Str: 1 [2] 3 4 ... 6
  Ispis  
Autor Tema: NK Zagreb u Europi  (Posjeta: 14464 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #15 : 16. Ožujak 2007, 11:13:21 »

23. travnja je ždrijeb zemalja koje igraju međusobno u Intertotu. Dakle, tada ćemo znati iz koje zemlje će biti klub s kojim ćemo igrati... A to znači da odmah možemo planirati troškove putovanja... smiley

U prvom krugu ulaze sljedeće zemlje tako da znate kaj možemo očekivati: Danska, Mađarska, Hrvatska, Švedska, Slovačka, Cipar, Slovenija, Bosna-Hercegovina, Finska, Latvija, Moldavija, Gruzija, Litva, Makedonija, Island, Bjelorusija, Irska, Albanija, Armenija, Estonija, Malta, Wales, Sjeverna Irska, Azerbejđan, Luksemburg, Kazahstan, Farski otoci, Crna gora.
« Zadnja izmjena: 16. Ožujak 2007, 11:23:09 astraeus » Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
chief_wolfinjo
Senior

« Odgovor #16 : 21. Ožujak 2007, 11:16:23 »

23. travnja je ždrijeb zemalja koje igraju međusobno u Intertotu. Dakle, tada ćemo znati iz koje zemlje će biti klub s kojim ćemo igrati... A to znači da odmah možemo planirati troškove putovanja... smiley

U prvom krugu ulaze sljedeće zemlje tako da znate kaj možemo očekivati: Danska, Mađarska, Hrvatska, Švedska, Slovačka, Cipar, Slovenija, Bosna-Hercegovina, Finska, Latvija, Moldavija, Gruzija, Litva, Makedonija, Island, Bjelorusija, Irska, Albanija, Armenija, Estonija, Malta, Wales, Sjeverna Irska, Azerbejđan, Luksemburg, Kazahstan, Farski otoci, Crna gora.

baš me zanima, tko će biti naš pvi protivnik  evil
bilo bih dobro, da dobijemo slabijeg , da prođemo priv krug...
Evidentirano
The fan
Gost
« Odgovor #17 : 21. Ožujak 2007, 11:24:14 »

Kud sreće da dobijemo nekoga sa Farskih otoka i nakantamo ih nekih 6 do 9 golova!
Evidentirano
chief_wolfinjo
Senior

« Odgovor #18 : 21. Ožujak 2007, 11:30:57 »

Kud sreće da dobijemo nekoga sa Farskih otoka i nakantamo ih nekih 6 do 9 golova!

ali nemamo nikada sreće, možda nam se posreći  tongue
Evidentirano
dpihac
Gost
« Odgovor #19 : 21. Ožujak 2007, 14:23:32 »

Da li postoje nekakvi planovi za odlazak na gostovanja? Farski otoci su, hm daleko, ali ako dobijemo nekoga tko je bliže...  huh

Možda da počnemo tražiti sponzore  laugh
Evidentirano
mishkin
Gost
« Odgovor #20 : 21. Ožujak 2007, 14:28:38 »

Da li postoje nekakvi planovi za odlazak na gostovanja? Farski otoci su, hm daleko, ali ako dobijemo nekoga tko je bliže...  huh

Možda da počnemo tražiti sponzore  laugh

Da, bilo bi baš fora dobit protivnika iz tak neke egzotične zemlje, i bodrit ZAGREB na gostovanju, al' tak negde dalje vani!
I,da, ne znam kol'ko si mi to možemo priuštit, al uz podjelu troškova, mislim da je ipak moguće!

Daj ljudi zamislite, da odemo na tak neku egzotičnu oazu, i to još pratit ZAGREB !
Zakon!
Evidentirano
chief_wolfinjo
Senior

« Odgovor #21 : 21. Ožujak 2007, 15:59:05 »

ja bih išao. zašto ne.... ali bih se trebali dogovoriti da nas ode barem 15..
a ne 2 čobana  laugh
a što se tiče prijevoza..... vidio sam da ima avionskih karti do londona za 20eura....
možda ima tak isto jeftino  tongue
ili se svi zguramo u jedan auto....
Evidentirano
mishkin
Gost
« Odgovor #22 : 21. Ožujak 2007, 17:24:33 »

Kako god ispalo; al' moramo otić na to gostovanje.
Pa, to bi mi bilo prvo gostovanje s ZAGREB-om izvan Lijepe Naše!
Zakon! Ma da, pa makar i s jednim autom! Il' kombi izorganizirat;
i to bi se dalo!
Evidentirano
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #23 : 21. Ožujak 2007, 17:51:55 »

ja bih išao. zašto ne.... ali bih se trebali dogovoriti da nas ode barem 15..
a ne 2 čobana  laugh

Nemoj baš tak. Ukoliko na gostovanje odu dvojica, ti ljudi nisu čobani, čobani su oni koji su ostali doma. Općenito ne volim takav stav...

A kaj se toga tiče, postoji malo zemalja koje bi mogli izvući a da bi me spriječilo da odem, pa makar odem sa frendom kao "čoban". Mislim da Island, Farski otoci, Turska, Azerbejđan i Kazahstan zvuče malo preekstremno, a za sve ostalo se može snaći...

Nego, banana je ako potrošim sve pare za gostovanje, a za mjesec dana treba opet otići negdje. Pa opet negdje... Pa opet negdje... grin
Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
davor
Senior

« Odgovor #24 : 21. Ožujak 2007, 17:58:20 »

pa zato postoje krediti.. smiley

Ma mislim da bi ipak trebali pricekati sa svime time, ima ipak jos 10 kola do kraja... Daleko od toga da ja ne vjerujem u to, nadam se ja 2. mjestu cak, ali ipak...
Evidentirano
dpihac
Gost
« Odgovor #25 : 21. Ožujak 2007, 18:45:08 »

A kaj se toga tiče, postoji malo zemalja koje bi mogli izvući a da bi me spriječilo da odem, pa makar odem sa frendom kao "čoban". Mislim da Island, Farski otoci, Turska, Azerbejđan i Kazahstan zvuče malo preekstremno, a za sve ostalo se može snaći...

Turska preekstremno  shocked
Istina je da su Island i Farski otoci daleko, a o Azerbejđanu i Kazahstanu da ne pričamo, međutim posebno bi mi drago bilo posjetiti te dvije zemlje grin
« Zadnja izmjena: 21. Ožujak 2007, 18:46:53 dpihac » Evidentirano
chief_wolfinjo
Senior

« Odgovor #26 : 21. Ožujak 2007, 19:00:28 »

zicer bi išao u kazastan  laugh
 angel
ono kada dobijemo maribor  laugh
sorry, nisam  mislio ikoga uvrijediti. 
Evidentirano
mishkin
Gost
« Odgovor #27 : 25. Ožujak 2007, 15:35:50 »

Može za početak Azerbejđan i Kazahstan !  grin
Sam je upitno kaj je bolje; kroz Intertoto kup, il' drito u Kup Uefe!?!
Evidentirano
The fan
Gost
« Odgovor #28 : 26. Ožujak 2007, 14:09:42 »

A ja mislim da bi idealno bilo da dobimo FC Vaduz,boravak u Alpama(točnije lihtenštajn),vrlo vjerojatan prolazak u slijedeću rundu...

Za to bih i ja svoje pitao dali smijem ići!
« Zadnja izmjena: 27. Ožujak 2007, 14:08:43 The fan » Evidentirano
mishkin
Gost
« Odgovor #29 : 26. Ožujak 2007, 22:12:27 »

Al', ipak jedne Slovence-onak kao zadnju prepreku bi bilo fora dobit..i mislim da s njima ne bi bilo puno problema..sam da zadržimo momčad na okupu..I, da se dovede još koje pojačanje-ne mora uopće bit zvučno! Sam da se ne ponavlja situacija ko' u zadnje vreme, kad ti se ozljede dva igrača, da nemaš dostojne zamjene..
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3 4 ... 6
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!