Treba vratit onaj ultrastari grb (kaj Čekićar ima ko avatar) i malo ga dotjerati, ali vrlo malo - bitno je ne pretjerat... i stavit onaj dezen na majice, neznam iz koje je to godine bilo (Nike čini mi se), onaj bijeli dres sa plavom horizontalnom linijom po sredini. Na leđima je unutar linije bio broj, a naprijed grb... i amen... S druge strane, manje su bitne boje, a više to što smo ove sezone ispali, a pitanje je što će biti sljedeće. Ne znam za vas, ali mene to brine daleko više od crvene boje i crvenog grba... Nego, kaj je Šušak vodio Zagreb one sezone kad nam je Vulić utrpao gol iz svlačionice? Ja sam mislio da je tada bio Skoblar... Nego, koji je to dekadentni gubitak prvenstva u pitanju? Zanima me, nije da pokušavam nekaj dokazat ili da branim g. Šuška...
prvo '92. Probaj negdje izvuć rezultate. Sjećam se samo da je bilo čudo kak je NKZ to uspio poraplat.
Mislim da je bodovno skoro poravnat uspio doma remizirat/popušit od Hajduka, pa je onda u zadnjem kolu Hajduk kiksao čini mi se sa Zadrom ali je i Zagreb kiksao, ponavljam ČINI MI SE, bilo je to prije 18g., uglavnom sa te 2 pobjede Zagreb bi bio champion.
Vulić nam je pak dao gol '93. To je bila ista generacija pojačana za Žitnjaka, Špehara iBičanića. U prvu postavu nadirali Regvar, Čižmek... Iz Šibenika došli Karabeg, Godinić.., ono vrijeme turbo jaka ekipa. Šteta! Došao je i još netko od jakih igrača iz Vartexa...