Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Dream Team Hrvatske od osamostaljenja???  (Posjeta: 1267 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Lobelt Jablonečki
Gost
« : 05. Studeni 2009, 09:41:33 »

Evo, sve piše u naslovu, od 1990. najbolji igrači kaj su igrali za naš dres, napišite svoju momčad snova, budite Ćiro, Slaven, Otto i Cico!  grin

Evo moje:

Ladić

Srna       Šimić           Štimac        Jarni

Modrić     N. Kovač     Prosinečki     Asanović

Šuker           Pršo

P.S.
Dvojba mi je velika bila za poziciju drugog štopera, dal da ubacim R. Kovača,Bilića, Šimunića, možda čak i Jerkana?  smiley Metnul sam Štimčinu, ne volim ga inače,al ko igrač je bil pravi.
Vjerovatno buju neki pitali, zakaj nema Bobana? Zato kaj je po meni Modrić ključniji igrač za repku zadnje 3 godine neg kaj je Boban u svojih 7 godina repkovanja. Na uštrb Prosinečkog, Ćiro je forsal Bobana,al on u repki osim tekme sa Slovenijom, nije mi niš ekstra odigral(a možda se i varam, možda je još koju vrhunski odigral,već je to davno bilo). Svi vele da je on bil u Milanu, je, bil je, al tek je '99 bio član prve postave, do tad je bil vodonoša Savičeviću i ostalim vedetama Milana. U repki su mi tad i Asanović i Žuti bili jači neg Boban. This is my opinion,ajmo sad vaše sastave!
Evidentirano
brutek
Junior

« Odgovor #1 : 05. Studeni 2009, 11:00:21 »

srna je valjda samo jednu tekmu igral na tom mjest gdje si ga stavio, što je premalo
a sve ostalo je ionako stvar osobnih afiniteta, pa trebaš sastaviti momčad koja je iz tvojih snova, a ne kak misliš da je netko zaslužio, a netko nije
jer po zaslugama bi se onda samo statistika gledala...
meni se npr šuker još iz dana u dinamu nije sviđao zbog ega, sebičnosti, ali je sigurno napravio najveću karijeru...
asanovićev lakat je koma, njegovo mijenjanje i neostavlčanje dubljeg traga u klubovima drugo,  a statistika u repki sasvim treće...
rijetki su poput jarnija potpuno neupitni, jer boljeg lijevog beka jednostavno nisamo nikada ni imali, a tko zna hoćemo li i imati...
Evidentirano
Lobelt Jablonečki
Gost
« Odgovor #2 : 05. Studeni 2009, 11:17:12 »

pa baš zato nisam ubacio ak gledamo statistiku npr. bokšića u repku. ok, ja ne volim bobana, pa mi zato nije na popisu.  smiley

a jebiga, stavio sam sustav 4-4-2, pa mi zato tam igra srna, kaj je inače njegova pozicija.
Evidentirano
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior
*

« Odgovor #3 : 09. Studeni 2009, 10:10:39 »

Evo, sve piše u naslovu, od 1990. najbolji igrači kaj su igrali za naš dres, napišite svoju momčad snova, budite Ćiro, Slaven, Otto i Cico!  grin

Evo moje:

Ladić

Srna       Šimić           Štimac        Jarni

Modrić     N. Kovač     Prosinečki     Asanović

Šuker           Pršo

P.S.
Dvojba mi je velika bila za poziciju drugog štopera, dal da ubacim R. Kovača,Bilića, Šimunića, možda čak i Jerkana?  smiley Metnul sam Štimčinu, ne volim ga inače,al ko igrač je bil pravi.
Vjerovatno buju neki pitali, zakaj nema Bobana? Zato kaj je po meni Modrić ključniji igrač za repku zadnje 3 godine neg kaj je Boban u svojih 7 godina repkovanja. Na uštrb Prosinečkog, Ćiro je forsal Bobana,al on u repki osim tekme sa Slovenijom, nije mi niš ekstra odigral(a možda se i varam, možda je još koju vrhunski odigral,već je to davno bilo). Svi vele da je on bil u Milanu, je, bil je, al tek je '99 bio član prve postave, do tad je bil vodonoša Savičeviću i ostalim vedetama Milana. U repki su mi tad i Asanović i Žuti bili jači neg Boban. This is my opinion,ajmo sad vaše sastave!

ovak bi ja to još malo promiša. srnu svakako naprijed a na njegovo mjesto ćorluku. modrića na mjesto niko kovača.
i umjesto prše recimo vlaović
nemam niš protiv braće kovač i prše u igračkom smislu al mi nikad ne bi za repku igrao netko ko nema minute odigrane u HNLu.
Evidentirano
DP2
Kadet

« Odgovor #4 : 09. Studeni 2009, 10:47:35 »

Sori,malo si kiksao! Pršo nema minute u HNLu????????
Pršo je najbolji čovjek koji je ikad obukao hrvatski dres!!!!!!
Evidentirano

Ljudi koji hodaju po marginama društva, žive slobodnije.
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior
*

« Odgovor #5 : 09. Studeni 2009, 10:57:01 »

Sori,malo si kiksao! Pršo nema minute u HNLu????????
Pršo je najbolji čovjek koji je ikad obukao hrvatski dres!!!!!!

okej, mea culpa, odigro je jednu sezonu u pazinki, jel tak?
nisam rekao dal je najbolji čovjek il nije, slažem se da je igračina bil.
Evidentirano
DP2
Kadet

« Odgovor #6 : 10. Studeni 2009, 07:03:30 »

Meni je uza sve kvalitete, najbolji jer su ga odj... i hajduk i dinamo.
Evidentirano

Ljudi koji hodaju po marginama društva, žive slobodnije.
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!