Anketa
Pitanje: Zagrebova uprava i struka - koga treba smijeniti?  (Glasanje završeno: 23. Rujan 2009, 23:08:00 )
Treba sve smijeniti - 7 (35%)
Smijeniti samo Pavlovića - 1 (5%)
Smijeniti samo Medića - 2 (10%)
Smijeniti obojicu smiley - 9 (45%)
Ostaviti ih... - 1 (5%)
Ukupno Glasova: 14

Str: 1 [2] 3
  Ispis  
Autor Tema: Zagrebova uprava  (Posjeta: 3815 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Remiz
Stariji pionir
**

« Odgovor #15 : 13. Rujan 2009, 22:17:06 »

e sad... kad pomislim na štimca uvijek me prvo 'baca' na muljanje svim i svačim, ulaganje u nešto profitabilno, u budućnost i tako dalje. No, ono što želim reći je to da isti ipak ima neki šmekerski stav i da će ga najvjerojatnije igrači slušati, a možda čak i bojati, što znači da će zalaganje biti maksimalno (osim ako ovo sada nije bilo maksimalno zalaganje), a i protivnici će ga vjerojatno više respektirati nego pavlovića (pritom ne mislim ništa loše o pavloviću)... Možda ova promjene nešto i donese, eventualno čupanje za deseto mjesto... zaista je neugodno pogledati tablicu... knedla u grlu kad vidim koliko zaostajemo za predzadnjim...
Evidentirano
Lobelt Jablonečki
Gost
« Odgovor #16 : 13. Rujan 2009, 23:18:49 »

bolje na pošten način u drugu ligu,neg ostat u prvoj sa lopovima na čelu!
Evidentirano
Zajcev
Gost
« Odgovor #17 : 14. Rujan 2009, 10:40:36 »

reci mi samo jedan klub koji na posten nacin ostvaruje rezultate i imas pivu.

ne treba se zavaravati, hrv nogomet je mafija, postenje boravi daleko od travnjaka, a navijanje za klub kojemu nije stalo samo do para i prevara i u kojemu igraci cijene navijace je utopija i zelja svakog ultrasa koja je vjerojatno nikada nece ostvariti.
ako zelis "neiskvareni klub" odi navijati za NK xyxy iz 56. zupanijske lige sjever, iako se i tamo sucima daju odojci kako bi dosudio pokoji penal  grin
« Zadnja izmjena: 14. Rujan 2009, 10:56:20 Zajcev » Evidentirano
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior
*

« Odgovor #18 : 14. Rujan 2009, 10:58:26 »

bolje na pošten način u drugu ligu,neg ostat u prvoj sa lopovima na čelu!

moram se složit. tak mi je svejedno oću gledat tekme protiv karlovca i lokomotive u prvoj ili splita i pomorca u drugoj ligi. samo se nadam da je to dovoljan razlog da se cijela uprava iseli iz ulice pjesnika.
Evidentirano
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #19 : 14. Rujan 2009, 14:29:41 »

Pa nije baš svejedno, jer kad jednom ispadnemo, prestaje dotok gradskih novaca, uzima se stadion, prenamjenjuje GUP i pa pa NK Zagreb. Dok smo u prvoj ligi, to je malo teže izvesti.
Al svi skupa moramo znati jedno: medić je čovjek postavljen od grada zagreba, tko ga god zamijeni, opet će biti postavljen od grada zagreba-prema tome, dok se ne pojavi privatni ulagač, sve će to biti ista priča.
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
Lobelt Jablonečki
Gost
« Odgovor #20 : 14. Rujan 2009, 15:19:00 »

reci mi samo jedan klub koji na posten nacin ostvaruje rezultate i imas pivu.

ne treba se zavaravati, hrv nogomet je mafija, postenje boravi daleko od travnjaka, a navijanje za klub kojemu nije stalo samo do para i prevara i u kojemu igraci cijene navijace je utopija i zelja svakog ultrasa koja je vjerojatno nikada nece ostvariti.
ako zelis "neiskvareni klub" odi navijati za NK xyxy iz 56. zupanijske lige sjever, iako se i tamo sucima daju odojci kako bi dosudio pokoji penal  grin

jedan klub? Slaven Belupo, klub koji nikad nije u dugovima ni igračima ni trenerima, koji je igrao u zadnjih 9 godina više evropskih tekmi sa odličnim ekipama(Stuttgart, Aston Villa, CSKA, Deportivo, Lille, Galatasaray) neg bilo koji drugi klub, klub iza kojeg se ne povlače nikakvi repovi... Da je približno takav klub Zagreb, garantiram, da bi na svakoj domačoj tekmi Zagreba bilo 4 hiljade ljudi!
Evidentirano
alleycatWAZ
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #21 : 14. Rujan 2009, 15:26:35 »

To je totalna istina..
Slaven rules!
Evidentirano

.1.4.8.4.
Cekicar
Junior

« Odgovor #22 : 14. Rujan 2009, 16:02:49 »

svi smo mi plava brigada.... tongue
Evidentirano

Po novim pravilima foruma nije dopušteno imati fotku u sigu (potpisu koji ide iza svakog vašeg posta), jer to ometa vidljivost topica. Molim vas da to uklonite.
alleycatWAZ
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #23 : 14. Rujan 2009, 16:15:21 »

I said Slaven, ne plava brigadna
Evidentirano

.1.4.8.4.
Krminho
ČLAN UDRUGE
Kadet
*

« Odgovor #24 : 29. Studeni 2009, 15:34:49 »

Oživjet ću ovaj topic jer ne znam gdje bih drugo stavio ovo što imam za reći. Imam jednu zamjerku u svezi odnosa i protesta Bijelih Anđela protiv klupske uprave. Naime šta, vikanje protiv Medića mi je počelo djelovati malo dječje i neozbiljno. Pod time ne mislim da sam protiv vikanja i prosvjedovanja protiv Medića i uprave, nego sam mišljenja da se to radi pomalo stihijski. Zašto je uvijek potrebno da prvo Zagreb na nekoj utakmici počne gubiti s 0:2 da bi se počelo vikati "Mediću, odlazi"? Počelo se vikati i praviti sranja nakon niza od 9 poraza i onda je nakon toga zaredalo nekoliko malo boljih rezultata i na tim utakmicama se nije vikalo protiv Medića (Dinamo, Sesvete-neka me netko ispravi ako griješim). Što se u klubu toliko promijenilo u tih nekoliko tjedana da se zaboravilo na Medića? Ne zaboravimo ni neke druge stvari koje su se u međuvremenu dogodile na relaciji uprava-navijači. I tako šutimo, šutimo i onda Slaven povede s 2:0 i mi se sjetimo srati po upravi. Neke utakmice sam propustio, ali koliko znam isto nije bilo nikakvog protesta. Ponovno neka me netko ispravi ako griješim.
Što hoću reći-ili biti dosljedan i vikati stalno, ili šutjeti. A ne jedan vikend biti ljut i opak i rasturati svečanu ložu, a dva-tri vikenda poslije kao da se ništa nije dogodilo jer je Zagreb pobijedio Sesvete ili Zadar, a i dalje je na 15.mjestu i sve ostalo.
Kroz razgovor s nekim pojedincima sam stekao dojam da su istog ili sličnog mišljenja, pa eto, volio bih da se to prodiskutira.
Evidentirano
Sandman
Senior

« Odgovor #25 : 29. Studeni 2009, 15:57:59 »

Slažem se s Krminhom. Ovo bi mogao biti i materijal za raspravu na nekom od nadolazećih sastanaka. Malo je blesavo skandirati protiv Medića samo kad se gubi. Da kojim slučajem nismo izjednačili sa Slavenom, vjerojatno bi Medo doživio na kraju tekme još jednu salvu skandiranja sa željama da ode. Ovako je ostao pošteđen. Činjenica je da je došlo do nekih pozitivnih pomaka otkako je Štimac sjeo na klupu Zagreba pa i mene interesira da li mislite da je to dovoljno, i da bi trebalo prestati sa zahtjevanjem Medićevog odlaska, ili ne.
Evidentirano

"Uvijek sam al nikad do kraja.
 Večer u gradu ti donese neki lijek
 u nekom kutu gdje samoća se zbraja

Uvijek s malo premalo para.
 Kad upale se svjetla ode dim
 A miris noći opet postaje stvaran"
                                          "Bi mogo da mogu", Haustor
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #26 : 29. Studeni 2009, 16:08:26 »

I ja se apsolutno slazem s Krminhom a sta se tice zahtjevanja mediceva odlaska da prestanemo - NIKAKO!
Nakon omalovazavanja, napadanja preko klubskih stranica pa i napadanja na ulici, dovodjenja politike na stadion i loseg stanja u dragom nam Zagrebu... lik mora otic!
Evidentirano

When we are good they dont remember
When we are bad they never forget
Nosorog352
Gost
« Odgovor #27 : 29. Studeni 2009, 16:15:24 »

Medić treba otići, ne samo zbog rezultata, nego i zbog, prema meni, nedopustivog ponašanja prema Angelsima, budimo objektivni, jedinim pravim navijačima Zagreba koji to javno ističu (i nas nekoliko kibica koji šutke navijaju). Ali...skandiranjem se neće ništa postići. Pa koliko se BBB trude da Mamić ode, ili sad Torcidin rat s Kerumčetom. Moramo se pomiriti sa činjenicom da živimo u društvu koje nagrađuje takve likove, a skandiranje zaista ispada infatilno. Zato dečki...nemojte protiv uprave, to je Sizifov posao, nego navijajte jedino za igrače i klub. Možda time pridobijemo da još netko od njih počne doživljavat N.K. Zagreb svojim klubom, a ne da samo gleda kako da ode za boljom lovom. Sjećam se Dražena Biškupa koji je 90-ih bio vojnik Zagreba, a sad ga se ni ne sjete.
Evidentirano
Dodo
ČLAN UDRUGE
Kadet
*

« Odgovor #28 : 29. Studeni 2009, 22:02:10 »

ma treba konstantno ići protiv njega i na domaćim i na gostujućim utakmicama i kad se gubi i kad se pobjeđuje... moramo biti svijesni da nam on onemogućava da se naša navijačka skupina brže razvija i on direktno ide protiv nas stalno, pa jebemu i u izvještaju s tekme protiv slavena se nešto sere...
 i neke od nas pere totalno euforija kad zagreb iole igra bolje i onda banana...ljudi skulirajte se smiley
mediću odlazi utopi se u čikoli...
Evidentirano

AGAINST MODERN FOOTBALL
Ronny
Kadet

« Odgovor #29 : 29. Studeni 2009, 22:21:43 »

točno to dodo... osim toga, sjetite se da nisu rezultati jedini razlog (il bar nebi trebali bit) zbog kojeg smo  protiv winnie pooha...

PRAZAN JE STADION, LJUDI SVE MANJE
IMAMO THOMPSONA OVO JE SRANJE!

VRATITE NAM ZAGREB!

nesmijemo bit takvi da se prodamo za rezultat ko veterani za litu gemišta!
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!