Str: [1] 2 3 ... 6
  Ispis  
Autor Tema: NK Zagreb u Europi  (Posjeta: 14461 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
The fan
Gost
« : 20. Siječanj 2007, 10:40:37 »

Svake godine mastamo o Europi... Intertoto, Kup Eufa, ponekad cak i Liga prvaka... grin Pa ovdje iznesite svoje misljenje o istom. Kakve su nam ovogodisnje mogucnosti, na kaj "pucamo" i tako dalje... wink

P.S. buduci da Fan nije dao primjer davanja uvodnog posta, ja sam ga malo editirao... wink

The Fan misli: Dok budeju odmah budu prezimili. Pazite kaj velim.
« Zadnja izmjena: 20. Siječanj 2007, 21:42:37 njezo » Evidentirano
njezo
Global Moderator
Kadet

« Odgovor #1 : 20. Siječanj 2007, 19:52:04 »

Dok budeju odmah budu prezimili.Pazite kaj velim.

Ne kuzim bas uvodni post kao niti "smisao topica"... razuvjeri me i upotpuni (objasni) uvodni post...  wink
Evidentirano

« Odgovor #2 : 20. Siječanj 2007, 20:07:12 »

To sam mislio ojačini i o talentu momčadi.
Evidentirano
dpihac
Gost
« Odgovor #3 : 20. Siječanj 2007, 20:22:01 »

Vjerojatno je mislio ako i kad Zagreb bude u Europi, da će prezimiti, a ne kao neki odmah ispasti...

@fan: Ajde budi malo određeniji drugi put... Sam topic isto tako nema bas nekog smisla.
Evidentirano
chief_wolfinjo
Senior

« Odgovor #4 : 21. Veljača 2007, 07:20:52 »

Jel tako da ako hajduk osvoji hrvatski kup i ostane na 2.mjestu, da
onda 3.mjesto ide u kup uefa ? kaj mislite kakve šanse imamo?
ono što je sigurno da moramo još kupiti kojeg igrača

pozz
Evidentirano
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior
*

« Odgovor #5 : 21. Veljača 2007, 09:36:26 »

Dinamo i Hajduk moraju podijeliti prvenstvo i kup i tada 3. mjesto (znači mi) ide u KUP UEFA. Ali mislim da se ne treba time opterećivati. Ne bi imao ništa protiv Intertota jer bi ipak možda dobili nekog slabijeg protivnika i vjerujem da bi odigrali koju tekmu više u Europi. Samo da se to takmičenje ozbiljno shvati a ne ko prije par godina protiv onih slovenaca koje je Bračun vodio.
Budimo realni, ak se pokažemo dobri i prođemo par kola u Intertotu eto ti velikog kluba u gostima. Ak ne, nismo ni zaslužili.
Evidentirano
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #6 : 21. Veljača 2007, 14:08:26 »

Dinamo i Hajduk moraju podijeliti prvenstvo i kup i tada 3. mjesto (znači mi) ide u KUP UEFA. Ali mislim da se ne treba time opterećivati. Ne bi imao ništa protiv Intertota jer bi ipak možda dobili nekog slabijeg protivnika i vjerujem da bi odigrali koju tekmu više u Europi. Samo da se to takmičenje ozbiljno shvati a ne ko prije par godina protiv onih slovenaca koje je Bračun vodio.
Budimo realni, ak se pokažemo dobri i prođemo par kola u Intertotu eto ti velikog kluba u gostima. Ak ne, nismo ni zaslužili.
A i super gostovanje!!!
Evidentirano

When we are good they dont remember
When we are bad they never forget
chief_wolfinjo
Senior

« Odgovor #7 : 21. Veljača 2007, 15:10:59 »

imaš potpuno pravo... samo me je ovak zanimalo.  huh
kada je zagreb bio prvak, da su prošli 2 pretkolo, u trećem bi igrali protiv mančestera  evil
hehe.....
što se mene tiče, intertoto kup isto nije loš.
a dali se kakvi bodovi dobiju za pobijedu u intertoto kupu , što poboljšava rang 1.hnl-a ?
Evidentirano
The fan
Gost
« Odgovor #8 : 21. Veljača 2007, 20:20:07 »

A šteta što je PLATINI taj Id((( odlučio raspustit Intertoto kup od sezone 2009/2010,nekad je to bilo odlično natjecanje sve dok UEFA nije na njih zaboravila.
Evidentirano
mishkin
Gost
« Odgovor #9 : 09. Ožujak 2007, 12:48:33 »

E, da prođemo bar bar kvalifikacije europskih natjecanja..
Daj zamislite, da napokon odemo na gostovanje k nekom većem klubu; da ZAGREB malo zstupaju ZAGREBOVI navijači, da se ore šalovi White Angelsa, a ne sam Dinama-naravno oanj rijetki put kad uspiju proć u Europu...  laugh
Evidentirano
Sandman
Senior

« Odgovor #10 : 09. Ožujak 2007, 13:28:40 »

Imali smo mi prijašnjih godina velikih šansi da nam dođu veliki klubovi. Ali bi se uvijek spotakli stepenicu niže, na malima.
Nikad neću prežaliti ZTE...
Evidentirano

"Uvijek sam al nikad do kraja.
 Večer u gradu ti donese neki lijek
 u nekom kutu gdje samoća se zbraja

Uvijek s malo premalo para.
 Kad upale se svjetla ode dim
 A miris noći opet postaje stvaran"
                                          "Bi mogo da mogu", Haustor
mishkin
Gost
« Odgovor #11 : 09. Ožujak 2007, 13:51:31 »

E, da ZTE... Nikad prežaljeno.. Čovječe; išli bi u MANCHESTER na gostovanje, a i mi bi njih ugostili.
Inače, čist nevezano, al' Sandman-imaš baš OK razmišljanje, i dost pametne postove.Eto,sam sam ti to htel ovim putem reć.
Pozdrav!
Evidentirano
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior
*

« Odgovor #12 : 09. Ožujak 2007, 14:04:55 »

E, da ZTE... Nikad prežaljeno.. Čovječe; išli bi u MANCHESTER na gostovanje, a i mi bi njih ugostili.
Inače, čist nevezano, al' Sandman-imaš baš OK razmišljanje, i dost pametne postove.Eto,sam sam ti to htel ovim putem reć.
Pozdrav!

ZTE, tu se uvijek pored tih mađara mora spomenuti ime trenera koji nas je uništio svojim ziheraškim vođenjem momčadi. IVAN KATALINIĆ, Imali smo 2:0 u 20.minuti i priliku deklasirati ih al onda on počinje zatvarati utakmicu i igrati bunker. Katastrofa. Kataliniću, kad god dođeš u Kranjču kao gostujući trener, sjetit ću te se s tribine.
A na istoku se već pjevalo:
Manchester, England, England
Acros the Atlantic sea
And I was genius, genius
And I belive in God.... 
Evidentirano
Zlatko
Gost
« Odgovor #13 : 13. Ožujak 2007, 19:51:07 »

Ovo nije svadaonica ili nesto drugo-mogli biste raspravljat o broju postova u off topicu...
Tema je europaaaaa!!ko i svi WA i ja cvrsto vjerujem da cemo u kup uefa,ali ni intertoto nije los-jedno je sigurno-zagreb ce prezzzimit u europi grin
ako udemo u kup uefa(daj boze)najbolje bi bilo da dobijemo neke luzere,da im pokazemo odmah na pocetku(ne samo protivnicima nego i cijeloj Hrvatskoj)da netko mora nesto napravit u europi jer ni dinamo a ni hajduk nemaju kaj trazit tamo evil

pozzz
Evidentirano
chief_wolfinjo
Senior

« Odgovor #14 : 14. Ožujak 2007, 15:14:53 »

evo sada malo čitam o Intertoto kupu, u kojem se igra tri kola,
i svaki klub za  prolazak, dobije po  kolu dobije 50 000€.
znači max 150 000€, to je ljepa svota love... svkako
dobro došla zagrebu, a još ktome da npr... u kup uefa
nešto napravi.... i vidiš love...  ta natjecanja i najnižeg
ranga su jako dobra , s jedne strane dobiješ lovu, a s
druge pridonosiš ligi bodove. zbog boljeg ranga.
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 ... 6
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!