WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #660 : 13. Srpanj 2010, 14:38:32 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
When we are good they dont remember When we are bad they never forget
|
|
|
|
|
njec
ČLAN UDRUGE
Stariji pionir

Sasvim normalna čovjek!
|
 |
« Odgovor #661 : 14. Srpanj 2010, 04:50:10 » |
|
Predviđam da će u tandemu sa Krstanovićem zabijati toliko golova, da više neće biti tekme, a da nema 10 golova u protivničkoj mreži! Bit će čudno ako prođe više od 10 minuta, a da ovaj ne zabi gol! A da se to sve ostvari, samo trebamo sa loncem 3 puta kucnuti u južnu ogradu kranjčevićeve, te paralelno vikati Jedino Zagreb - i rezultat je siguran! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
"Ma dobro ti govorim, samo sam se krivo izrazio" 
|
|
|
cipra
ČLAN UDRUGE
Senior

Tu sam rođen ja, podno Sljemena...
|
 |
« Odgovor #662 : 15. Srpanj 2010, 07:55:51 » |
|
Interesantno je kako o odlasku Vugrinca ne piše ništa, osim te jedne jedine tužne rečenice "kako je raskid poprimio konačni oblik". Bio bi red da se javnosti obrazloži gubitak najboljeg igrača u zadnje dvije sezone, bez kojeg bismo igrali drugu ligu.
Ako sam nešto propustio ( a nije me bilo tjedan i pol) onda moja greška. Čak ni na nogometnom magazinu nema nikakvih vijesti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mediću odlazi! Utopi se u Čikoli!
|
|
|
|
Mladen
|
 |
« Odgovor #663 : 15. Srpanj 2010, 09:44:07 » |
|
Nigdje niti rijeci. Zalosno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #664 : 21. Srpanj 2010, 14:33:49 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
good-mood
Gost
|
 |
« Odgovor #665 : 23. Srpanj 2010, 00:09:52 » |
|
Da li znate nešto o dečku. Zove se Robert. vaš izlazni junior. Otišao u prvaka 3.hnl Lipik?prezime ili tako nešto..kakav igrač
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Vjeko
|
 |
« Odgovor #666 : 26. Srpanj 2010, 10:48:43 » |
|
negdje sam pročito da se dinamo opasno zagrijo za krstu al ne znam gdje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
kreten-skupina od deset žaba:)
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #667 : 13. Kolovoz 2010, 18:37:06 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #668 : 03. Rujan 2010, 13:50:14 » |
|
http://www.novilist.hr/Sport/Nogomet/bakovicev-povratak-tomic-na-meti.aspxZna se da se razmišlja o Anti Tomiću (27), nekadašnjoj velikoj ?Dinamovoj? nadi koja je posljednjih godina uglavnom bila osuđena na sporedne uloge u Maksimiru. Tomić je slobodan igrač nakon što je nedavno zajedno s vratarom Tomislavom Butinom proglašen tehnološkim viškom u ?Dinamu?. Zanima me što mislite o tom profilu igrača, dal' bi se uklopio u "Zagrebovu viziju" osvajanja naslova prvaka il' mi imamo "bolje" igrače. Radilo se ipak o slobodnom igraču. http://nogomania.com/Slovenski-Nogomet/Ekipa/Koper/Novica/Doslej-za-Dinamo-odslej-za-Koper.aspxEden tistih klubov, ki je vendarle okrepil svoje vrste, je aktualni prvak Koper, ki je povečal konkurenco na sredini igrišča. Na Obalo se je namreč preselil Ante Tomić, nogometaš iz Hrvaške, ki je bil nazadnje član Dinama iz Zagreba, a mu je s slednjim nedolgo tega potekla pogodba. Nekdanji mladi hrvaški reprezentant je nato sprejel odločitev, da bo kariero nadaljeval v Sloveniji, kamor se je tik pred njim preselil tudi njegov rojak Tomislav Šokota. Prav tako nekdanji član Dinama je podpisal za Olimpijo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #669 : 29. Prosinac 2010, 13:42:59 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #670 : 30. Prosinac 2010, 20:05:18 » |
|
http://sportske.jutarnji.hr/vedran-celjak-u-sampdoriji/914639/ O tom planu u Kranjčevićevoj su također saznali s interneta.
- Tvrdnja da Sampdoria može Celjaka na ljeto uzeti bez odštete ne stoji! Celjakov ugovor je pravovaljan i vrijedi na koliko je potpisan, a kako u klub nije došla niti jedna službena ponuda za njega, mi se u ovom trenutku i ne želimo spuštati na razinu medijskih nagađanja - kaže direktor Zagreba Vincenzo Cavaliere.
Ako bi ponuda došla, je li Celjak na prodaju i pod kojim uvjetima?
- Celjak nije među igračima koje želimo prodati ove zime, ali laska nam interes talijanskih klubova, koji su to pokazali ove jeseni kada su stalno dolazili njihovi skauti - zaključio je direktor Cavaliere.Eto, vjerujmo našoj upravi - NEMA PRODAJE!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...
Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
|
|
|
|
strma
|
 |
« Odgovor #671 : 31. Prosinac 2010, 13:38:27 » |
|
Eto, vjerujmo našoj upravi - NEMA PRODAJE!!! Pa nisu ga ni mislili kupit, buju ih zajebali i dobit ce ga besplatno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
pusi k***c, ko te jebe, moze Zagreb i bez tebe, medic mafijo, medic mafijo
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #672 : 31. Prosinac 2010, 13:48:33 » |
|
Eto, vjerujmo našoj upravi - NEMA PRODAJE!!! Pa nisu ga ni mislili kupit, buju ih zajebali i dobit ce ga besplatno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior

|
 |
« Odgovor #673 : 11. Siječanj 2011, 11:05:32 » |
|
Nije bilo ni Ivankovića koji se na Cipru nastoji jedom kineskom klubu prikazati u što boljem svijetlu, ali su zato vježbali pet igrača iz juniorskog pogona s kojima je klub potpisao ugovor: Marijanović, Cindrić, Trepšić, Kolinger i Bevab.Neki su možda već u sadašnjem trenutku očekivali da će vidjeti neko novo lice budući da čelništvo kluba ne krije namjere da se dovede i poneki igrač čvrščih referenci. No, neke vijesti na tom planu, kako kazuje trener Luka Pavlović, moguće je očekivati do kraja tjedna, a djelomično su vezane i uz to kako će se odvijati priča uz mogući odlazak Krstanovića za kojega postoji nekoliko zainteresiranih klubova. Osim Krstanovića, kojeg iz kluba može odvesti samo primjerena ponuda, odrješene ruke da potraže drugog poslodavca imaju Pejić, Parlov i Novosel, dok je Mikulić već ranije s klubom dogovorio da može slobodno napustiti NK Zagreb.http://nkzagreb.hr/main.asp?dir=vijest&vijestid=496&ld=R
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zlajdomens
ČLAN UDRUGE
Junior

|
 |
« Odgovor #674 : 11. Siječanj 2011, 12:24:49 » |
|
Kaj su oni zdravi u glavu; kog prodaju?????
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|