cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« : 14. Rujan 2009, 07:27:18 » |
|
Za sada se dosta piše o Igoru Štimcu. Osobno mislim da je najvažnije da je Pavlović otišao. Vidim da su neki na forumu odmah na nož dočekali Štimca. S tim se ne slažem jer smo svi jako htjeli ostavku Pavlovića, i trebamo biti zadovoljni što ćemo imati novo lice. Pa imali smo trenera koji se nakon svakog jebenog poraza žalio na sreću i "gol koji nas je presjekao" i jedino je on uvijek vidio tu odličnu stranu naše igre, radi koje smo tu gdje jesmo, i to potpuno zasluženo.
Što se tiče Štimca, dajmo čovjeku priliku! Imali smo trenera koji je s našim juniorima prošao sve i svašta i osvojio s njima naslov prvaka-nismo ga htjeli. Sad je vrijeme za nekog sa strane. U zadnjih 15 godina slušajući goste komentatore na hrt-ovim prijenosima utakmica, jedino su, ponavljam jedino Tomislav Ivić i Štimac davali neka zapažanja o samom nogometu koja običan gledatelj nebi sam mogao izvući. Čovjek je dugo igrao nogomet, bio je čvrst igrač, a našim mlakonjama, koji su u petak padali po terenu kao epileptičari po korama od banana, netko treba objasniti da moraju odigrati čvrstu tekmu.
Neda mi se sad iskapati taj podatak, ali mislim i da je na klupi Cibalie Štimac pobijedio Hajduka, tako da mislim da su insinuacije da ćemo izgubiti na poljudu radi štimca, skroz blesave. Na poljudu ćemo izgubiti jer je hajduk za dvije klase bolji od nas, a ahmad sharbini za 10 klasa bolji od krstanovića.
I za kraj, izbjegli smo "Profesora"! I zato, bit će mi drago ako Štimac danas postane trener.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
|
|
alleycatWAZ
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #1 : 14. Rujan 2009, 07:42:11 » |
|
Dajmo čovjeku priliku, apsolutno, ali prvenstvo polako odmiče i biti će pod velikim povečalom. Njegova uloga u osvajanju potrebnih bodova je prevažna a to što je Medićev kompić mu neide na ruku.. Vidićemo..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
.1.4.8.4.
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #2 : 14. Rujan 2009, 07:50:29 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior

|
 |
« Odgovor #3 : 14. Rujan 2009, 08:29:27 » |
|
Ako M. dovede Štimca to je još jedan udarac našem klubu. I slažem se sa svima koji ga dočekuju na nož. To nije rješenje za klub. To je dovođenje trenera po rodbinskim i prijateljskim vezama. Pazi kakva je sad to logika. prvo se forsira kao naš trener, "koji živi za Zagreb i neće otići na prvi mig iz Dinama", makar nije dorasao vođenju ni Dragovoljca, a onda se dovodi čistokrvni hajdukovac. Kaj bu on živio za Zagreb i nebu otišo kad Reja dobi nogu i ovi ga dole pozovu. Molim vas lijepo. To je jedna stvar. Da u trenerske sposobnosti ne ulazim. To kaj lijepo priča iz fotelje zavaljen i prati reprezentaciju ne znači ama baš niš. I da razjasnimo. Otišao je Pavlović ali to je tek početak rješenja problema. Mora otići i Medić. Točka.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Cekicar
|
 |
« Odgovor #4 : 14. Rujan 2009, 08:39:36 » |
|
Ok je to kaj Cipra veli, nebum ni ja na nož dočekao Štimca i siguran sam da čovjek zna nogomet i da će igračima dodati krvi u oči.... Ali s druge strane dal smo mi klub koji se iz sezone u sezonu bori s osrednošću i kaj bumo svake sezone novog trenera dofuravali na klupu jer sam isto tako siguran da Štimac nebu više na klupi nakon kraja sezone (pogotovo ak ne izborime europu a nećemo)....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Po novim pravilima foruma nije dopušteno imati fotku u sigu (potpisu koji ide iza svakog vašeg posta), jer to ometa vidljivost topica. Molim vas da to uklonite.
|
|
|
|
brutek
|
 |
« Odgovor #5 : 14. Rujan 2009, 09:27:41 » |
|
po meni sada je samo lakše obuhvatiti trenera i predsjednika u skandiranju jer, do sad se pavloviću smijalo i fućkalo, a mediću vikalo odlazi, a sad će se obojica moći pronaći u paroli: "mafijo odlazi!" da je i capello doveden, nema više povratak dok se medić ne otjera
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #6 : 14. Rujan 2009, 14:43:47 » |
|
Da budem malo ciničan u hrvatskoj postoje samo čistokrvni hajdukovci i čistokrvni dinamovci. Uvijek, ali uvijek, ću od dva zla biti za manje, a to je ovo prvo. Kvragu, da je došao Branko Ivanković mogli smo si odma pucat u glavu. Kaj je trebalo Marijana Vlaka dovest? Pa tko to ima stručne reference u hrvatskoj? Branko Tucak, Rajko Magić, Katalinić...oćemo dalje nabrajat?
Osobno neću dočekivati na nož čovjeka koji nije odvodio nijednu službenu utakmicu za zagreb. Ničim se nije zamjerio ovom klubu, a spasio je cibaliu iz vrlo gadne situacije.Mislim da će ovi balavci iz naše svlačionice više poštivati čovjeka kojeg su gledali na tv-u '98 nego ovog bivšeg "nemamo sreće" filozofa.
Znamo svi mi da je problem u mediću, ali koliko nas je izašlo na izbore i glasovalo za kregara prije par mjeseci? Taj bi frajer poslao kvragu i medića i mamića. Mi ne možemo u ovoj konstelaciji snaga maknuti medića, njega može maknuti samo micanje bandića iz gradonačelničke fotelje.
Situacija je jako loša, al je danas bolja nego je bila u petak. Ako ništa drugo, medić ima golemi ego, i ne voli poraze, pa je preispitao jednu svoju fiks ideju, a to je bio Luka Pavlović.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
pajdo
Stariji pionir

|
 |
« Odgovor #7 : 14. Rujan 2009, 15:12:46 » |
|
Mislim da bi ovoj ekipi bolji bio dr Gruden ili đorđević, to njima treba psihijatar a ne trener.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
alleycatWAZ
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #8 : 14. Rujan 2009, 15:25:34 » |
|
Opa, vidi ti kako se oksimoronova demagogija u opravdavanju svega iz svlačionice upija po tribini.. Pa trener je psihijatar igačima..  Trener nije samo taktičar nego i motivator. Imali su oni psihijatra, jednostavno nije bio dobar.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
.1.4.8.4.
|
|
|
|
Lobelt Jablonečki
Gost
|
 |
« Odgovor #9 : 14. Rujan 2009, 15:28:08 » |
|
Za sada se dosta piše o Igoru Štimcu. Osobno mislim da je najvažnije da je Pavlović otišao. Vidim da su neki na forumu odmah na nož dočekali Štimca. S tim se ne slažem jer smo svi jako htjeli ostavku Pavlovića, i trebamo biti zadovoljni što ćemo imati novo lice. Pa imali smo trenera koji se nakon svakog jebenog poraza žalio na sreću i "gol koji nas je presjekao" i jedino je on uvijek vidio tu odličnu stranu naše igre, radi koje smo tu gdje jesmo, i to potpuno zasluženo.
Što se tiče Štimca, dajmo čovjeku priliku! Imali smo trenera koji je s našim juniorima prošao sve i svašta i osvojio s njima naslov prvaka-nismo ga htjeli. Sad je vrijeme za nekog sa strane. U zadnjih 15 godina slušajući goste komentatore na hrt-ovim prijenosima utakmica, jedino su, ponavljam jedino Tomislav Ivić i Štimac davali neka zapažanja o samom nogometu koja običan gledatelj nebi sam mogao izvući. Čovjek je dugo igrao nogomet, bio je čvrst igrač, a našim mlakonjama, koji su u petak padali po terenu kao epileptičari po korama od banana, netko treba objasniti da moraju odigrati čvrstu tekmu.
Neda mi se sad iskapati taj podatak, ali mislim i da je na klupi Cibalie Štimac pobijedio Hajduka, tako da mislim da su insinuacije da ćemo izgubiti na poljudu radi štimca, skroz blesave. Na poljudu ćemo izgubiti jer je hajduk za dvije klase bolji od nas, a ahmad sharbini za 10 klasa bolji od krstanovića.
I za kraj, izbjegli smo "Profesora"! I zato, bit će mi drago ako Štimac danas postane trener.
I ja super doma znam komentirati tekme repke i lige prvaka pa nisam trener Zagreba! Kaj je on postigao u karijeri kao trener? Sa Cibalijom nije napravil niš posebno, a kad je vodil Hajduk(u sezoni kad je Dinamo bil u Ligi za bedaka), imao je već od Sliškovića sastavljenu ekipu(vezni red ak se varam, Kranjčar,Ivan Leko i onaj bosanac Biščević, obrana Vejić, Đolonga i špica Bušić,Lovrek da ne nabrajam dalje), samo je priveo sezonu do kraja, a u finalu kupa je popušil od Rijeke! "Fenomenalan" trener!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Hamenaglar
Stariji pionir

|
 |
« Odgovor #10 : 14. Rujan 2009, 15:42:18 » |
|
I ja super doma znam komentirati tekme repke i lige prvaka pa nisam trener Zagreba! Kaj je on postigao u karijeri kao trener? Sa Cibalijom nije napravil niš posebno, a kad je vodil Hajduk(u sezoni kad je Dinamo bil u Ligi za bedaka), imao je već od Sliškovića sastavljenu ekipu(vezni red ak se varam, Kranjčar,Ivan Leko i onaj bosanac Biščević, obrana Vejić, Đolonga i špica Bušić,Lovrek da ne nabrajam dalje), samo je priveo sezonu do kraja, a u finalu kupa je popušil od Rijeke! "Fenomenalan" trener! Kranjcara i Leku je doveo Stimac koji je tada bio sportski direktor. Nije ovo engleska pa da trener slaze momcad, to cini sportski direktor. A u to vrijeme, Stimac je bio na toj funkciji ili slicnoj funkciji. @ Cekicar, kaj se zalis na stalne promjene trenera. Ciro je bio dvije godine, ali vecini navijaca nije pasao, pa je otisao, ni pavlovic nije pasao... Meni nije jasno kako ljudi vole govoriti da trener ne valja i otici, a kad se dovede novi, onda se vice, e ne smije se svako malo trenera mijenjati. Pazite sto zelite, jer bi vam se zelje mogle ostvariti. Boli me k'rac tko je trener, treba stati iza njega dati mu podrsku i nadati se da klub moze izvuci iz gabule.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 14. Rujan 2009, 15:47:19 Hamenaglar »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
jimmyfloyd2
Gost
|
 |
« Odgovor #11 : 14. Rujan 2009, 15:45:12 » |
|
Debi na Poljudu. Vatreno krštrenje za Štimca;
"Uvijek kada idem na Poljud sam sretan, to je klub koji je do sada bio moj život. No, sada je to Zagreb. Poručujem Reji da dolazimo igrati kvalitetan nogomet. Najlakše će mi protiv Hajduka i Dinama.", poručuje Igor.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Dodo
ČLAN UDRUGE
Kadet

|
 |
« Odgovor #12 : 14. Rujan 2009, 15:58:38 » |
|
meni uopće nije drago kaj je on trener... mislim da je to živi shit, a i čini mi se da takav tip ne bi bio niti jednoj navijačkoj skupini drag... o njegovom političkom angažmanu neću reći niti riječi, osim odvratno... u svakom slučaju medića i sve njegove igraće iliti prijatelje treba izbaciti.... Mediću odlazi!!!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
AGAINST MODERN FOOTBALL
|
|
|
|
Cekicar
|
 |
« Odgovor #13 : 14. Rujan 2009, 16:01:37 » |
|
I ja super doma znam komentirati tekme repke i lige prvaka pa nisam trener Zagreba! Kaj je on postigao u karijeri kao trener? Sa Cibalijom nije napravil niš posebno, a kad je vodil Hajduk(u sezoni kad je Dinamo bil u Ligi za bedaka), imao je već od Sliškovića sastavljenu ekipu(vezni red ak se varam, Kranjčar,Ivan Leko i onaj bosanac Biščević, obrana Vejić, Đolonga i špica Bušić,Lovrek da ne nabrajam dalje), samo je priveo sezonu do kraja, a u finalu kupa je popušil od Rijeke! "Fenomenalan" trener! Kranjcara i Leku je doveo Stimac koji je tada bio sportski direktor. Nije ovo engleska pa da trener slaze momcad, to cini sportski direktor. A u to vrijeme, Stimac je bio na toj funkciji ili slicnoj funkciji. @ Cekicar, kaj se zalis na stalne promjene trenera. Ciro je bio dvije godine, ali vecini navijaca nije pasao, pa je otisao, ni pavlovic nije pasao... Meni nije jasno kako ljudi vole govoriti da trener ne valja i otici, a kad se dovede novi, onda se vice, e ne smije se svako malo trenera mijenjati. Pazite sto zelite, jer bi vam se zelje mogle ostvariti. Boli me k'rac tko je trener, treba stati iza njega dati mu podrsku i nadati se da klub moze izvuci iz gabule. Ne žalim se ja na stalne promjene trenera, nismo se razumjeli...želim svu sreću Štimcu na klupi ali velim 100% je sigurno da iduću sezonu krećemo s novim trenerom a nekako mi se čini da do tog nije trebalo doć... P.S. kaj sad u kolko je trenig prve momčadi u veslačkoj u 18 ili pola 9....?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Po novim pravilima foruma nije dopušteno imati fotku u sigu (potpisu koji ide iza svakog vašeg posta), jer to ometa vidljivost topica. Molim vas da to uklonite.
|
|
|
|
jimmyfloyd2
Gost
|
 |
« Odgovor #14 : 14. Rujan 2009, 16:05:30 » |
|
danas je u 20 : 30
|