Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: Marković odlazi ????  (Posjeta: 3018 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
brutek
Junior

« Odgovor #15 : 18. Studeni 2010, 14:03:45 »

UEFA će pokrenuti istragu protiv Vlatka Marković zbog izjava o homoseksualcima, izvijestili su AP i NBC. U Uefi navode da su pokrenuli istragu zbog povrede pravila koja se odnose na diskriminaciju i primjereno ponašanje nogometnih dužnosnika.

Prema članku 11. pravilnika o ponašanju predviđene su sankcije za svakoga tko "povrijedi dostojanstvo osobe ili skupine", dok članak 5. nogometnim dužnosnicima zabranjuje vrijeđanje.

U Uefi kažu da će saslušanje biti 25. studenoga. Markovića Uefa zbog izjava može suspendirat iz svih nogometnih dužnosti.

http://www.index.hr/sport/clanak/uefa-pokrenula-istragu-protiv-markovica-zbog-homofobnih-izjava/524036.aspx

Nadajmo se!!!  cool
onda bi se trebala povesti istraga protiv cijelog saveza zbog ustaševanja i ostalih govora mržnje
i suspenzija istog
Evidentirano
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #16 : 18. Studeni 2010, 16:51:25 »

ahh, jbg, tražiš previše...
Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #17 : 19. Studeni 2010, 12:47:13 »

Markovic je sportplusu demantirao da mora u Nyon, u sjediste UEFE, da objasni homofobne izjave.

"To su lazi koje konstantno servirate javnosti. Jel me cujete? Sutra nazovite bilo koga u UEFI, pa cete vidjeti kako me zovu. Ako vam vlasnici novina i glavni urednici naredjuju da lazete, onda vam ja skidam kapu."

Novinari se polako ohrabruju reci svoje stavove.
Npr. u opisu utakmice protiv Malte naglaseno je da se na tribinama najvise vodila rasprava ko je vise upropastio hrvatski nogomet, Markovic, Stimac, Mamic. "Visoki nogometni oci poticu homofobnu kulturu navijanja pa vise nikome na tribinama nije cudno slusati ustaske poklice, pozive na vjesanje srba, ubijanje homoseksualaca, sprdanje s Romima...Tuzna, kisna, maksimirska srijeda."
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #18 : 24. Studeni 2010, 22:06:15 »

http://www.index.hr/sport/clanak/i-gary-neville-protiv-markovica-sto-on-smatra-normalnim/524223.aspx
Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #19 : 25. Studeni 2010, 08:07:24 »

http://www.vecernji.hr/vijesti/bogdanic-mamicu-vrati-novac-koji-homoseksualci-daju-dinamu-clanak-216324

Nije striktno on topic , ali zanimljivo.
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #20 : 28. Studeni 2010, 20:38:37 »

http://www.index.hr/sport/clanak/nogometni-savez-zagrebacke-zupanije-podrzao-stimca-markovic-dobio-sam-tri-glasa/525765.aspx

Interesantno. Taj brleković se iz nekog razloga suprotstavio mamiću. Događa li se to sindrom štakora i broda koji tone?

A sandman je pitao kaj mislimo o kandidaturi štimca.
Ukratko, 2 zla, odabrati manje. Štimac bar na razini diskursa djeluje civiliziranije, bolje poznaje nogomet. Ono što nas sa štimcem sasvim sigurno čeka je liga 16, i to iduće 4 sezone. Protiv toga sam jako, ali broj klubova i nije ključni problem. S druge strane, štimac je najavio obavezno preoblikovanje klubova, što pozdravljam.

Trenutni kadrovi u HNS-u su najgori isprdci iz doba dok je tuđmanizam bio u zenitu moći.
Ako moram birati između đure brodarca koji je sisački glavaš i rena sinovčića koji dila drogu, izabrat ću ovo drugo. To je neki moj princip koji primjenjujem i kad su politički izbori, znam da ovdje ima dosta ljudi koji ne idu na birališta, pa im je vjerojatno i sad svejedno tko će voditi HNS.
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #21 : 30. Studeni 2010, 12:33:41 »

Igor Štimac: Neće me izbaciti s tim jugoslavenskim štosevima.
http://www.24sata.hr/nogomet/srebric-i-markovic-izbacuju-stimca-iz-utrke-za-vrh-hns-a-200283

što sve mora sadržavati prijava:

Kandidat mora navesti prebivalište u zadnjih godinu dana

Kandidat ne smije biti aktivan sudac zadnje tri godine

Mora predati uvjerenje da ne posreduje pri prodaji igrača

Kandidat mora donijeti potvrdu da se protiv njega u zadnjih godinu dana ne vodi kazneni postupak

Kandidat mora imati podršku sedam županijskih saveza
Evidentirano

PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #22 : 01. Prosinac 2010, 14:07:05 »

Prema nekim računicama Štimac već sada ima 25 glasova koji donose mjesto predsjednika HNS-a.
http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/stimac-ovo-je-jos-jedna-potvrda-da-cu-biti-predsjednik-clanak-222447

Evidentirano

PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #23 : 30. Prosinac 2010, 15:58:31 »

Sapunica se nastavlja...
http://dalje.com/hr-sport/igor-stimac--maske-su-pale-ne-odustajem-od-mjesta-predsjednika-hns-a/329086
Evidentirano

PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #24 : 07. Siječanj 2012, 10:46:18 »

UMJESTO PRIJEMA HNS DOBIO JASNU PORUKU: 'Nevjerojatna je želja ove ekipe iz vrha HNS-a da ostanu u foteljama'

Afere koje iz Hrvatske nogometne lige, ili kako naš Došen već godinama govori - ljige, zaskaču nas gotovo na svakodnevnoj bazi i sve upućuje na to da je hrvatski nogomet korumpiran od glave do pete, što ni ne čudi vidimo li kakvi sve likovi vode najveće domaće klubove. Bez obzira što je već na više mjesta u svojim istupima aktualni ministar Željko Jovanović jasno dao do znanja što misli o čelnicima Hrvatskog nogometnog saveza, ovi ipak ne odustaju od pokušaja da se zadrže na površini. Poručivao je Jovanović da je jasno kako su za stanje u hrvatskom nogometu najodgovorniji čelni ljudi HNS-a, kao i da koriste reprezentativne uspjehe ne bi li prikrili goruće probleme.

Sve to Srebrića nije zasmetalo da javno, putem medija, poruči da će HNS zatražiti da ih ministar primi. Novinari su ga odmah upitali što misli o Jovanovićevim istupima, ali to Srebrić nije htio komentirati, napomenuvši kako se HNS deklarirao da se iskorijeni sve ono što nije dobro za nogomet. Čim je ova vijest objavljena u medijima, smjesta je uslijedila Jovanovićeva reakcija, i to ni manje, ni više, nego preko njegovog Facebook profila. Ovaj put ona je bila još jasnija. Toliko jasna da zapravo jasnija ne može biti.

?Nevjerojatna je želja ove ekipe iz vrha HNS-a da ostanu u foteljama, koje ih izgleda zanimaju neusporedivo više od nogometa i nogometaša. Vrlo rado ću ih, zajedno sa svojim doministrom za sport Skansijem, primiti na razgovor jer možda im taj razgovor pomogne u razmišljanju da podnesu ostavke", napisao je ministar, a potom dodao i da vrh HNS-a treba podnijeti ostavke zbog odgovornosti koju snose za otužno stanje hrvatske nogometne lige, koja je, smatra on, potonula u močvari korupcije, nemorala i neodgovornosti manjine koja sramoti većinu istinskih zaljubljenika u nogometnu igru.

?Prvi korak u spašavanju nogometa je ostavka Srebrića i Markovića, bolje je da časno odu dok još imaju priliku, nego da nečasno ostanu i jednu minutu duže. Svojim odlaskom otvaraju vrata novim, svježim, osobno se nadam brončanim vatrenim, koji će sigurno imati viziju, ideje, program i plan kako vratiti našem nogometu ne samo brončani, nego i zlatni sjaj?, sasvim je otvoreno poručio koja su njegova očekivanja od vladajuće nogometne garniture. Takav stav bio je vidljiv već i iz njegovog svojevrsnog manifesta kojeg je Lupiga ekskluzivno objavila još prije tri tjedna, ali sve to neće spriječiti čelne ljude HNS- a da se bore do zadnjeg daha.

Tekst preuzet od http://www.lupiga.com/vijesti/index.php?id=6513

Izgleda da će se novi ministar "zakrvit" s vrhom HNSa. Doista se iskreno nadam da će u tome i uspiti, te osloboditi nogomet od markovića, srebrića, širića, djedovića, medića, sinovčića, žužula, zecova i ježina, glavaša i štimaca, svih tih kvazi menađera, poduzetnika, političara, ljubitelja nogometa i oka sokolovih.
« Zadnja izmjena: 07. Siječanj 2012, 10:49:38 PeaceDefender » Evidentirano

Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!