astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #15 : 10. Prosinac 2009, 10:17:13 » |
|
Imaš pravo, ali kaj ja mogu kad mi je lik simpa, a uz to je i borben, kvalitetan, a i među prvima koji pozdravljaju navijače. U svakom slučaju ima vremena, ima nekoliko dečki u klubu koji su zaslužili. Bit će gusto u svibnju kad će se odlučivati! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
|
|
|
Ronny
|
 |
« Odgovor #16 : 10. Prosinac 2009, 17:51:45 » |
|
da se mene pita ja bi mu "ponos" uručio još večeras... neću zaboravit tekmu sa belupom, zagreb gubi 0-3 a mi cijelo drugo poluvrijeme navijamo, nismo stali ni minute... na kraju završi 3-3 i samo jefton nas dođe pozdravit... kolko god mi je to drago, tolko je i sramota za ove naše "zagrebačke" dečke...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #17 : 12. Prosinac 2009, 11:58:05 » |
|
...polako, polako. Ima još tekmi za igrati.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #18 : 24. Kolovoz 2010, 17:52:05 » |
|
Jefthon već možda nakon Zadra? Što ?izopćenik?od prve momčadi, inače standardni igrač Zagreba Jefthon mora napraviti da se vrati u kadar, nakon što mu je do daljnjega izrečena suspenzija zbog neodgovorne igre u petak protiv Intera? Odgovor smo potražili kod autora stegovne mjere, Zagrebovog trenera Ivu Šuška nakon što smo prije toga odgledali Jefthonov solo ? trening s pomoćnim trenerom Madunovićem, kojega je Brazilac, ruku na srce, odradio maksimalno odgovorno: ?Već u dosadašnjem zasebnom radu dvaput dnevno vidi se da je Jefthon odrađivanju kazne pristupio na uzornoj profesionalnoj razini. Dokle će raditi zasebno, i hoće li, i koliko biti i novčano kažnjen, ovisi ponajprije o njemu samom i namjeri da što prije shvati da je pogriješio. Evidentno je, međutim, da svatko mora otrpjeti za svoje pogreške i da s te strane nema za nikog progledavanja kroz prste?. Kazuje također Šušak da mu ni u Jefthonovom, niti u ikojem sličnom slučaju, ne pada na pamet iživljavanje u ime brušenja osobnog autoriteta. Stoga naglašava da, ako Jefthon nastavi zasebno raditi kako je započeo, vidi ga u konkurenciji za slijedeću utakmicu nakon subotnje u Zadru, a to je nakon pauze zbog nastupa reprezentacije sraz sa zahuktalim Splitom 10. rujna u Kranjčevićevoj. http://nkzagreb.hr/main.asp?dir=vijest&vijestid=418&ld=R
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #19 : 25. Kolovoz 2010, 13:27:11 » |
|
On je potreban ovoj momčadi, i mislim da je jedino razumno rješenje ove situacije da zaigra protiv splita. A i šušak, nadam se, ne pati od nabijanja autoriteta na djetinjaste načine.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #20 : 03. Rujan 2010, 17:25:46 » |
|
On je potreban ovoj momčadi, i mislim da je jedino razumno rješenje ove situacije da zaigra protiv splita. A i šušak, nadam se, ne pati od nabijanja autoriteta na djetinjaste načine.
http://www.hrsport.net/vijesti/403088/nogomet-1-hnl/jefthon-pomilovan-prije-italijePrije odlaska na put Ivo Šušak ukinuo je suspenziju Brazilcu Jefthonu, koji je zbog svog izdanja na utakmici protiv Intera bio poslan "na led", odnosno na posebne treninge s pomoćnim trenerom. Šušak je uočio da Jefthon svoju kaznu odrađuje uzorno i profesionalno te će brazilski nogometaš ponovno naći svoje mjesto u konkurenciji za prvi sastav Pjesnika. Na put su krenuli sljedeći igrači: Višić, Herceg, Pavlović, Tokić, Celjak, Štiglec, Mikulić, Ivanković, Džolan, James, Jefthon, Abdurahimi, Jugović, Parlov, Oršulić, Novosel, Šovšić, Jurendić, Dedić, Pejić, Sukaj i Medić. Ivan Krastanović ostao je u Zagrebu zbog problema s koljenom, kao i drugi vratar Bašić, koji se ozlijedio još prošlog tjedna.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #21 : 25. Ožujak 2011, 08:40:43 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
zlajdomens
ČLAN UDRUGE
Junior

|
 |
« Odgovor #22 : 25. Ožujak 2011, 10:04:11 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #23 : 25. Ožujak 2011, 10:19:10 » |
|
Zajedno su počeli igrati nogomet??? Kk!!! Pa koliko lik ima godina???
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #24 : 25. Ožujak 2011, 11:50:50 » |
|
Malo si zabrijao: ""Međutim, Carlos recimo nikada nije popio ni kap alkohola, uvijek je na Coca-coli, dok mi ostali nismo ljubitelji žestokih pića. Najčešće pivo, ponekad vino, no nama su zapravo najvažniji pjesma i ples. Ipak smo mi Brazilci i to nam je u krvi, pogotovo u vrijeme karnevala kada je nostalgija najveća""
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #25 : 25. Ožujak 2011, 17:23:26 » |
|
Malo si zabrijao: ""Međutim, Carlos recimo nikada nije popio ni kap alkohola, uvijek je na Coca-coli, dok mi ostali nismo ljubitelji žestokih pića. Najčešće pivo, ponekad vino, no nama su zapravo najvažniji pjesma i ples. Ipak smo mi Brazilci i to nam je u krvi, pogotovo u vrijeme karnevala kada je nostalgija najveća"" Zlajdo čita na preskokce :P
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Uvijek sam al nikad do kraja. Večer u gradu ti donese neki lijek u nekom kutu gdje samoća se zbraja Uvijek s malo premalo para. Kad upale se svjetla ode dim A miris noći opet postaje stvaran" "Bi mogo da mogu", Haustor
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #26 : 25. Ožujak 2011, 19:18:03 » |
|
Neeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
Kao lik se nije upoznao s rakijom - šljivovica, lozovača, travarica... ...daj molim te!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|