Str: 1 ... 4 5 [6] 7
  Ispis  
Autor Tema: novi trener NK Zagreba  (Posjeta: 5550 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Klošar
Kadet

SVI SMO MI STARI PANKSI .....

« Odgovor #75 : 01. Lipanj 2010, 12:48:29 »

konzervativni trener, mlakonja, bezveznjak od lika van terena...

jako los izbor, ali to je samo moje misljenje. Mile Petkovic je za njega Mourinho
Evidentirano
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior
*

« Odgovor #76 : 01. Lipanj 2010, 12:54:39 »

ma nije trener uopće tu bitan. ministar ili bilo ko drugi, svejedno je. riba još uvijek smrdi od glave i dok se ne izbaci M. iz kluba nema tu kruha. ove godine smo politički ostali u ligi i to me najviše boli.
i žao mi je što je većina u udruzi odlučila preć preko toga i kao idemo djelovat pozitivno i radovat se novom prvenstvu. svašta. neću se smirit dok se ne vrati grb, plava boja i dok M ne odleprša ko i prijatelj mu Bandić.  
Evidentirano
brutek
Junior

« Odgovor #77 : 01. Lipanj 2010, 15:21:19 »

rezervna boja je nebitna, razni klubovi svake sezone mijenjaju boje
bitna je osnovna boja, a to je bijela, koja onda treba biti prevladavajuća svugdje, pa i u klupskim prostorijama, npr, ali to nije
a ako je kompromis da brojevi budu crveni a grb stari plavi, ja bih čak i prisato na to, bez problema
Evidentirano
Remiz
Stariji pionir
**

« Odgovor #78 : 01. Lipanj 2010, 16:22:52 »

Treba vratit onaj ultrastari grb (kaj Čekićar ima ko avatar) i malo ga dotjerati, ali vrlo malo - bitno je ne pretjerat... i stavit onaj dezen na majice, neznam iz koje je to godine bilo (Nike čini mi se), onaj bijeli dres sa plavom horizontalnom linijom po sredini. Na leđima je unutar linije bio broj, a naprijed grb... i amen... S druge strane, manje su bitne boje, a više to što smo ove sezone ispali, a pitanje je što će biti sljedeće. Ne znam za vas, ali mene to brine daleko više od crvene boje i crvenog grba... Nego, kaj je Šušak vodio Zagreb one sezone kad nam je Vulić utrpao gol iz svlačionice? Ja sam mislio da je tada bio Skoblar... Nego, koji je to dekadentni gubitak prvenstva u pitanju? Zanima me, nije da pokušavam nekaj dokazat ili da branim g. Šuška...
Evidentirano
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #79 : 02. Lipanj 2010, 14:18:25 »

Ne spada 100% ovdje, ali s obzirom da se o njemu pisalo...

http://www.vecernji.hr/sport/nogomet/mile-petkovic-novi-trener-slavena-clanak-149901

Dakle, Petković novi trener Belupa.
Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
vr
Mlađi pionir
*

« Odgovor #80 : 03. Lipanj 2010, 19:56:14 »

Treba vratit onaj ultrastari grb (kaj Čekićar ima ko avatar) i malo ga dotjerati, ali vrlo malo - bitno je ne pretjerat... i stavit onaj dezen na majice, neznam iz koje je to godine bilo (Nike čini mi se), onaj bijeli dres sa plavom horizontalnom linijom po sredini. Na leđima je unutar linije bio broj, a naprijed grb... i amen... S druge strane, manje su bitne boje, a više to što smo ove sezone ispali, a pitanje je što će biti sljedeće. Ne znam za vas, ali mene to brine daleko više od crvene boje i crvenog grba... Nego, kaj je Šušak vodio Zagreb one sezone kad nam je Vulić utrpao gol iz svlačionice? Ja sam mislio da je tada bio Skoblar... Nego, koji je to dekadentni gubitak prvenstva u pitanju? Zanima me, nije da pokušavam nekaj dokazat ili da branim g. Šuška...

prvo '92.  Probaj negdje izvuć rezultate. Sjećam se samo da je bilo čudo kak je NKZ to uspio poraplat.

Mislim da je bodovno skoro poravnat uspio doma remizirat/popušit od Hajduka, pa je onda u zadnjem kolu Hajduk kiksao čini mi se sa Zadrom ali je i Zagreb kiksao, ponavljam ČINI MI SE, bilo je to prije 18g., uglavnom sa te 2 pobjede Zagreb bi bio champion.

Vulić nam je pak dao gol '93. To je bila ista generacija pojačana za Žitnjaka, Špehara iBičanića. U prvu postavu nadirali Regvar, Čižmek... Iz Šibenika došli Karabeg, Godinić..,  ono vrijeme turbo jaka ekipa. Šteta! Došao je i još netko od jakih igrača iz Vartexa...

Evidentirano
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #81 : 10. Rujan 2010, 10:01:11 »

Intervju Ive Šuška Nacionalu, 2003.g. Trener nam je rođak Gojka Šuška.

http://www.nacional.hr/clanak/13494/nakon-pobjede-nad-rusijom-postao-sam-gruzijski-nacionalni-heroj
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
brutek
Junior

« Odgovor #82 : 10. Rujan 2010, 11:55:05 »

Intervju Ive Šuška Nacionalu, 2003.g. Trener nam je rođak Gojka Šuška.

http://www.nacional.hr/clanak/13494/nakon-pobjede-nad-rusijom-postao-sam-gruzijski-nacionalni-heroj
nešto takvog sam spomenuo na prethodnoj stranici
Evidentirano
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #83 : 14. Rujan 2010, 19:37:43 »

Šušak odlazi, vraća se Pavlović

http://www.index.hr/sport/clanak/susak-napustio-klupu-pjesnika-vraca-se-luka-pavlovic/512273.aspx

WTF?!!!!  huh huh huh huh huh huh   angry angry angry angry angry    evil evil evil evil
Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
Ronny
Kadet

« Odgovor #84 : 14. Rujan 2010, 20:09:51 »

naš kaj je najgore od svega? uopće nisam iznenađen... neznam zakaj, al baš ono... počelo se nekaj pozitivno događat oko kluba i ko da sam znao da bu medić nekaj sjebo... slijedeća vijest bu bila da je s abdurahimijem raskinut ugovor, ili da nije na prodaju, ali "slobodan si je naći novi klub"...
Evidentirano
Mladen
Kadet

« Odgovor #85 : 14. Rujan 2010, 20:27:41 »

Mislim da je razlog predsjednikov sin mladi "daroviti" napadac Medic. Ocito on mora igrat a Susak to vise nakon utakmice sa Splitom nije mogel trpit pa su se posvadjali. Mozda u ovome ima istine no nikad neznas.
Evidentirano
brutek
Junior

« Odgovor #86 : 14. Rujan 2010, 21:48:53 »

neeeeee, razlog su rukljač,  smolek, bakota, kovačić, ...
sva ona imena koja su izgradila ugled ovog kluba i stvorili imidž građanskog ponosa
a sada šute i nije ih briga
Evidentirano
brutek
Junior

« Odgovor #87 : 14. Rujan 2010, 22:03:25 »

http://www.jutarnji.hr/susak-smijenjen-jer-je-dokazao-da-medicev-sin-nije-igrac-za-hnl-/886443/
gle, neki čak i vide očito
Evidentirano
Mladen
Kadet

« Odgovor #88 : 14. Rujan 2010, 22:40:18 »

Hmm. Bas se ne slazem oko malog Pavlovica. Nije on uopce los, dapace jako se popravio i trenutno igra jako dobro. Mislim da je autor teksta u vezi toga malo pretjeral, ali isto tako izgleda da sam bio u pravu u mom prethodnom tekstu. Mali Medic je taj razlog iznenadnog odlaska trenera. Kod Pavlovica koji je Medicev potrcko mali bu opet igral a mi bumo gubili utakmice sad ko protiv Splita. U prvih 45 min Medic jr. nije uspio dodati jednu loptu, puknuti na gol i barem sacuvati loptu ako mu ju je netko poslal. Na pocetku drugo poluvremena se nesto popravil kad je poslat na lijevu stranu i vise odostraga ali to je sve bilo katastrofalno. Niti James nije odigral nis pa smo zato i popuhali. No kaj se moze sad opet nam se smijesi druga liga s ovakvim potezima uprave i vodstva kluba.
Evidentirano
Mladen
Kadet

« Odgovor #89 : 14. Rujan 2010, 22:43:56 »

http://sportske.jutarnji.hr/ivo-susak-napustio-kranjcevicevu--medica-vratio-pavlovica-na-klupu-zagreba/886446/
Evidentirano
 Str: 1 ... 4 5 [6] 7
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!