hm... kakve su to priče o apolitičnom antifašizmu? baš mi nije jasno šta to znači?
Zar antifašizam nije političko opredjeljenje, a floskule o apolitičnom antifašizmu služe očito da bi se prekrio ljevičarski karakter koji neizbježno prati i koji je pratio antifašističko djelovanje i to krvlju potvrđivao...
i šta onda ako nas netko dovodi u neku vezu s veležom... ja to vidim kao potvrdu identiteta naše navijačke skupine!
pa antifašističke skupine po cijeloj europi imaju prijateljstva na toj bazi, pa jebote bili smo u bologni (celtic - st pauli, marseilles- AEK) i tamo smo to mogli vidjeti, ne vidim nikakvu potrebu da se inzistira na tolikoj razlici između veležovih navijača i nas, štoviše drago mi je što je tu relaciju dao LFCantifa i što se uopće javio na ovaj forum!
budi pozdravljen i nastavi pisati;-)
Nas dovode u vezu s veležom ne iz razloga koje ti priželjkuješ, nego zbog mentalnog sklopa starijih ljubitelja nogometa i starijih novinara (svi oni još dijelom žive u jugoligi) te je boja novog zagrebovog grba i činjenica da je medić hercegovac raspirila maštu i pojavila se velež-teorija.
Dosta smo offtopic, istina, al i tema topica se može malo slobodnije interpretirati.
Inače nam preostaje ili da ponovimo veliko terensko istraživanje, koje je i pokrenulo ovu temu ili da se izražavamo u prilozima količine (puno, malo, premalo, dosta itd.) ili da moderatori zatvore isti.