|
Vjeko
|
 |
« : 24. Kolovoz 2009, 08:25:38 » |
|
Evo vidim da se na razlićitim temama tolko priča o upravi i 2. ligi pa sam odlučio otvorit temu s anketom 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
kreten-skupina od deset žaba:)
|
|
|
|
|
|
davor
|
 |
« Odgovor #1 : 24. Kolovoz 2009, 15:44:02 » |
|
ne vidim bas smisao u postavljanju 2 odgovora....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #2 : 24. Kolovoz 2009, 16:05:00 » |
|
Ni ja. Razmišljao sam da promijenim u jedan odgovor, al reko ajde, ostavit ću.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Uvijek sam al nikad do kraja. Večer u gradu ti donese neki lijek u nekom kutu gdje samoća se zbraja Uvijek s malo premalo para. Kad upale se svjetla ode dim A miris noći opet postaje stvaran" "Bi mogo da mogu", Haustor
|
|
|
|
Vjeko
|
 |
« Odgovor #3 : 25. Kolovoz 2009, 06:35:00 » |
|
sory ljudi...ako vam smeta možete promijenit nema beda.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Vjeko
|
 |
« Odgovor #4 : 12. Rujan 2009, 09:08:50 » |
|
pavlovič dao ostavku...jweeeeeee 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #5 : 12. Rujan 2009, 09:33:58 » |
|
pavlovič dao ostavku...jweeeeeee  Inače je uvijek dobro staviti link na članak. Evo ga: http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=13757A sad da malo prokomentiram. Pavlović je davanjem ostavke napokon učinio časnu stvar, ali ne znam koliko će novi trener moći promijeniti sadašnju situaciju. Svejedno su to isti igrači, očigledno nedovoljno sposobni (izuzevši neke pojedince) za borbu u prvoj hnl. Najteža zadaća novog trenera će biti da od ekipe koja ima neke dobre poteze tijekom utakmice, ali čija je igra više-manje bezidejna, stvori pravu momčad koja će imati povezanu igru i momčadski duh. Živi bili pa vidjeli. Što se mene tiče, još uvijek mislim da ovime nisu riješeni pravi Zagrebovi problemi. Oni ostaju dublji od trenera. Ili bolje rečeno, viši.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Uvijek sam al nikad do kraja. Večer u gradu ti donese neki lijek u nekom kutu gdje samoća se zbraja Uvijek s malo premalo para. Kad upale se svjetla ode dim A miris noći opet postaje stvaran" "Bi mogo da mogu", Haustor
|
|
|
|
chief_wolfinjo
|
 |
« Odgovor #6 : 12. Rujan 2009, 09:47:28 » |
|
pavlovič dao ostavku...jweeeeeee  još da medić ode. i onda će svima biti lakše.... i nesmijete prestati dok medić ne ode iz kluba. zauvijek !!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
GOGA 1987
Mlađi pionir

|
 |
« Odgovor #7 : 12. Rujan 2009, 10:23:07 » |
|
trebaju svi otići,.... U P R A V A O D L A Z I ,...... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #8 : 12. Rujan 2009, 12:26:10 » |
|
pavlovič dao ostavku...jweeeeeee  još da medić ode. i onda će svima biti lakše.... i nesmijete prestati dok medić ne ode iz kluba. zauvijek !!!! Sad ide ono pismo Bandiću da neće dobiti glasove dok ne makne M. Treba napraviti izborni pritisak. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
GOGA 1987
Mlađi pionir

|
 |
« Odgovor #9 : 13. Rujan 2009, 09:18:50 » |
|
štimac u zagrebu,...ma krasno zbilja,...e sada možemo očekivati puno mrežu na poljudu,..... :evil:MEDIĆU ODLAZI
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lobelt Jablonečki
Gost
|
 |
« Odgovor #10 : 13. Rujan 2009, 10:00:21 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
brutek
|
 |
« Odgovor #11 : 13. Rujan 2009, 10:37:30 » |
|
postoji li veće zlo???
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #12 : 13. Rujan 2009, 10:48:36 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
When we are good they dont remember When we are bad they never forget
|
|
|
|
chief_wolfinjo
|
 |
« Odgovor #13 : 13. Rujan 2009, 11:19:37 » |
|
a možda nas i izvuče  samo s kojim igračima ? ima još vremena da se netko dovede ? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Zajcev
Gost
|
 |
« Odgovor #14 : 13. Rujan 2009, 18:26:14 » |
|
pa sad ce se ako nista drugo kupit par tekmi, kaj sad, šti _ _ _ barem ima utjecaja u tim mutnim vodama za razliku od pavlo _ _ _ _ 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|