Str: 1 [2] 3 4 ... 10
  Ispis  
Autor Tema: Pripremne utakmice!!!!!  (Posjeta: 20075 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Zlatko
Gost
« Odgovor #15 : 21. Ožujak 2007, 21:37:10 »

Ne znam-znam da je zabio lovrek,pejic,mujdža-za ostale neznam...dobar rezultat,ali ipak to je 5 liga laugh
Evidentirano
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #16 : 11. Srpanj 2007, 18:24:39 »

Se planira ić na neki izlet u Ljubljanu u subotu?
Evidentirano

When we are good they dont remember
When we are bad they never forget
davor
Senior

« Odgovor #17 : 11. Srpanj 2007, 23:15:02 »

pa postoji zanimanje nas 5... Jel zna netko ziher jel se moze s osobnom?

A svi koji bi isli nek se jave da odemo zajedno svi.. Autom il vlakom svejedno... smiley
Evidentirano
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior
*

« Odgovor #18 : 12. Srpanj 2007, 09:51:30 »

S osobnom se može u Sloveniju, 100 %, ja bio prije tjedan dana.
Evidentirano
M.P.Thompson
Gost
« Odgovor #19 : 12. Srpanj 2007, 12:11:22 »

Ja sam zainteresiran za Ljubljanu. Pozdrav. smiley
Evidentirano
podlac
ČLAN UDRUGE
Kadet
*

« Odgovor #20 : 12. Srpanj 2007, 13:07:34 »

Što da uzmemo? Samo palice ili i koktele.  evil  wink
Evidentirano
davor
Senior

« Odgovor #21 : 12. Srpanj 2007, 22:14:56 »

U Ljubljanu bi nas islo nekoliko, za sada je sigurna opcija s vlako, izmedju 100 i 150 kn povratna, bas pokusavam na netu naci cijenu al mi bas i neide..

Uglavnom polasci su u 13.15 i 13.53, to su oni koji nama odgovaraju, prvi ranije je u 9.44, a prvi sljedeci u 18.10. Putuje se oko 2 sata i 20 minuta... Povratak imamo u 21.05 i 21.45

Naravno postoji i opcija s autom (autima). Pa ako netko moze voziti nek se javi? Igac, ides ti?

Evidentirano
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #22 : 13. Srpanj 2007, 11:40:10 »

Pa ja bi išo! Nego šta ne ide Tanads pa da se izbavi neki kombi? Samo se treba dobro naoružat jer nikad neznaš šta te čeka!!!!! evil
Evidentirano

When we are good they dont remember
When we are bad they never forget
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior
*

« Odgovor #23 : 13. Srpanj 2007, 13:36:31 »

Pa ja bi išo! Nego šta ne ide Tanads pa da se izbavi neki kombi? Samo se treba dobro naoružat jer nikad neznaš šta te čeka!!!!! evil

Nemrem u Ljubljanu, idem danas na Beastie boyse u Novi Sad. Jebiga, red muzike red sporta.
Evidentirano
davor
Senior

« Odgovor #24 : 15. Srpanj 2007, 00:21:13 »

Kakva tekma... Ovo je bilo nezaboravno! Sigurno nikome nije zao sto je isao... Jedno od najboljih euro gostovanja...

Zagreb je izgubio 2:0, prvotimci su igrali prvih 45, a "rezerve" drugih, i svaki su primili po jedan. Zagreb je imao jednu precku na pocetku, a da je to uslo utakmica bi sigurno otisla u drugom smjeru (mozda bi bilo 2:1) wink

I nezaboravna slika, nas 4 (wazer, astraeus, bold i ja), na odjeljenom dijelu tribine sa 6 policajaca i par redara.. Hvala ostalim navijacima iz nase drzave na tako dobroj reputaciji...

Stavit cu u ponedjeljak slike i mali izvjestaj pa... hm, dotad prokomentirajte rezu.. Btw, Kaze jedan nas da je Kartelo potpisao.. A Jolic je zabio drugi gol, igrao je za Varteks ak ga se sjecate..
Evidentirano
bold
Gost
« Odgovor #25 : 16. Srpanj 2007, 09:22:41 »

Inaće u Lubljani nije bilo za vidjeti živog čovjeka, a o Slovencima da ne govorim. Ćini se da du svi zapalili na Naš Jadran i da tamo (nadam se ) troše bestijalno. Tekma se igrala po vručini, a naši su se mučili. U drugom poluvremenu je ušla druga ekipa(?) i domače držala na njihovoj polovici, a gol smo primili iz čistog kiksa (kratko vračena lopta). Frka je s realizacijom (poznato odnekud). Mali Špičić je fino odigrao i mogao bi biti iznenađenje u napadu.
Pohvale Grgiću koji se u II poluvremenu popeo do nas na tribine. Malo smo ćaskali i rekao je da se nije dalo disati na terenu. U poluvremenu je Ćiro otišao po sladoled (lučka na slovenskom), pa je jedan kom. donio i Mediću. Zajedno su lizali.
Domaći fanovi ne postoje, imaju samo publiku koja je malo bila iznenađena našim prisustvom, ali je sve bilo na Europskoj razini kulturnog ophođenja. Pili smo Laško i Union. Poslije tekme smo sjeli u jednu Pizzeriju i ubili se od hrane (pizza i lazanje). Fakat dobro i ukusno, a cijene oko 6 - 6,5 eura.
Fotke bute mogli vidjeti kad ih mr. Administrator stavi.
Vidimo se u Čakovcu.
Evidentirano
davor
Senior

« Odgovor #26 : 19. Srpanj 2007, 00:22:10 »

Eto dobili smo trićeligaša... 3:2...

Karlovac je poveo na početku nakon jedne polukontre i udarca vanjskom s 20 metara u Stojkićev desni donji kut.. Izjednačio je Lovrek nakon sjajne asistencije Kartela s lijeva. Odmah u sljedećoj minuti Karlovac se vraća u vodstvo, na drugoj stativi zaspao je Labudović.

U durgom poluvremenu za Zagreb istrčava kompletna druga postava.. Jedino je ostao Parlov. Oko 70. minute Karlovac mjenja svih 11, a pred kraj utakmice sudac sudi pomalo dvojbeni penal za Zagreb. Parlov šalje golmana lijevo i zabija desno, a nekoliko minuta kasnije glavom pogađa za 3:2...

Pozdrav navijačima Karlovca koji su glasno navijali svih 90 minuta, a poslije utakmice su se slikali pored našeg grafita. Ako netko nađe sliku nek stavi link...

To je to sa pripremnim utakmicama, za 3 dana počinje prvenstvo...
Evidentirano
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #27 : 19. Srpanj 2007, 16:20:32 »

Navijači Karlovca? Gademzi i Carlstadt Boysi? To je lijepo iznenađenje...Koliko ih je bilo? Astraeus bi ih rado upoznao, po informacijama koje ja imam oni su dosta lijevo, dok smo mi apolitični  angel
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
Rinchy
Gost
« Odgovor #28 : 19. Srpanj 2007, 17:15:45 »

Navijači Karlovca? Gademzi i Carlstadt Boysi? To je lijepo iznenađenje...Koliko ih je bilo? Astraeus bi ih rado upoznao, po informacijama koje ja imam oni su dosta lijevo, dok smo mi apolitični  angel
Bilo ih je desetak,s crnim transparentom Gademzi.Simpa ekipa,navijali su cijelu tekmu,a bilo je prevruće za usta otvoriti.Na izlazu smo se na kratko sreli s njima,baš kad su završili s fotkanjem ispred našeg grafita.Skužili su me pa smo si u prolazu izmjenili komplimente.Deda je već bil s njima u kontaktu,tj. žical je za pivu,klasika.Kolko mi se čini ljudi dostojni toga da nam budu frendovi.
Evidentirano
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior
*

« Odgovor #29 : 31. Srpanj 2007, 07:56:58 »

U kolko sati je danas tekma s Bjelovarom? U ulici pjesnika?
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3 4 ... 10
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!