Ja čak i ne vidim ovo prvo, možda krivo gledam, ali...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #2 : 31. Ožujak 2011, 17:30:19 » |
|
Ima tu ta fotka sa stade de francea. Jel to vama slovo U ili više kao poruka-gle, napravili smo invaziju na francusku? Ja čak i ne vidim ovo prvo, možda krivo gledam, ali...
Uvijek sam protiv ustašluka na stadionima ali fakat niti ja ne vidim nigdje nikakvo "U". Ne znam gdje ga novinari vide. S druge strane, to je index pa...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Uvijek sam al nikad do kraja. Večer u gradu ti donese neki lijek u nekom kutu gdje samoća se zbraja Uvijek s malo premalo para. Kad upale se svjetla ode dim A miris noći opet postaje stvaran" "Bi mogo da mogu", Haustor
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #3 : 31. Ožujak 2011, 19:00:30 » |
|
Ima tu ta fotka sa stade de francea. Jel to vama slovo U ili više kao poruka-gle, napravili smo invaziju na francusku? Ja čak i ne vidim ovo prvo, možda krivo gledam, ali...
Uvijek sam protiv ustašluka na stadionima ali fakat niti ja ne vidim nigdje nikakvo "U". Ne znam gdje ga novinari vide. S druge strane, to je index pa... Ga sad vidis il da ti uvecam?  
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
When we are good they dont remember When we are bad they never forget
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #4 : 31. Ožujak 2011, 20:18:25 » |
|
Ne pravi se pametan  . U prvom članku nije bila cijela fotografija prikazana. Vidio sam i ja sad na netu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Uvijek sam al nikad do kraja. Večer u gradu ti donese neki lijek u nekom kutu gdje samoća se zbraja Uvijek s malo premalo para. Kad upale se svjetla ode dim A miris noći opet postaje stvaran" "Bi mogo da mogu", Haustor
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #5 : 31. Ožujak 2011, 23:21:31 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #6 : 02. Travanj 2011, 09:27:59 » |
|
Da, i ja sam mislio da se to odnosi na onu gornju fotku zastave francuskog saveza.
Kakav savez, takvi navijači...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #8 : 26. Travanj 2011, 10:03:25 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #9 : 14. Lipanj 2011, 12:49:23 » |
|
http://www.vjesnik.hr/Article.aspx?ID=FCD18373-64EF-4AF1-AB92-0E1692A01B71Većina koja se navikla na huliganske ispade, atmosferu u Splitu nazivala je - sjajnom. To samo pokazuje u kakvoj zabludi živimo, jer ono što je za nas normalno, u nogometnoj Europi je - nepoželjno. HNS sada prijeti privatnim tužbama protiv huligana, no mala je to satisfakcija za počinjenu štetu. Savez bi, pravno je točno, mogao tužiti svakog ulovljenog navijača koji je bacao baklje, mogao bi tužiti i navijača koji je izvjesio plakat s kukastim križem.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #10 : 15. Studeni 2011, 01:54:50 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #11 : 15. Studeni 2011, 14:51:58 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zlajdomens
ČLAN UDRUGE
Junior

|
 |
« Odgovor #12 : 15. Studeni 2011, 22:18:17 » |
|
e moj sendmen prestani nalazit priče u indexu glorijama i 24 sata 
|