cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« : 23. Studeni 2009, 02:37:47 » |
|
Okupljanje na standardnom mjestu od 14h.
Bilo bi prebolesno da ove godine izborimo Europu, a to možemo jedino ovako. Ajmo bijeli!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
|
|
|
Ronny
|
 |
« Odgovor #1 : 23. Studeni 2009, 03:29:49 » |
|
za europu se možemo izborit jedino ak bude referendum 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #2 : 24. Studeni 2009, 10:19:49 » |
|
U Zagreb bez Anasa Sharbinija, natekao mu nožni prst...http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkVAppykEEsJmyrKgs&tmpl=coranto_hrv_newsHajduk će doći nešto oslabljen, ali i njima je kup spas sezone... nada umire posljednja.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
alleycatWAZ
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #3 : 24. Studeni 2009, 10:36:16 » |
|
Ja se ne bojim tog njihovog da im je kup spas sezone.. ko ih j***, bolji smo od njih i proči ćemo! Forza Zagreb!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
.1.4.8.4.
|
|
|
|
chief_wolfinjo
|
 |
« Odgovor #4 : 24. Studeni 2009, 14:54:11 » |
|
nadam se pozitivnom rezultatu... bilo bih odlično da ne primimo gol  samo se nadam da igrači neće podcjeniti hajduk i da će igrati borbeno. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Remiz
Stariji pionir

|
 |
« Odgovor #5 : 24. Studeni 2009, 16:05:52 » |
|
Jedno je sigurno, zapravo jedno od dvoga... (a) Sutra će u novina osvanuti tekst o tome kako je utakmica nemještena, kako u svemu tome Štimaci ima svoje prste, kako će Zagreb voditi na poluvremenu, a Hajduk dobiti na kraju ili (b) ništa se specijalno neće događati prije utakmice, onda će Vugrinec bljesnuti, zabiti jedini gol na utakmici, a drugi dan će novine i ulica početi brujati da je Hajduk prodao utakmicu i bla, bla... Osobno bih želio da se postave muški, onako kako se treba postaviti domaća momčad, pa da vidimo... 'Oćemo pobjedu!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #6 : 24. Studeni 2009, 20:13:52 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #7 : 25. Studeni 2009, 08:10:26 » |
|
Za klupsku stranicu Štimac kaže da su svi kompletni i zdravi. Normalno, traži se pobjeda bez primljenog gola. http://nkzagreb.hr/main.asp?dir=vijest&vijestid=232
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #8 : 25. Studeni 2009, 19:20:13 » |
|
Koja smjesna utakmica! Tolko antitalenata na okupu, strava!!!!!! Ko da nisu smjeli dat gol i jedni i drugi! Pitanjce jedno! Kak ide ona pjesmica kontra policije (isel sam na pipi pa nisam cul) i cemu ta pjesmica, kolko sam shvatil pjevala se kad je bila bakljada al kaj nismo mi svi za bakljade, dimne i pirotehniku dok god nije u terenu jel?!?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
When we are good they dont remember When we are bad they never forget
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #9 : 25. Studeni 2009, 19:37:25 » |
|
Ne znam, čini mi se da je bila spontana, a nemam ni pojma više kak je išla. To je jedna od onih spur of the moment pjesmica...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Klošar
Kadet

SVI SMO MI STARI PANKSI .....
|
 |
« Odgovor #10 : 25. Studeni 2009, 19:40:08 » |
|
haha... pa tko je pjevao protiv policije ??? Torcida ili WAZ? LOL
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #11 : 25. Studeni 2009, 20:04:09 » |
|
Ful mi je žao kaj nisam mogao biti na tekmi. Pročitao sam da je igra bila bez veze, al ipak... Nema veze, sljedeća je u subotu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Uvijek sam al nikad do kraja. Večer u gradu ti donese neki lijek u nekom kutu gdje samoća se zbraja Uvijek s malo premalo para. Kad upale se svjetla ode dim A miris noći opet postaje stvaran" "Bi mogo da mogu", Haustor
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #12 : 25. Studeni 2009, 20:13:36 » |
|
Pa tekma je bila ful dobra i napeta za HNL standarde. Mogli smo im napunit mrežu, al napad danas nije bio sposoban. Bili smo bolji za 2 gola razlike, ali rezultat se piše. Glavno pitanje je hoćemo li se moć tak hrabro postavit i u splitu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
brutek
|
 |
« Odgovor #13 : 25. Studeni 2009, 20:41:18 » |
|
uz relnih 5-3 na kraju to je čak i ok, jer smo veći dio tekme igrali s igračem manje meni onaj krstanović zgleda samo postavljen u igru da publika ima na kog šizit prateći njegovo kretanje, pa i često szudaranje sa svojim igračima, mlakost, mlitavost, došel sam do zaključka da dugo nisam vidio taktički, a i opće, neinteligentnijeg igrača
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chief_wolfinjo
|
 |
« Odgovor #14 : 26. Studeni 2009, 09:17:28 » |
|
ako ništa drugo, nismo primili gol što je isto vrlo važno. sad u splitu, da nekak zabijemo gol i na konju smo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|