Str: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 55
  Ispis  
Autor Tema: Transferi - dolasci tj. odlasci igrača  (Posjeta: 71556 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
tanads
ČLAN UDRUGE
Junior
*

« Odgovor #645 : 16. Lipanj 2010, 09:25:11 »

također ništa šovinistički ali i više je nego iritantno da jedan čovjek, hercegovačkog porijekla,  već godinama pokušava i uspijeva srozati naš zagrebački klub na najniže moguće grane. ubija ga rezultatski, ubija imidž i tradiciju kluba, jednostavno će ga izbrisat. dokad će se zatvarat oći?
Evidentirano
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #646 : 16. Lipanj 2010, 10:15:13 »

Pa uopće je nebitno što je Hercegovac ako ima loše namjere. Potpisao bi za Hercegovca s vizijom za razliku od mafijaša s Knežije. Ali problem Medića je to što ne zna što je zagrebački identitet i tu možemo problematizirati njegovo porijeklo.

Ne mislim da se zatvaraju oči, pogotovo ne od strane navijača. Samo mislim da su naše mogućnosti za reagiranje sužene činjenicom da nemamo potpore. Niti od druge publike na stadionu, niti od veterana, niti od zagrebačke javnosti... A nema niti jasnog konsenzusa na koji način reagirati iako mislim da nema spora o tome da reagirati treba...

Nadam se da ćemo do početka sezone međusobno nešto i dogovoriti, jer ovo je zaista PRESTRAŠNO!
Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
Mladen
Kadet

« Odgovor #647 : 16. Lipanj 2010, 12:53:21 »

Da. Nevjerojatno da mi sami ne mozemo proizvesti niti jednog golmana. Ne sjecam se kad je neki domaci decko zadnji put branio. Pelin jedino ali on je bio vise rezerva nego standardan. Svi ostali vec 2 desetljeca su dosli sa strane.
Evidentirano
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #648 : 19. Lipanj 2010, 21:45:43 »

Škorić vjerojatno u Split!  cry
Evidentirano

When we are good they dont remember
When we are bad they never forget
WAZER
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #649 : 25. Lipanj 2010, 19:56:40 »

Skender na probi u bukureštanskom Dinamu
http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZZulEZZyuROGqQza&tmpl=coranto_hrv_news
Evidentirano

When we are good they dont remember
When we are bad they never forget
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #650 : 28. Lipanj 2010, 12:47:32 »

U izvještaju s priprema spominje se i izvjesni Vučemilović-Grgić, branič koji je na došao na probu iz Karlovca.

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZZZEkVyEibwDQZEF&tmpl=coranto_hrv_news
Evidentirano

"Although it is not true that all conservatives are stupid, it is true that most stupid people are conservative." - John Stuart Mill

"Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from religious conviction." - Blaise Pascal
Mladen
Kadet

« Odgovor #651 : 28. Lipanj 2010, 13:28:46 »

Da ali se netko sjeca dal je taj igrao proslu sezonu u prvoj momcadi Karlovca?
Evidentirano
Mladen
Kadet

« Odgovor #652 : 28. Lipanj 2010, 13:29:29 »

Ima tko kakvih novosti oko Vugrinca?
Evidentirano
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #653 : 28. Lipanj 2010, 14:57:00 »

Da ali se netko sjeca dal je taj igrao proslu sezonu u prvoj momcadi Karlovca?

Ne znam, ali evo linka s transfermarkta...

http://www.transfermarkt.de/de/duje-vucemilovic-grgic/profil/spieler_42477.html
Evidentirano

Mladen
Kadet

« Odgovor #654 : 28. Lipanj 2010, 17:44:06 »

Malo sam gledao statistike Karlovca prosle sezone i ovaj na probi se bas i nije naigral tamo. Ako nije bio dobar Karlovcu kaj ce nama? No uprava ko uprava dovodi uvijek cudne prinove sam da nis ne plati (a ovaj je bio besplatan).
Evidentirano
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #655 : 30. Lipanj 2010, 13:08:49 »

Iako smo svi znali već unaprijed, više nema nikakvih nedoumica. Ljubojević potpisao za AIK na 1,5 godina. Lik je u prvoj tekmi-probi zabio gol za 1-0 protiv FC Hradec Králové. Krajnji rezultat bio je 3-1 za AIK.

http://www.aikfotboll.se/Article.aspx?contentID=2966

+dobar video koji objašnajva zakaj se potpis odužio, a daje naslutiti kakav je igrač/čovjek Goran

http://www.blackbeat.se/2010/06/30/goran-ar-klar-for-aik/#comments
Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #656 : 30. Lipanj 2010, 13:40:08 »

Jel moguće da jubito blokira loadanje, jer se filmić više ne učitava (barem meni, isto je bilo i sa postanjem videa na našem forumu), kako god, evo linka na jubito - 

http://www.youtube.com/watch?v=PfF7SKYiC74&feature=player_embedded  rolleyes
Evidentirano

Medo lopove ***emo ti sve tvoje drugove iz lože svečane pi*** lopovske Medo lopove...

Contra el racismo, la represion y el futbol negocio Zagrebe, nunca caminaras solo!
Mladen
Kadet

« Odgovor #657 : 30. Lipanj 2010, 19:00:47 »

Dobro za njega steta za nas sad
Bojim se ko bu daval golove ako se Vuga nekim cudom ne vrati u momcad.
Evidentirano
astraeus
Global Moderator
Senior

« Odgovor #658 : 30. Lipanj 2010, 19:53:03 »

Dobro za njega steta za nas sad
Bojim se ko bu daval golove ako se Vuga nekim cudom ne vrati u momcad.

Ja znam tko će davati golove! Protivnici...  laugh
Evidentirano

PeaceDefender
ČLAN UDRUGE
Senior
*

« Odgovor #659 : 30. Lipanj 2010, 20:02:07 »

Nemojte biti takvi pesimisti. Pa imamo mi svog Croucha!!! laugh Od ove sezone nik će mu biti SuperKrsta!!!

laugh laugh
Evidentirano

Str: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 55
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.15 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!