Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: NK Zagreb u svjetlu gospodarske krize - perspektiva.  (Posjeta: 2392 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #15 : 02. Ožujak 2010, 11:25:26 »

Da, da, javni natječaj, demokracija, sloboda rada i govora... Kao dugogodišnji navijači kluba koji je simbol transparentnosti mi smo na to navikli. Ništa novo. Mi znamo da sklonost timskom radu i usmjerenost prema ciljevima kluba to doista i znači - timski rad gdje se svi dogovaraju te donose zajedničke odluke u ravnopravnom odlučivanju ka uzvišenom i pravednom cilju boljitka kluba iznad svih mogućih privatnih i tuđih interesa. Eto, to je naš klub!!!

Ovo je moja objektivna procjena imiđža i trenutno bliže perspektive našega voljenoga kluba pod vladajućim rukovodstvom, bez i malo ironije.   

wink

Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #16 : 05. Srpanj 2010, 13:59:59 »

http://nkzagreb.hr/main.asp?dir=vijest&vijestid=372&ld=R

Ovo me je zasmetalo - "Sustavom dobrih poznanstava koja u NK Zagreb gaje i s liječnicima različitih profila..."

Ne trebamo se bojati dok god Zagreb gaji SUSTAV DOBRIH POZNANSTAVA (kumstva, jel) ni za budućnost ni za krizu. Osim što smo si "dobri" sa doktorima njegujemo poznanstva sa

- kumovima čobanima
- političarima (od lokalne do državne razine)
- nogometnim sucima
- igračima protivničke momčadi
- kvazi menadžerima ( sportskim i gospodarstvenim )
- wannabe-uspješni poduzetnicima i gospodarstvenicima
- mafijašima, kriminalcima, krijumčarima-švercerima, lihvarima-kamatarima
- i tako dalje...

Tako, da dok god M vodi klub sa svojim poznanstvima ne moramo se bojati Zagrebove perspektive!!!
Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #17 : 16. Prosinac 2010, 20:56:01 »

Možda je vrijeme za otvoriti temu NK Zagreb i politika, ali ajde neću bedirati samog sebe, dok odmaram od mučne sezone.

Danas sam negdje među brdom današnjih novina čitao da je zdravko mamić na zns-u inzistirao da se zagrebu (klubu) zadrži status vrhunskog sportskog kolektiva, a time bi nam ostali i oni novci koje su nam nedavno oduzeli.

Ako netko pronađe negdje na netu članak, neka ga stavi.
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!