Anketa
Pitanje: Mislite li da će u Hrvatskoj itko biti kažnjen zbog namještanja utakmica?
Da - 2 (7.7%)
Da, ali ne oni pravi krivci - 10 (38.5%)
Ne - 14 (53.8%)
Ukupno Glasova: 23

Str: 1 [2] 3 4 ... 6
  Ispis  
Autor Tema: HNL mafija  (Posjeta: 3780 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #15 : 26. Srpanj 2010, 08:50:47 »

Nemoj postat takve stvari! To je nemoguće!   angry angry

Dinamo i Hajduk su stupovi hrvatskog nogometa, časni i pošteni, najhrvatskiji i najkatoličkiji klubovi. A ti sa svojim širenjem takvih obmana podrivaš temelje sporta u Hrvata. Ti i tvoja kvaziboljševička skupina! angry

laugh laugh laugh laugh
Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #16 : 26. Srpanj 2010, 09:30:21 »

A evo i reakcija HNSa:

Marković: Lopovluka ima svugdje, kakve ovo sad ima veze s HNS-om?

http://www.jutarnji.hr/vlatko-markovic--vjerujem-u-hrvatsku-policiju--ona-je-na-potezu/849793/

I još:

Mamić je u Brazilu i šuti na optužbe, a Srebrić iz Latvije odbija komentirati

http://www.jutarnji.hr/mamic-u-brazilu-bezbrizno-trazi-pojacanja-i-suti-na-optuzbe/849785/
Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
Vjeko
Kadet

« Odgovor #17 : 26. Srpanj 2010, 10:47:10 »

počelo je počelo...http://www.index.hr/sport/clanak/ante-sapina-vec-je-u-zatvoru-ista-sudbina-ceka-i-mamica-marica-i-djedovica/503706.aspx
Evidentirano

kreten-skupina od deset žaba:)
Vjeko
Kadet

« Odgovor #18 : 26. Srpanj 2010, 13:45:32 »

znači li to ono što ja mislim da znači ako štimac umješan  cry
http://www.24sata.hr/news/stimac-i-sinovcic-takoder-sumnjivi-za-namjestanja/183839/
Evidentirano

astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #19 : 26. Srpanj 2010, 14:00:45 »

Ja se nadam da znači, jer možda onda istraga uplete i M. i skine nam ga s k...
Evidentirano

Vjeko
Kadet

« Odgovor #20 : 26. Srpanj 2010, 15:33:20 »

u svakom zlu neko dobro  grin
Evidentirano

astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #21 : 27. Srpanj 2010, 08:26:06 »

Sad nam vratite Kup, a Dinamo izbacite u drugu ligu

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EklpElppZuwabWwIIw&tmpl=coranto_hrv_news
Evidentirano

PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #22 : 21. Kolovoz 2010, 21:27:30 »

Dobar tek ti želim!!!  evil

http://dalje.com/hr-sport/vlatko-markovic---pojest-cu-govno-ako-su-maric-ili-mamic-krivi/318701
Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #23 : 22. Kolovoz 2010, 08:31:18 »

Koja trabunjanja ishlapjelog starca! "Pa nismo mi bilo tko, tražit ću od Platinija objašnjenje za drukčiji tretman..."

Da, vlatko, to su isti oni zli ljudi koji su ti oduzeli Euro. Sjećaš se, imao si zagarantiranih 90% glasova. Sad su u sprezi sa njemačkom policijom. Sigurno je iza svega toga neki udbaš iz travnika koji zadnjih 50 godina živi u offenbachu, a mrzi tebe i mamiće jer ste hrvati, katolici i dali ste život dinamu i hrvatskom nogometu.
Upozori zorislava dok još stigneš, vrijeme je za novi početak. Zdravka nema vremena spašavat, jebiga nek se snađe. U bosnu ne valja, vidi što branimiru rade. U zenicu nemoš vako star, ubi te za mjesec dana.
Izvadi iz "Uvijek vjerni" blagajne miljon eura, kad jaca neće posudit zrakoplov, možda bi mogli ti i zorko do nekojeg diktatora u africi, malo tamo ustrojit taki fudbal, pardon nogomet, kaki je u nas.

Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
sokre
Mlađi pionir
*

« Odgovor #24 : 23. Kolovoz 2010, 00:15:00 »

Koliko me sjećanje služi taj čovjek je bio iz Travnika i kad je Zagreb uveo u prvu ligu u utakmicama protiv Osijeka u koje se svi kunu i spominju rekord stadiona , ne pada mi na pamet braniti ga , ali zašto nam onda nije smetalo to otkuda je????
Evidentirano
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #25 : 23. Kolovoz 2010, 00:43:30 »

Istina, Cipra. Urbani fašizam.  embarrassed
Evidentirano

cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #26 : 25. Kolovoz 2010, 13:55:30 »

Između satire i političke korektnosti biram ovo prvo. Zovite to kako hoćete, al ne vidim nikih problema u tom što je napisato.
"A zašto nam onda nije smetalo otkud je" ; u onom postu gore pišem samo ja, a ne više nas.

Tim se rekordom ponosim jer ne govori toliko o sportskom dostignuću (izborena je prva yu-liga), koliko o popularnosti kluba među zagrepčanima. Tko je bio trener, tko tehniko, a tko lijevi bek nije mi prebitno u cijeloj priči.

On topic, sve je izglednije da će bruno marić i zoran mamić biti suspendirani, jer to od vlatka markovića traži zli michel platini. S nestrpljenjem čekam tu odluku, iako ona, osim kraćeg moralnog zadovoljstva hrv. ljubiteljima nogometa, ne nosi nikakve ozbiljne posljedice. 
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #27 : 25. Kolovoz 2010, 14:04:39 »

Malo starija vijest, možda ste čitali, možda ne, ali meni je ovaj dio tak smiješan...

Šokirani Marić, u nedjelju navečer bio je zatrpan pozivima.
- Bio sam u crkvi navečer od 19 do 20 sati i kad sam uključio mobitel vidio sam svu silu poziva - kaže Marić.

laugh  rolleyes  laugh     

...i ovaj dio mi je zakon...

- Uh, da sam znao o čemu se radi, ne bih o tome govorio pred ženom i djecom. Još da mi policija bane u kuću...

laugh  ...hahaha, nije se još riješio dokaza i sad ga žena i djeca ucjenjuju...  laugh

http://www.24sata.hr/sport/sudac-maric-tog-covjeka-sam-vidio-dvaput-u-zivotu/183790/
Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
Krminho
ČLAN UDRUGE
Kadet
*

« Odgovor #28 : 27. Kolovoz 2010, 12:54:30 »

http://sportske.jutarnji.hr/markovic-se-okurazio--da-sam-ja-bio-u--rusanovoj--tog-boksica-bih-bacio-kroz-prozor-/881045/

Nevjerojatan lik.  angry
Evidentirano
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #29 : 29. Kolovoz 2010, 20:11:43 »

Ne znam koliko pratite ovaj bizaran razvoj događaja u vezi uefinog istražitelja Robina Bokšića, ali dinamo se potrudio organizirati press konferenciju na koju su pozvali dostavljača pizze iz crikvenice i nekog bivšeg kladioničara koji su tog bokšića, kojeg otprije osobno poznaju, optužili da je mafijaš, da im duguje novce, da je prljavim novcem sagradio apartmane itd.

Nakon toga uskače vlatko marković u ovom linku koji je dao krminho i eto, tvrdi, da robin bokšić ne radi za uefu, i da je ta osoba lažnim predstavljanjem prevarila novinare i dinamovce. Znači, poentira on svojom logikom, sad je jasno da nitko nikad nije ni sumnjičio mamiće za namještanje i platini je vidio da je sve u redu.

Slažem se krminho, nevjerojatni su! Količina bljuvotina kojom pokušavaju vrijeđati zdrav razum javnosti samo govori koliko su debelo zaštićeni (bili). Može istragu voditi fifa, uefa, vlatko ili sam zoki mamić, ako se toga primi njemačka policija, a oni žele zaštititi svoj nogomet, koji gledaju milijuni gledatelja, onda neće biti vrludanja.

Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
 Str: 1 [2] 3 4 ... 6
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!