astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #30 : 29. Rujan 2009, 14:57:21 » |
|
Pa da, kao što piše, ždrijeb je 02.10. Odakle uopće (dez)informacija da se igra u Kranjči? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
|
|
|
DP2
|
 |
« Odgovor #31 : 29. Rujan 2009, 19:59:52 » |
|
Uhvatio vas je pesimizam za svaku sitnicu! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ljudi koji hodaju po marginama društva, žive slobodnije.
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #32 : 30. Rujan 2009, 09:42:36 » |
|
Nisu to sitnice, pucamo na Europu sljedeće godine...osvajamo kup! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
|
DP2
|
 |
« Odgovor #33 : 30. Rujan 2009, 23:16:37 » |
|
Nisu to sitnice, pucamo na Europu sljedeće godine...osvajamo kup!  
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ljudi koji hodaju po marginama društva, žive slobodnije.
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #34 : 30. Rujan 2009, 23:38:07 » |
|
Utakmica sa segestom je utakmica sa momčadi iz našeg ranga kvalitete. Tu ćemo vidjeti kako ćemo se sljedeće sezone hrvati s drugoligašima. Šalim se, idemo do kraja, to je valjda svima jasno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #35 : 02. Listopad 2009, 16:07:44 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Uvijek sam al nikad do kraja. Večer u gradu ti donese neki lijek u nekom kutu gdje samoća se zbraja Uvijek s malo premalo para. Kad upale se svjetla ode dim A miris noći opet postaje stvaran" "Bi mogo da mogu", Haustor
|
|
|
|
Cekicar
|
 |
« Odgovor #36 : 03. Studeni 2009, 11:55:57 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Po novim pravilima foruma nije dopušteno imati fotku u sigu (potpisu koji ide iza svakog vašeg posta), jer to ometa vidljivost topica. Molim vas da to uklonite.
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #37 : 03. Studeni 2009, 12:30:37 » |
|
Hajduk smo izvukli i prvu igramo doma 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
When we are good they dont remember When we are bad they never forget
|
|
|
|
Cekicar
|
 |
« Odgovor #38 : 03. Studeni 2009, 12:53:26 » |
|
Hajduk smo izvukli i prvu igramo doma  sranje, i mi i oni kupom spašavamo sezonu....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Po novim pravilima foruma nije dopušteno imati fotku u sigu (potpisu koji ide iza svakog vašeg posta), jer to ometa vidljivost topica. Molim vas da to uklonite.
|
|
|
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior

|
 |
« Odgovor #39 : 03. Studeni 2009, 13:13:24 » |
|
Hajduk smo izvukli i prvu igramo doma  sranje, i mi i oni kupom spašavamo sezonu.... baš nismo imali sreće pa nebumo osvajanjem kupa spasili sezonu  nema veze, bumo druge godine jači
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
GOGA 1987
Mlađi pionir

|
 |
« Odgovor #40 : 03. Studeni 2009, 13:37:08 » |
|
pa tko kaže da nemožemo dobiti hajduka,.....pa nisu oni nešto,...a bude se Štimac nabrijao protiv svojih,....ma KUP JE NAŠ,.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #41 : 03. Studeni 2009, 14:15:44 » |
|
Slažem se, mislim da ćemo lakše izbaciti Hajduk nego što bi Slaven ili Varteks...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #42 : 03. Studeni 2009, 14:19:51 » |
|
Hajduk smo izvukli i prvu igramo doma  ...a dan mi je bio tako dobar! Sad sam u bedu. Doduše sve su ekipe u kupu bolje od nas, tak da je bolje da poginemo protiv Hajduka nego protiv nekoga kao naprimjer d!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #43 : 03. Studeni 2009, 18:40:30 » |
|
Osvajanje kupa nebi spasilo sezonu, ako ispadnemo ništa je ne može spasiti. Moglo je biti i gorih protivnika poput dinama ili slavena, a bome i boljih: varteks ili pomorac.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #44 : 13. Studeni 2009, 20:27:03 » |
|
Osvajanje kupa nebi spasilo sezonu, ako ispadnemo ništa je ne može spasiti. Moglo je biti i gorih protivnika poput dinama ili slavena, a bome i boljih: varteks ili pomorac.
No, no, no!!! Ako osvojiš KUP, igramo u Europi ( bez obzira na drugu ligu ) i osvojimo KUP UEFA. Igramo u SUPERKUPU sa Chelseae-em u Monacu ( dignemo lovu u kasinu ) i rasturimo bluse!!! To je dobra sezona!!! P.S. Još se borimo za prvaka druge lige!!! Pjevat ćemo I Nikom Nije Lepše Neg Je Nam, Samo Da Je Tekma Svaki Dan!!! Bit će dobra sezona!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
|