Str: 1 ... 4 5 [6]
  Ispis  
Autor Tema: NK Zagreb u Europi  (Posjeta: 14468 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #75 : 16. Lipanj 2007, 11:51:32 »

Ima li netko informaciju o svim utakmicama Zagreba u Europi, sa sezonama i rezama?

U Ligi prvaka smo igrali samo sa ZTEom 2002./03., u kupu UEFA sa Slogom Jugomagnat ('97? '98?) koju smo prošli, te Tromsom. A u INTERTOTO kupu je bila Pobeda Prilep jedne sezone i Koper druge sezone, protivnici koje nismo uspjeli proći...

Ima još neka domaća utakmica koja se igrala u Mariboru, ali nisam siguranni kada ni s kim... Uglavnom, jesmo li prošli ikoga osim makedonske Sloge?
Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #76 : 16. Lipanj 2007, 11:59:14 »

Igrali smo protiv Francuske Nice ak se ne varam a evo i slikice!!!! Bilo je to mislim 95-e!
http://img521.imageshack.us/img521/6932/maribor19954kpfj0.jpg
« Zadnja izmjena: 16. Lipanj 2007, 12:01:26 WAZER » Evidentirano

When we are good they dont remember
When we are bad they never forget
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...

« Odgovor #77 : 13. Lipanj 2009, 10:07:28 »

Zašto nitko niš ne piše u ovoj temi  grin
Igramo 6 tekmi u hercegovini kroz nekoliko tjedana...
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #78 : 22. Kolovoz 2010, 09:38:56 »

Ima li netko informaciju o svim utakmicama Zagreba u Europi, sa sezonama i rezama?

U Ligi prvaka smo igrali samo sa ZTEom 2002./03., u kupu UEFA sa Slogom Jugomagnat ('97? '98?) koju smo prošli, te Tromsom. A u INTERTOTO kupu je bila Pobeda Prilep jedne sezone i Koper druge sezone, protivnici koje nismo uspjeli proći...

Ima još neka domaća utakmica koja se igrala u Mariboru, ali nisam siguranni kada ni s kim... Uglavnom, jesmo li prošli ikoga osim makedonske Sloge?

Na ovo sam slučajno naletio, tražeći nešto o Partick Thistleu:
http://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_Intertoto_Cup_1995
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
Dodo
ČLAN UDRUGE
Kadet
*

« Odgovor #79 : 23. Kolovoz 2010, 12:15:39 »

tu je mislim sve...
http://en.wikipedia.org/wiki/NK_Zagreb#By_season

i dal znate na kojim sve tekmam je bio WAZ?
Evidentirano

AGAINST MODERN FOOTBALL
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #80 : 25. Kolovoz 2010, 14:14:59 »

Da, to su sve tekme. WAZ je bio na oba gostovanja u mariboru.
U skopju nije bilo nikoga, u tromso je išao klupski čarter sa simpatizerima i drukerima, al ultrasa tih godina nije ni bilo na kranjči.
Za pobedu isto ništa-razbuktao se rat između makedonaca i albanaca, a nas par je definitivno bilo prebalavo za tako nešto. Treba spomenuti meni jedno od najboljih protivničkih gostovanja na našem stadionu-na uzvrat je došlo oko 70ak majmuna iz prilepa (nije urbani fašizam, tako im se zove grupa smiley )
Zte i liga prvaka: išlo nas je oko 25.
Koper, intertoto, išlo je 7-8 ljudi, starijih.
Vllaznia, išlo nas je 12ak.

Sve skupa do 100 ljudi kad zbrojiš sve tekme hehe
Evidentirano

Mediću odlazi!
Utopi se u Čikoli!
 Str: 1 ... 4 5 [6]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!