|
Cekicar
|
 |
« : 20. Rujan 2008, 12:44:41 » |
|
volik se kladit na tu i gledat tu ligu, nekak mi to totalno drugčiji doživljaj kad nema atletske staze uz teren....
enivej RTL kreće s prenosom i danas u 16 je W.H.U.F.C. protiv Newcastlea i to mi je prvi put da bum ove sezone gledao čekičare i bas sam sretan vjerojatno se bum i napil a imam ispit u ponedeljak tak da vjerojatno nebum sutra u zaprešić.... Inače ko lovi 2 program slovenije tam svaki vikend prenose jednu englesku tekmu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Po novim pravilima foruma nije dopušteno imati fotku u sigu (potpisu koji ide iza svakog vašeg posta), jer to ometa vidljivost topica. Molim vas da to uklonite.
|
|
|
|
|
|
Sandman
|
 |
« Odgovor #1 : 27. Prosinac 2008, 20:59:00 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Uvijek sam al nikad do kraja. Večer u gradu ti donese neki lijek u nekom kutu gdje samoća se zbraja Uvijek s malo premalo para. Kad upale se svjetla ode dim A miris noći opet postaje stvaran" "Bi mogo da mogu", Haustor
|
|
|
|
Toffee
Gost
|
 |
« Odgovor #2 : 26. Svibanj 2009, 23:19:31 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
mishkin
|
 |
« Odgovor #3 : 01. Lipanj 2009, 18:06:28 » |
|
Moram se sam oglasit na temu Premiershipa. Nije mi namjera okrivat toplu vodu, al ipak je drukčije kad to osobno doživiš, neg kad ti to netko prepričava. Naime bil sam na jednoj tekmi Premiershipa, West Ham United - Middlesborough... naprosto nemam riječi kojima bil opisal kaj znači poimanje i stoljetna nogometna tradicija ali i kultura u Engleskoj. Naprosto je suludo uspoređivat njihov nogomet i HNL al nakon viđenog apsolutno nemam volju više pohodit utakmice HNLa za koji je malo reć da je seoska Liga, i to još nije dovoljno pa ćemo ju još srozat ak može još niže i učinit ju još više seljačkom! A da o klubu i ne govorim koji je isto tak poseljačen rukovođen autokratskom rukom osobe koja kroji sve! I zato mi se isto zgadilo, zgadilo mi se zbog ljudi koji se smatraju navijačima, mjestom-sajmom povrijeđenih taština, ili djetinjastih, nedoraslih "vizija". I, sad će mi netko reć da se klub bezuvjetno voli, da gospodo, ak se voli onda se stvara jedna prava kritična masa ljudi koji će promjenit nekaj a ne da se nasjeda kao dijete kojem se obeća sladoled-kao kak je i Vama bilo obećano da kad se promjeni grb će teći med i mlijeko. I sad nakon svega tražite povratak grba..ovak izvana vjerujte mi to ispada krajnje djetinjasto i neozbiljno..jadno.. Gospodo tak se ne voli klub..ali ima ljudi koji znaju i oni koji ne znaju. I, zato to više nije klub koji sam ja volio. Eto, znam da sam izvan ove teme, al ovo sam moral reć.
I, shodno povlačenjima nekih paralela s Premiershipom, tam ljudi navijaju za svoj klub, iz svog kvarta, za klub koji je navijal njihov djed još prije 100 godina! Al to je neka moja utopija i san, sam kaj mi nikad tak nećemo sazrijet jer nemamo tu kulturu ni tradiciju!
Tak da mi je veći gušt otić na tekmu NK Trešnjevke neg na bilo koju tekmu HNLa!
Over & Out
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
" Smetao sam mnogima,djelovao previše samostalno. Ja nemam svoju grupu koja me gura. Ja sam Hrvat,zagrepčanin. Nemam nikakve zemljake jer mi zagrepčani nemamo nikoga. "
|
|
|
|
jimmyfloyd2
Gost
|
 |
« Odgovor #4 : 01. Lipanj 2009, 20:12:56 » |
|
hvala bogu i medicu da te nebu vise na tribinama hnl-a  a tresnjevku ni neznas di igra a kao pra :evil:tis je
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #5 : 01. Lipanj 2009, 22:51:24 » |
|
E aj nemojmo bit offtopic, ima tema za vase/nase probleme! Uostalom HNL i premier liga su neusporedive pa ono...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
When we are good they dont remember When we are bad they never forget
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #6 : 02. Lipanj 2009, 00:51:48 » |
|
burnley ušao u prvu ligu nakon 36 godina. baš autsajderi, navijat ću za njih 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
|
oksimoron
Gost
|
 |
« Odgovor #7 : 02. Lipanj 2009, 08:12:51 » |
|
burnley ušao u prvu ligu nakon 36 godina. baš autsajderi, navijat ću za njih  Da, maznuli su Shefild UTD. Čuo sam podatak da se radi o 33 godine, no nema veze. Tko čeka - dočeka. Svakako su simpa ti nazovi "mali" klubovi s limitiranim proračunom, za razliku od skupih igračaka raznih šeika, mogula i oligarha. Teško da će ikada dosegnuti zvjezdane visine, ali pravi je gušt boriti se protiv Golijata i povremeno ga čvaknuti u glavu. To je prava inspiracija za navijača.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
jimmyfloyd2
Gost
|
 |
« Odgovor #8 : 02. Lipanj 2009, 14:42:45 » |
|
Bucifalu, kloni me se u širokom luku!!! To ti najtoplije preporučam! Naslušal sam se a i nagledal iskomplesriranih i nedojebanih likova poput tebe!!!
Zato FUCK OF!!! Stvarno si prejadna kreatura, koja je bila podobna prijašnjoj garnituri Uprave a i ovoj novoj!! Pridaj neki smisao svom životu i budi malo manja budala, to ti velim čist dobronamjerno!!
Al da jesi budala, jesi!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
oksimoron
Gost
|
 |
« Odgovor #9 : 02. Lipanj 2009, 15:16:36 » |
|
Bucifalu, kloni me se u širokom luku!!! To ti najtoplije preporučam! Naslušal sam se a i nagledal iskomplesriranih i nedojebanih likova poput tebe!!!
Zato FUCK OF!!! Stvarno si prejadna kreatura, koja je bila podobna prijašnjoj garnituri Uprave a i ovoj novoj!! Pridaj neki smisao svom životu i budi malo manja budala, to ti velim čist dobronamjerno!!
Al da jesi budala, jesi!!
Fino te počastio. Kaj je to SMS?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
alleycatWAZ
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #10 : 18. Kolovoz 2009, 21:36:31 » |
|
Ipswich jednoj tribini dao ime Bobbya Robsona http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=08&dd=18&nav_id=376903"Velika većina navijača je želela da jedna od tribina dobije ime Ser Bobi Robson. Mi smo se odlučili da to bude Severna tribina, jer ona predstavlja srce i dušu kluba. Ona je glavno uporište naših navijača"
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
.1.4.8.4.
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #11 : 23. Studeni 2009, 22:58:30 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
When we are good they dont remember When we are bad they never forget
|
|
|
|
Cekicar
|
 |
« Odgovor #12 : 24. Studeni 2009, 08:59:15 » |
|
Da da sinoč sam to na teletekstu vidio i pomislio dal bi se kad to desilo u našoj državi....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Po novim pravilima foruma nije dopušteno imati fotku u sigu (potpisu koji ide iza svakog vašeg posta), jer to ometa vidljivost topica. Molim vas da to uklonite.
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #13 : 30. Prosinac 2009, 14:27:31 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
astraeus
Global Moderator
Senior

|
 |
« Odgovor #14 : 03. Veljača 2010, 20:09:09 » |
|
John Terry: Zaveo suigračevu bivšu i natjerao je da pobaci dijetehttp://www.jutarnji.hr/john-terry--zaveo-suigracevu-bivsu-i-natjerao-je-da-pobaci-dijete/526357/Iskreno, žao mi je čovjeka. Da, znam da to što je napravio nije bilo "fer", da je bio "muška svinja", itd. itd. Ali oni koji ga prozivaju su lažni moralisti. Čovjek je imao ljubavnicu i kaj sad. To što je igrao s Bridgeom ne znači da su najbolji prijatelji, to je još jedan glupi mačistički mit o nogometašima.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill
"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
|
|
|
|