Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: Kolko ljudi navija za NK Zagreb???  (Posjeta: 2290 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #15 : 31. Srpanj 2010, 19:47:40 »

Cijela ta priča s veležom je tako nebitna. Rodila se u glavama par "pravih" zagrepčana koji su ostali u vremeplovu još u jugoligi, i budući da je naš predsjednik hercegovac izmislili ne odveć bistru teoriju zavjere o zagrebačkom veležu. To je priča uz kokice na tribini!

A mislim da ova ikonografija navijača veleža više podsjeća na neku lijevu skupinu, koja koketira s komunizmom, i naravno, jugonostalgijom, što je u bosni originalno i ok, ali definitivno se razlikuje od modernog apolitičnog antifašizma kakvog možeš naći na našoj tribini.
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
Dodo
ČLAN UDRUGE
Kadet
*

« Odgovor #16 : 21. Kolovoz 2010, 15:36:44 »

hm... kakve su to priče o apolitičnom antifašizmu? baš mi nije jasno šta to znači?
Zar antifašizam nije političko opredjeljenje, a floskule o apolitičnom antifašizmu služe očito da bi se prekrio ljevičarski karakter koji neizbježno prati i koji je pratio antifašističko djelovanje i to krvlju potvrđivao...

i šta onda ako nas netko dovodi u neku vezu s veležom... ja to vidim kao potvrdu identiteta naše navijačke skupine!
pa antifašističke skupine po cijeloj europi imaju prijateljstva na toj bazi, pa jebote bili smo u bologni (celtic - st pauli, marseilles- AEK) i tamo smo to mogli vidjeti, ne vidim nikakvu potrebu da se inzistira na tolikoj razlici između veležovih navijača i nas, štoviše drago mi je što je tu relaciju dao LFCantifa i što se uopće javio na ovaj forum!
budi pozdravljen i nastavi pisati;-)
Evidentirano

AGAINST MODERN FOOTBALL
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #17 : 21. Kolovoz 2010, 22:07:14 »

I onda, koliko ljudi navija za Zagreb???

Mislim da ste malo fulali temu sa svojim postovima, DEČKI!  evil
Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
njec
ČLAN UDRUGE
Stariji pionir
*

Sasvim normalna čovjek!

« Odgovor #18 : 22. Kolovoz 2010, 23:09:29 »

hm... kakve su to priče o apolitičnom antifašizmu? baš mi nije jasno šta to znači?
Zar antifašizam nije političko opredjeljenje, a floskule o apolitičnom antifašizmu služe očito da bi se prekrio ljevičarski karakter koji neizbježno prati i koji je pratio antifašističko djelovanje i to krvlju potvrđivao...

Dodo, antifašizam je duboko LJUDSKO opredjeljenje, a ne opredjeljenje u načinu kurvanja (kurva=politika) za istog svodnika (svodnik=ekonomski sustav).

A koji je moji stav po pitanju politike? Evo ga u slici:
Evidentirano

"Ma dobro ti govorim, samo sam se krivo izrazio" grin
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #19 : 25. Kolovoz 2010, 14:02:40 »

i šta onda ako nas netko dovodi u neku vezu s veležom... ja to vidim kao potvrdu identiteta naše navijačke skupine!
pa antifašističke skupine po cijeloj europi imaju prijateljstva na toj bazi, pa jebote bili smo u bologni (celtic - st pauli, marseilles- AEK) i tamo smo to mogli vidjeti, ne vidim nikakvu potrebu da se inzistira na tolikoj razlici između veležovih navijača i nas, štoviše drago mi je što je tu relaciju dao LFCantifa i što se uopće javio na ovaj forum!
budi pozdravljen i nastavi pisati;-)

Nas dovode u vezu s veležom ne iz razloga koje ti priželjkuješ, nego zbog mentalnog sklopa starijih ljubitelja nogometa i starijih novinara (svi oni još dijelom žive u jugoligi) te je boja novog zagrebovog grba i činjenica da je medić hercegovac raspirila maštu i pojavila se velež-teorija.

Dosta smo offtopic, istina, al i tema topica se može malo slobodnije interpretirati.
Inače nam preostaje ili da ponovimo veliko terensko istraživanje, koje je i pokrenulo ovu temu ili da se izražavamo u prilozima količine (puno, malo, premalo, dosta itd.) ili da moderatori zatvore isti.
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!