Kapital u nogometu očito vidi još puno prostora za zaradu, ovakva najava ulaganja je primjer toga. Ako vlasnik neće dirati tradiciju (ako će razumjeti kaj navijačima znače rivalstvo, stadion, povijest itd.) ako se neće pokazati kao kriminalac ili mamićevski zadrta seljačina, ako će biti uspješan i dobronamjeran vjerujem da će navijači cityja bit zadovoljni. Zamislite da uzmu cristiana ronalda iz uniteda, nije ni bitno za koliko novaca, niti kako bi igrao u cityju, bitno bi bilo da osramote najvećeg rivala. Podsjeti me na transfer nike kranjčara u hajduk.
Uglavnom, nakon 30 godina prosječnosti, mislim da je ovo predobro za city, jer jedino ovakvim financijskim zahvatima mogu biti u prvih 5 engleskog nogometa.
A dali bi htio tako nešto sa svojim klubom? Bilo bi idealno da su svi nogometaši amateri, da se igra za pivu, dres i čast kao prije sto godina, ali budući da nije tako, volio bi jednog takvog ulagača ( u hrvatskim razmjerima naravno). Prvo, to bi nas riješilo potpore grada-sram me tog današnjeg HNL kvaziprofesionalizma u kojem se crpe novci građana za ispodprosječne poluigrače, i drugo, bilo bi veliko sportsko zadovoljstvo osvojiti pokoji naslov prvaka, sa nekim novim lukom modrićem, koji bi na koljenima došao za lovu koju bi nudio neki šeik na čelu zagreba

.
Ma nogomet je odavno postao biznis, a na svakom od nas navijača je da ga ili volimo i gledamo jer je
i dalje najljepša igra na svijetu, ili da odustanemo ako nam se učini da je novac ubio svu njegovu čar.