cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #30 : 30. Studeni 2009, 17:43:35 » |
|
O ovom će biti riječi danas na sastanku.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #31 : 04. Prosinac 2009, 13:55:38 » |
|
Lik mora van! Ne može mu pomoći ni da igramo u Europi! Ni neko ludilo da igramo u skupini EU lige! Niti eventualno ovojeni kup!!! Ništa! MARŠ VAN!!!
Osobno, deranje protiv M ne vidim kao neku negativnost, dapače to je klasični navijački dekor i smatram da sa skandiranjem protiv M treba nastaviti na svakoj tekmi za što se osobno zalažem i trudim.
Red pozitive za klub/igrače, pa red *banja Mede, pa malo guštanja za sebe, pa opet *banje Mede, itd...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
|
Ronny
|
 |
« Odgovor #32 : 04. Prosinac 2009, 16:54:28 » |
|
ok, znači da vidimo... ovo imamo na repertoaru (uz klasično "mediću odlazi"):
PRAZAN JE STADION LJUDI SVE MANJE IMAMO THOMPSONA OVO JE SRANJE (NEMAMO BODOVA)
MEDO LOPOVE JEBEMO TI SVE TVOJE DRUGOVE IZ LOŽE SVEČANE
a i meni je pala jedna na pamet...
NEMA VIŠE, NEMA VIŠE NAŠE PUBLIKE SAMO NEKA LICA ČUDNA IZ LOŽE SVEČANE
ili
NEMA VIŠE, NEMA VIŠE NAŠE PUBLIKE NITI GRBA, NI BODOVA, SERVUS THOMPSONE
plus još Robić i tak...
bilo bi dobro možda napravit neku anketu kao "koja je najbolja pjesma protiv medića" il tak neš... čisto da se malo više priča o tome...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #33 : 08. Prosinac 2009, 12:21:05 » |
|
Na dobrom si tragu!!! Treba na sastanku predložiti nešto toga tipa pa da se glasa. Onda neće biti isprike tipa hoćemo-nećemo na tribini pjevati. Fino glasamo, a ko neće slobodno pređe na drugu tribinu ( stadion )!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #34 : 13. Travanj 2010, 15:16:56 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
|
chief_wolfinjo
|
 |
« Odgovor #35 : 13. Travanj 2010, 16:06:25 » |
|
hahah 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #36 : 18. Travanj 2010, 20:35:06 » |
|
Gledam raspored na prvoj HNL i došlo je do promjene termina naših domaćih utakmica, tj. sve ostaje po starom: bit će igrane petkom u 17h, iako je do prije dva tjedna pisalo da se termin pomaknuo na 18, odnosno 19h. Sjajan potez. Ako radiš ili ideš na fax, izlaze ti maksimalno ususret. Debili.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #37 : 01. Lipanj 2010, 14:34:21 » |
|
Da ovdje repliciram Tanadsu, na post u topicu: novi trener nk Zagreba. Istina je da se nismo odlučili na onu varijantu sa transparentom, ali i dalje stoji otvorena mogućnost da se osmisli i napravi kvalitetna akcija. I to bez fige u džepu, jer je ključna stvar i dalje u malobrojnosti, koja nas najviše koči da imamo veći utjecaj na klub.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
somun
|
 |
« Odgovor #38 : 31. Kolovoz 2010, 00:02:58 » |
|
Ak pratite situaciju u Dinamu, vidjeli ste o čemu se raspravlja, Dinamo-udruga građana, imaju tajni statut, navodno skupština bira izvršni odbor koji pak određuje članove skupštine i tako u krug  Mene zanima kakva je situacija u Zagrebu? Na klupskoj stranici naravno niš ne piše. Jel imamo mi izvršni odbor i skupštinu, ili je Medić klasični diktator? Npr. ja hoću biti predsjednik kluba, kaj moram napraviti? Tko me mora izabrati? Pitam to ovdje jer mislim da ima tu nekih upućenih u situaciju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #39 : 31. Kolovoz 2010, 10:31:09 » |
|
Postoji skupština kluba koja bira izvršna tijela kluba, između ostaloga i predsjednika. Statut kluba bi trebao biti javan, kao i svake udruge građana, i bilo bi jako dobro da ga mi kao navijači možemo dobiti na uvid. Meni nije jasno tko sve ulazi u skupštinu kluba, a to je u biti najvažnija institucija. Barem formalno, jer je jako očito da skupština kao tijelo nije nezavisno već da je pod jako velikim utjecajem politike.
Dakle, odgovor somunu: da postaneš predsjednik trebao bi (formalno) dobiti povjerenje većine članova skupštine koji bi te na izbornoj skupštini mogli izabrati za predsjednika. A to vjerojatno ide tako da nekome obećaš posao, nekome eure, nekome janjca, nekome džaba pivu do kraja života, nekome to da će mu sin igrati u napadu, itd. itd. Pa izvoli! E, da, pomoglo bi ti da se uližeš Bandiću.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #40 : 24. Rujan 2010, 14:30:35 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #41 : 24. Rujan 2010, 15:57:26 » |
|
Zadnji odlomak ovog članka mi je najdraži. Samo dokazuje, po tko zna koji put, koliki je lažov, demagog i prevarant presjednik našeg kluba.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Uvijek sam al nikad do kraja. Večer u gradu ti donese neki lijek u nekom kutu gdje samoća se zbraja Uvijek s malo premalo para. Kad upale se svjetla ode dim A miris noći opet postaje stvaran" "Bi mogo da mogu", Haustor
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #42 : 28. Rujan 2010, 09:11:46 » |
|
Još jedna turbulencija u upravi. Iz kluba je otišao Mislav Krznarić, direktor marketinga i čovjek s kojim smo imali sasvim korektnu komunikaciju. Kao što je Svebor napisao, Zagreb sada traži novog direktora marketinga.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
strma
|
 |
« Odgovor #43 : 28. Rujan 2010, 17:46:16 » |
|
Još jedna turbulencija u upravi. Iz kluba je otišao Mislav Krznarić, direktor marketinga i čovjek s kojim smo imali sasvim korektnu komunikaciju. Kao što je Svebor napisao, Zagreb sada traži novog direktora marketinga.
a jel se zna razlog zakaj je otisao?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
pusi k***c, ko te jebe, moze Zagreb i bez tebe, medic mafijo, medic mafijo
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #44 : 30. Rujan 2010, 08:08:20 » |
|
Ne. Moguće da je jednostavno prelazak na bolje radno mjesto.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|